Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום ופורים שמח,

היום בבוקר הפתיע אותי בור דיי גדול בכביש עירוני בראשון לציון, הרכב קיבל מכה חזקה מאוד בגלגל הקדמי בצד ימין והנזק שנגרם:

-טמבון שיצא קלות מהמקום ( החזרתי אותו ).

-הצמיג קיבל עיוות בדופן הצמיג.

-הגאנט קיבל מכה ושפשוף.

-בנסיעה ההגה מושך לצד ימין

מה הצעדים שלי עכשיו ?, עיריית ראשון לציון אחראית? אשמח להסבר.

2d729ab782412223dac70df15db5c34c.jpg

c5ec751c6b57e2c2ecd54bf5712d6488.jpg

cf60e06b6620c7a606b1e260b68196da.jpg

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

38d8428ce3550e637d21b842194e2500.jpg

c8b6745ec975f586b4cb716aa8b3e358.jpg

3b05a50a818d5e44e82b6f0705257d03.jpg

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

אכן עירית ראשון לציון

היא בטח תגלגל את זה לקבלן שעובד שם

הכתובת שלך העיריה, ושהם ירוצו אחרי הקבלן

תרצה תרדוף אחרי שניהם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ידידה שלי עברה בדיוק אותו סיפור בירושלים לפני כמה שנים, הגישה בקשה לעיריה וקיבלה החזר מלא על הנזק שנגרם לרכבה (במקרה שלה, הבור היה עמוק יותר והנזק רציני יותר).

נסה לפנות לרשות המקומית (עיריית ראשון).

פורסם

באיזו מהירות נסעת שם ? למיטב זכרוני בכביש הזה המהירות הינה 50 קמ"ש ובחצי שנה לפחות האחרונה יש שם עבודות ושילוט של מהירות עד 30 קמ"ש.

מהנזקים שאתה מתאר ניתן לשער שנסעת במהירות הרבה יותר גבוהה מהמצויין מעלה. יכול להיות?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
באיזו מהירות נסעת שם ? למיטב זכרוני בכביש הזה המהירות הינה 50 קמ"ש ובחצי שנה לפחות האחרונה יש שם עבודות ושילוט של מהירות עד 30 קמ"ש.

מהנזקים שאתה מתאר ניתן לשער שנסעת במהירות הרבה יותר גבוהה מהמצויין מעלה. יכול להיות?

המהירות שם 50 קמ"ש, וזו המהירות שנסעתי.

נכון גם לי זכור שלפני חודש פלוס היה שם שילוט של 30ק"מש, כרגע אין שילוט או סימן לעבודות בכביש.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם (נערך)

לנסוע ב-50 קמ"ש באיזור הזה, עם כל הכבוד, זה חוסר אחריות.

אם תסמוך על הרשות העירונית שתציב שלטים ותזהיר אותך מכל עובדה שמתבצעת בדרך, אתה כניראה תהיה בסרט הזה עוד לא מעט פעמים.

להבא, באיזורים בהם יש עדות קלה לעבודות בכביש, הורד את המהירות ל-20 קמ"ש, תסתכל כמה רחוק שאפשר (במידה וחשוך, הדלק אורות גבוהים) ופשוט תתחפש בורות בכביש, לכשתזהה אותם, הורד שוב את המהירות וצלח אותם במהירות של זחילה. ככה לא יגרם נזק לרכב ותוכל לחסוך לעצמך את כל ההתנהלות המייגעת מול הגוף הזה שנקרא עיריית ראשון לציון.

לפעמים עדיף להיות חכם מאשר צודק. לצערנו הקבלנים המבצעים \ העיריות, לא בדיוק סופרים את משתמשי הדרך, ותרחישים מהסוג הנ"ל הם מאד שכיחים בארצנו.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם (נערך)

כי המינימום שנדרש מנהג הוא להסתכל על תנאי הדרך, ולקבוע בכל רגע נתון האם הם מאפשרים נסיעה במהירות החוקית המותרת או לא. אני מניח שזה לא מאד מסובך להרים את הראש, להסתכל אל האופק ולזהות שאתה מתקדם לעבר אתר שמתבצעות בו עבודות, לי זה עובד נפלא פעם אחר פעם.

