Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא תומך בבחירה של המוסטאנג. V8 קלאסי עם צליל מצוין. אם כבר להיות בארה"ב, אז זאת הבחירה, רק אמריקאית עם דיספלייסמנט נורמלי. נהגתי ב 5 ליטר כמו מחבל, יצא לי 1 ל 6. לדעתי צריכה מאד סבירה, ועם מחירי הדלק שם, אז זה פשוט מצחיק.

אם כבר החברים שגרים בחו"ל חלקו מידע, אני גם אצטרף. בפינלנד מכירים ברשיון הישראלי והוא מוחלף למקומי ראש בראש. הם גם מקבלים היסטוריה מהארץ. ההנחה בביטוח החובה עם בונוס מקסימלי של 70 אחוזים (ללא תאונות בערך 10 שנים) מקנה תשלום של חובה+צד ג' בערך 200€ לשנה. כאן החובה באה תמיד עם צד ג', כלומר עם מישהו נכנס בך, אז רכבך יתוקן על חשבון הברון. מקיף עולה בין 400 ל 700€ לשנה.

עריכה: אני מקווה שאתה לוקח אחת עם גג נפתח?;)

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, בחרתי לא לקחת עם גג נפתח, אני פשוט לא אוהב את איך שהאוטו נראה עם הגג הנפתח ואני גם לא אוהב את "הפוזה" שלו.

ביום שבת הקרוב אני הולך לסוכנות לבצע את ההזמנה.

כרגע יש לי התלבטות בין: כחול כהה, אפור או שחור.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

פעמיים כבר הייתי סגור ב100% להזמין GT Performance package, ועכשיו שאני באמת חייב לקנות רכב שני יצא ההכרזה על המתיחת פנים ב2018 אבל אני לא בטוח שאני יכול להרשות לעצמי להמתין עד אז, כרגע מחפש בנואשות אקזמפלר של M3 E90 2008 נורמלי אחרת אני ״יאלץ״ ללכת על המוסטאנג גם כן.

נהגתי עליה שנה שעברה - רכב מדהים לחלוטין בשביל מה שאתה משלם אני לא רואה שום דבר שמתקרב.

פורסם (נערך)

עם מזג האוויר של מיאמי, ולא לקחת קונברטיבל? לא טוף, לא טוף;)

שיהיה בשעה טובה, ותעדכן עם אילו תוספות לקחת וכמובן תמונות. בכלל, מי שרוצה מכונית "כמו פעם" מהחברה, כדאי לו להזדרז, עוד מעט ובמיוחד פורד בטח יפסיקו את הייצור של מנועי הV8 וימשיכו בייצור שיקוצים כמו המוסטאנג אקובוסט.

בקשר לצבע, אם הצבעים הבהירים לא מתאימים, אז אפור עדיף משחור, שלשמור אותו נקי ובמצב טוב זה סיפור בפני עצמו ואכזבה כל פעם מחדש. מה גם שהשחור "גונב" את העיצוב היפה של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Giri Giri

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

הקבריולט פשוט מכוערת והקופה מהממת לדעתי.

לגבי השחור - אני רואה שחורות כל יום - מתאים לרכב ולא ״מעלים קווים״

הסיבה העיקרית לא לקחת שחור זה שזה צבע סיוט מבחינת לכלוך ושריטות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לגבי מתיחת הפנים של 2018, המתיחה מבחוץ לדעתי פחות יפה (אפשר לראות סרטונים ביוטיוב). הרכב נראה פחות אגרסיבי. השיפור המשמעותי הוא מבפנים שמתחיל להראות יותר חדשני ופחות קמצני (ב-2017 לדוגמא המסך באיזה המכוונים הוא ממש ממש קטן בעוד שב-2018 המכוונים כולם עשויים ממסך - משהו שכבר יש בקמרו). אני עדיין מעדיף את ה-2017.

לגבי מיאמי, אני לא גר או אגור במיאמי. אני גר בעיר קטן בשם הדסון. לגבי הצבעים....שאלה קשה קשה. אבל כחול לדעתכם להוריד מהפרק בכל מקרה ?

אגב פרטי ההזמנה יהיו כדלקמן:

GT Premium

California special package

401A package

אוטומטית

מושבי עור שחור עם תפרים אדומים

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

באמת?

כנראה עניין של סדר עדיפויות - אבל לגמרי הייתי מוותר על הקשקושים של המערכת אודיו והגיר האוטומטי לטובת Performance pack , גיר ידני ודיפרנציאל 3.75

במיוחד אם אתה חושב לעשות קצת Track events או Autocross.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

כן, העניין הוא שאני פחות חושב על הדברים האלה.

באופן מפתיע אני נהג ממוצע לחלוטין. פשוט רציתי להתפנק הפעם. אבל אני לא נוהג על גיר ידני מאז שהוצאתי רישיון לפני 15 שנה כך שטכנית אפשר להגיד שאני לא יודע איך לנהוג על ידני.

לגבי הדיפרנציאל נראה לי הוא יהיה 3.55 (ואין לי אפילו מושג מה זה אומר).

