Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמין לי אני כבר לא יודע מה לעשות...

דיברתי עם צ'מפיון מוטורוס באשדוד והם אמרו לי שהחל מאפריל 2014 הם שינוי את הגיר כולו ועכשיו הוא

הרבה יותר אמין אז אם לקנות יד 2 זה רק רכב שאחרי הנקודת זמן הזו. שאלתי גם באופן אקראי אנשים

ברחוב שיש להם סקודה וכולם היו מרוצים אם כי לכולם היה מודל 2015 והלאה.

מה גם שאם אני קונה בחברות הליסינג אז יש לי שנה אחריות על הגיר אז זה גם משהו לא?

הרבה יותר בא לי על הסקודה מאשר הרנו. הרנו נראית פשוטה יותר אפילו בגרסת הפריבילג'.

מצד שני הרנו זה יותר ללכת על בטוח. רכב אמין עם ביקורות מעולות מהשטח. יותר זול גם. חסכוני הרבה יותר.

אבל אני פחות מתחבר אליו...

באופן מאוד אירוני דווקא הפלואנס במקור מקוריאה בכלל ולא מצרפת(חברת בת של רנו - סמסונג מוטורס, אחראית על פיתוח הדגם).

המנוע והגיר שהרכב נמכר בארץ הם צרפתיים, מצד שני מנוע ה1.5 DCI של רנו הוא מנוע מעולה שקיים גם בדגמי ניסאן השונים ואפילו במרצדס A קלאס דיזל שנמכרת באירופה.

לגבי האוקטביה , תיזהר עם הגיר - הגיר עדין ורגיש ועל אחת כמה וכמה אחד שעבר בליסינג, רוב נהגי הליסינג לא ריחמו עליו ונהגו עליו באלימות מה שמקצר את החיים של המצמדים באופן משמעותי(לצורך העיניין הייתה לי בליסינג איביזה 1.2TSI עם DSG7 שזה אותה יחידת הינע של האוקטביה והגיר היה כבר במצב גרוע שקיבלתי את הרכב עם 37 אלף קילומטר בשעון, גם היא הייתה מודל 2014).

פורסם

מחזק את מה שבעלי סקודה אמרו לך :)

ממליץ לבדוק יד 2 סקודה אוקטביה elegance 1.4 אם אפשר בצבע שחור הכי יפה לה אחלה רכב

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

השנקל שלי.

בנוגע לפלואנס - נוחה יותר מבחינת מושב ומבחינת שיכוך, האוקטביה מעבירה שיבושים גדולים , הגיר נחשב לפחות בעייתי ומכיר כמה שסגרו 200 אלף רק עם החלפת מצמדים כתוצאה מבלאי.

לפלואנס מנוע דיזל שמציע בעיקר כוח וחסכון, השילוב מנוע באוקטביה , במיוחד ה1.4 נותן ביצועים טובים.

האוקטביה מתעלה בהנדסת אנוש, בתא מטען המרווח בקטגוריה וגם נוח לגישה עקב מבנה הדלת (לעומת הדלת עם הזרועות המעצבנות בפלואנס) באיכות חומרים והרכבה.

קח את דברי צ'מפיון בספק כשאתה יודע שהם צריכים לעמוד מאחורי המוצר שלהם , דיווחו פה על החלפת מצמדים מוקדמת גם אחרי 2014.

כמובן בקנייה מחברת ליסינג להתעקש על אחריות, וכמובן לברר את האותיות הקטנות של מה היא מכסה.

פורסם

לקנות אוקטביה משומשת ועוד מליסינג? איחלתי לחייל בהצלחה. :|

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תאמין לי אני כבר לא יודע מה לעשות...

דיברתי עם צ'מפיון מוטורוס באשדוד והם אמרו לי שהחל מאפריל 2014 הם שינוי את הגיר כולו ועכשיו הוא

הרבה יותר אמין אז אם לקנות יד 2 זה רק רכב שאחרי הנקודת זמן הזו. שאלתי גם באופן אקראי אנשים

ברחוב שיש להם סקודה וכולם היו מרוצים אם כי לכולם היה מודל 2015 והלאה.

מה גם שאם אני קונה בחברות הליסינג אז יש לי שנה אחריות על הגיר אז זה גם משהו לא?

הרבה יותר בא לי על הסקודה מאשר הרנו. הרנו נראית פשוטה יותר אפילו בגרסת הפריבילג'.

מצד שני הרנו זה יותר ללכת על בטוח. רכב אמין עם ביקורות מעולות מהשטח. יותר זול גם. חסכוני הרבה יותר.

אבל אני פחות מתחבר אליו...

אני שמעתי על רכבים אחרי 2014 עם בעיות בגיר, אני גם שמעתי על הבעייתיות של האחריות בחברת הליסיג - לכן הייתי ממליץ לך לא להסתמך עליה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יש לי חיבה ענקית לרכבי סקודה מהליין האחרון (חוץ מזה שגם לי יש אחת מהם), אך דווקא בגלל שאנחנו מדברים על רכב משומש מליסינג, לצערי, אני לא ממליץ לך לבחור בו. דווקא בגלל החשש שבעלים הקודם של האוקטביה הזאת לא שמר בצורה ראויה על הגיר (מה לעשות, DSG7 - גיר כיפי לנסיעה, אבל עדין ודורש התחשבות ולכן יש לו בעיות באמינות). סיכוי גדול שפשוט קרעו לו את הצורה. בכל זאת, אני מבין את הקושי שלך. בתור אחד שמתחבר מאוד לסקודות מבחינת יופי, מרחב פנים ותחושת נסיעה - קשה לוותר לטובת רכב שונה כל כך.

תהיה חזק ותחשוב שבע פעמים לפני המהלך.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

גם אני כאחד שעובד בחברת ליסינג במכירות מציע לך למצוא אוקטביה 1.4 שמורה פרטית ולא מליסינג כמו שכתב Vladigo

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

חשבת על קיה פורטה או סיד דיזל?

הן אמנם נמכרות רק כשנה אבל אולי תצליח למצוא אחת בחברת ליסינג.

לסיד תא מטען שימושי, תא נוסעים איכותי ונוחות נסיעה טובה. לפורטה מושב אחורי מרווח יותר.

פורסם

חשבתי על זה אבל נראה לי שצריכת הדלק של הפלואנס מנצחת כאן מבחינת חסכון בדלק.

גם לא כ"כ באלי על הסיד כי יש לי כרגע i30. רכב מאד דומה.

חשבתי לקחת גם היברידי - פריוס או אוריס שנת 2013. הבעיה היא שצריך להחליף את המצבר

כל 7-8 שנים אז ירדתי מזה.

חשבת על קיה פורטה או סיד דיזל?

הן אמנם נמכרות רק כשנה אבל אולי תצליח למצוא אחת בחברת ליסינג.

לסיד תא מטען שימושי, תא נוסעים איכותי ונוחות נסיעה טובה. לפורטה מושב אחורי מרווח יותר.

פורסם

בטויוטה אפשר להאריך אחריות על סוללה היברידית עד גיל 10 בעלות של 300 שקלים לשנה, מיד עם סיום אחריות היצרן . גם ברכב דיזל בכמות הנסיעות שלך לא בטוח שלא תזדקק לשיפוץ גיר/משאבת הזרקה/ טורבו.

בכל מקרה, פלואנס או פריוס/ אוריס היברידית הכי מתאימים לדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...