אני נוסע בכביש הנ"ל מדי פעם, אך אני לא סומך על הרשות העירונית ולא מצפה ממנה לשום דבר, לכן כשאני מגיע לאיזור שמתבצעות בו עבודות אני נכנס "לכוננות ספיגה", מוריד את המהירות ל-20 קמ"ש ומחפש בורות בכביש, אם חשוך, אני מדליק אורות גבוהים, בדרך כלל הם אינם מאחרים לבוא. כך צריך להתנהג כל נהג בר דעת.

לצורך העניין, אם יחול שינוי פתאומי בתנאי הדרך שהעירייה לא תספיק להגיב אליו באמצעות שילוט\סגירת הכביש וכו' (ואני לא מנסה לומר שזה מתקבל על הדעת שהעירייה לא הציבה שלטים במקום), אני מצפה מנהג מיומן ומנוסה לזהות את השינוי לפני שנגרם לרכב\לו נזק כלשהו, ולא לסמוך על אף אחד שידאג להזהיר אותו טרם נגרם נזק.

אני לא טוען שלא מגיע לפות"ש פיצוי על הנזק שנגרם לרכבו, כמובן שמגיע לו. זה חוסר אחריות ממדרגה ראשונה להשאיר בורות בכביש, ניתן למלא אותם באופן זמני לכל הפחות, אך לצערי התרחיש הזה מאד שכיח, לא רק בראשון לציון. אני כן טוען שאם הוא היה נוהג בחוכמה, השרשור הזה לא היה נפתח מלכתחילה.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

פורסם

^^^

פנינים כתבת

עדיין כל מה שכתבת לא מסייע לפות"ש בשאלותיו לגבי המקרה הזה.

גם לפי הכינוי וגם לפי הבחורה בסמלון הוא עסוק בדברים אחרים בזמן הנהיגה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

THELAD - אתה מצטרף לעוד כמה חברי פורם תאורטיקנים שלא רואים את התמונה הכוללת.

הבור המתואר סמוך לצומת מרומזר. מן הסתם תשומת ליבו של הנהג מרוכזת במתרחש בצומת, הרי שם צפויה הסכנה. מה לעשות, במקום כזה המבט מתרכז ברמזור וברכב החוצה, וכיון שחלוקת הקשב ושד הראיה שלנו מוגבלים, בהחלט עשוי לא להבחין במכשול. ואם תנאי התאורה לא היו אופטימליים הבור החלט יכול להעלם מהעין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זאת הסיבה שאמרתי להוריד את המהירות ל-20 קמ"ש באיזורי עבודה, במהירות כזאת אפשר לקלוט יותר מידע מהסביבה שלך, במהירות של 50 קמ"ש הרבה פחות. נהג נדרש למולטי טאסקינג, זאת המהות של הנהיגה. נהג שלא מסוגל לבצע מספר פעולות במקביל, שיתכבד ויסע באוטובוס אל מחוז חפצו.

אני לא כותב באופן תאורטי כלל, כאמור נסעתי באיזור הזה כמה וכמה פעמים והתחמקתי כבר מבורות הרבה יותר גדולים מהמצולם. (יש המון בורות באיזור)

כשמתרכזים רק בנהיגה, נהג טוב אמור לזהות את הסכנות הללו מראש.

פורסם
...לכן כשאני מגיע לאיזור שמתבצעות בו עבודות אני נכנס "לכוננות ספיגה", מוריד את המהירות ל-20 קמ"ש ומחפש בורות בכביש...

אבל הוא כתב בפירוש שכשהוא נהג שם לא היה שום סימן לעבודות בכביש...

פורסם

תיאורטית העירייה אחראית לזה.

הייתי מצלם גם שאין שום סימני אזהרה לגבי עבודות בכביש.

תכתוב להם מכתב רשום עם תיעוד של הכל ועלויות התיקון שהיו לך (החלפת צמיג וכו') ובהצלחה.

מניסיוני הם מאוד קשים בלשחרר כסף. לי נפל עץ על הרכב ועשה כמה שריטות. סירבו להכיר באחריותם בהתחלה.

בנוסף תתקשר ל-1206 תדווח להם מה קרה ותקליט את השיחה. במקרה שלי הם שלחו פקח.

• תוכן חדש...