בגדול רציתי רכב שפשוט קצת "ירגש" ו"יפנק" וירגיש לי יפה מבחוץ. אני יודע שאני נשמע כמו בחורה עכשיו :))

435 כ"ס תמיד נשמע טוב :) והנסיעת מבחן היתה כיפית.

פורסם

קאררה - מהניסיון של בני - אמנם רק 8 שנים לאחר הוצאת הרשיון - הוא התישב ברכב ידני, הניע, שילב ראשון ונהג. כאילו צבר כבר 100,000 ק"מ בידנית. בפעם הראשונה ישבתי לידו, אבל מאז כבר שכר רכבים ידניים מספר פעמים (באירופה) ונהג ללא קושי.

לאור ניסיון זה, ובהנחה שהיכולת הטכנית שלך ממוצעת ומעלה, תתרגל להילוכים ידניים תוך דקות אחדות. לא אומר שלא תדומם מנוע באיזה זינוק בעליה, אבל זה קורה גם למנוסים שבנהגים. השיקול בעד הילוכים אוטומטיים נראה לי יותר השיקול הישראלי - מכירת הרכב, הרי אתה בארה"ב האוטומטית. אבל אני לא בטוח שזה נכון לאוכלוסית הנהגים חובבי הרכב השרירי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במוסטנגים בהרגשה שלי יש שוק לשתיהן באותה מידה.

אבל ככל שהרכב הוא יותר ספורט ויוצא מהרובריקה של אמריקאית עם הרבה כח יותר יש נטייה מובהקת לידני.

(לרכב שלי באוטומט לדוגמא אין יותר מדי שוק, גם לSTI לדוגמא באוטומט אין הרבה דרישה , מצד שני - צ׳אלנג׳ר תוכל למצא בעיקר אוטומטיות)

בכ״א - זה לגמרי עניינך כמובן.

אני חושב שהאוטומט זה דיי בזבוז כסף מצד אחד , ומצד שני - הרכב בלי החבילת ספורט (צמיגים , דיפרנציאל , בלמי ברמבו 6 בוכנות , בולמים וקפיצים אחרים , רדיאטור משופר , סטראט קדמי עליון , מוטות פיתול עבים יותר ושליטה יותר טובה על הבקרות יציבה) - הוא לדעתי בינוני.

פייר ? אם מה שאתה מחפש זה רק את הפינוק והאיבזור - ואתה מתלבט לגבי הצריכת דלק - לגמרי תלך על EcoBoost.

עם 310 כ״ס - חלשה היא לא.

That said - את הFinancing בדקו לך כבר?

בתור ״עולה חדש״ ללא היסטוריית קרדיט - פורד והיצרניות האמריקאיות הרבה פעמים קצת בעייתיים עם זה.

(לא יודע מה תכננת , רכישה , ליס וכו)

Then dying is forgetting

פורסם

^

אני לא כל כך מבין את הנחרצות שלך בקשר לחבילת הספורט...

היא מאד נוחה (אפילו עם חישוקים גדולים וצמיגי חתך נמוך), מנוע בשרני עם צליל "כמו פעם". לא כל אחד נוסע למסלול עם סטופר. כנ"ל הגיר הידני, אולי זה רק אני, אבל בשבילי אמריקאית עם גיר רגיל, זה כמו איטלקיה ישנה עם אוטומט, מרגיש מלאכותי ולא שייך. למרות שבניגוד לאיטלקים, האמריקאים מציעים עד היום תיבה ידנית וזה מאד מבורך.

בכל אופן נראה שפותח השרשור הוא לא נהג מירוץ, אלה רוצה אייקון מוטורי להתנהלות יומיומית, כך שהV8 המגרגר תפור עליו:)

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

ה-ecoboost עוצמתית מספיק מבחינת הנסיעה. עשיתי עליה נסיעת מבחן והיא אחלה, אבל אכן היא לא מגרגרת קרוב למה שה GT מגרגרת.

ה- GT עשתה לי את זה, פעם אחת בחיים אני רוצה להתפנק. אין לי עניין באוטומט, אני שמח עם החלפת ההילוכים האוטומטית שיש למוסטנג ובנוסף יש לה את ה paddle shifters אם בא לי להרגיש החלפת הילוכים.

לגבי מימון: בשלב זה אין לי אופציות מימון מלבד הכיס האישי שלי.

פורסם

יש סוכנויות / חברות שיודעות לעבוד עם מהגרים (בתנאי שאתה יכול להראות דברים כמו ויזות עבודה , חוזה עם הכנסה רצינית וכו) ולתת תנאים סבירים למדי למימון / ליסינג.

פורד זו לא אחת החברות האלו (מבחינת הגוף מימון הפנימי).

בכ״א - זה כבר נושא אחר.

גיריגירי - יצא לך לנהוג על החבילת ספורט מול הרגילה?

Then dying is forgetting

פורסם

^

לא, רק על הדגם הרגיל, למה?

אלפא, מעלה את הדופק

• תוכן חדש...