Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפורים הייתי בבאר שבע, ירד גשם מסריח של בוץ. הרכב שלי פשוט השתנה לצבע מנומר. למחרת בבוקר התחזית היתה לא מעודדת, אבל אמרתי שלא משנה מה, אני חייב לשטוף את הרכב.

נתתי שטיפה טובה, העברתי QD על הרכב ויצאתי לדרך. הייתי צריך לבקר במס הכנסה וחניתי בחניון. היה הזוי לראות את הרכב שלי בצבע שחור נוצץ ומבריק בין שני רכבים מסריחים בטירוף... כאילו באתי מכוכב אחר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

כתבה מאכזבת, על הפנים. לאנשים הלא מודעים לדיטיילינג לא ברור על מה בכלל מדובר.

שלומי, אתה כרגיל יצאת צדיק ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

גם אצלי הרכבים כמו אחרי נסיעת שטח,בנתיים משאיר אותם ככה.

אני לא יכול לראות את הוידיאו כרגע,מה מאכזב בכתבה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ציפיתי שבעזרת הכתבה הזאת הציבור יחשף לתחום ויקבל מודעות מינימלית ובזאת אולי התופעה של פתיחת דלתות תתמזר ואולי יותר יגלו עניין וישמרו על רכבים וכו'. ופה בסה"כ הראו אנשים מהתחום ואמרו בעצם שהם "מוזרים" ואפילו בעצמם מודים בכך

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

היה מזג אוויר אידיאלי:

150 דקות ללא הפסקה.

12 חומרים שונים ועוד כלי עזר.

תורידו את הכביסה מהחבלים - הסתברות לבוץ שירד מהשמיים קרובה ל 100%.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כל תחביב שלא יהיה אפשר להציג את העוסקים בו בתור קוקו

וזה בסדר...ודי אמיתי תודו. (איזה אדם שפוי קם בחמש לפנות בוקר ללטף רכב...)

העיקר ששלומי נתן הצגה ולקח את הדברים ברצינות.

חוץ מזה הכתבות של הורוביץ לוקחות כמעט כל תחום לצד של ההומור

זה האיש לטוב או לרע. אני דווקא די משועשע מהדרך שלו להציג נושאים.

פורסם

אאוטלנדר, מה זה QD?

כתבה באמת לא יפה, למרות שבדרך כלל הכתבות שלו נחמדות, אבל פה הוא מציג את כל המכורים שהרכב יהיה מושלם, (כמוני), כמשוגעים.. לא מכובד, כאילו שזה דבר רע...

לא אהבתי.

• תוכן חדש...