Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות קבלן על שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

אני עושה שיפוץ רציני בבית (כולל הריסה ובניה של קירות, החלפת כל הצינורות, ריצוף, חשמל וכולי)

אני רוצה להכניס סעיף בחוזה לגבי אחריות קבלן.

הבנתי שיש חוק כזה אבל הוא תקף לרוכשי דירה חדשה ולא לשיפוץ.

הייתי בכל זאת רוצה להחיל את הסעיפים הרלבנטיים על השיפוץ שלי - לדוגמה שנתיים אחריות על הנחת צינורות, שלוש שנים אחריות על אינסטלציה וכן הלאה.

מישהו יכול לעזור לי בניסוח של הסעיף בחוזה? אני ממש סובל מWRITERS BLOCK

פורסם (נערך)

גגל "חוזה לשיפוץ דירה" או מחרוזת דומה - דוגמאות החוזים יכללו גם סעיף אחריות. כמובן ניתן לשינוי במו"מ עם הקבלן.

ו לקבל יעוץ מעו"ד מבין עניין. עולה כסף, וסביר ששווה אותו. הרי אתה מתכוון להוציא איזה רבע מיליון ש"ח אם לא יותר.

עוד דבר חשוב - רכוש פוליסת "ביטוח קבלנים". חשוב לגבי נזקים העלולים להגרם בשיפוץ, במיוחד נזקי צד ג', פציעות עובדים וכו'. אל תסמוך על הביטוח של הקבלן אלא אם אתה מקבל העתק פוליסת ביטוח משביעת רצון (ו-לא, ביטוח על חצי מיליון ש"ח זה פירורים. נזקי גוף הם עניין למיליונים, בדולרים).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עשיתי שיפוץ ויש חוקי אחריות שחלים גם על קבלן שיפוצים.

בזמנו (לפני שנתיים) נאצלתי לקרא לקבלן השיפוצים שבהתחלה חשב להתחמק אבל אחרי שנשלחו לו הפרטים שהוא מחוייב אליהם הוא הגיע וסידר הכל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לכולם על התשובות!

מצאתי את הסעיף באחד החוזים שגיגלתי, משום מה הוא לא הופיע בתוצאות הראשונות.

• תוכן חדש...