Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברצוני להחליף צמיגים לרכב הסובארו שלי B3 סדאן.

כיום ברכב יש צמיגים יפנים של חברת ברידג'סטון שהוכיחו את עצמם.

חשוב לי שהצמיגים יהיו טובים לפחות כמו אלו שהיו לי.

חלק מהאנשים המליצו לי לקנות:

1. Michelin

2. Good Year

או ללכת על הצמידים המקוריים של חברת ברידג'סטון.

מספר שאלות:

1. אילו צמיגים לפי דעתכם לקנות?

2. איפה שווה לקנות? אני מאיזור המרכז (ראשון, באר יעקב, נס ציונה, רחובות, רמלה)

הבנתי שצמיגים של מיצ'לן למשל אפשר לקנות באוטו דיפו.

3. למה לשים לב? תאריך הצמיגים? ארץ יצור? וכו...

4. ברכב נשאר גלגל רזרבי של חברת ברידג'סטון, במידה ואני מחליף לחברה אחרת האם זה בטיחותי שיהיה צמיד רזרבי של חברה אחרת בתנאי כמובן שהם באותו גודל.

תודה רבה!

פורסם (נערך)

תתקשר לגלגלי המגן ליד צומת בית דגן ותזמין מהם goodyear efficient grip perfomance, רצוי תוצרת אירופאית ( גרמניה פולין ) ולא טורקיה. כמובן, בניגוד למה שעשית בפורום, תגיד מה מידת הצמיגים ברכב שלך, כולל קוד עומס ומהירות. יכול לקחת יום- יומיים עד שהם יקבלו את הצמיגים בשבילך ( יכול להיות שיש להם או יהיו תוך 3-4 שעות ).

אחלה שירות ומחירים.

לגבי ברידג'סטון - יש דגם נחמד עם אורך חיים טוב. הדגם נקרא b250.

רזרבי יכול להיות שונה, לאוטו דיפו אל תלך - גם כאשר יש מבצע, זה עדיין יקר אצלם.

תאריכים תבדוק - עד שנה מהייצור זה בסדר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיגיה מומלצת נוספת באזורך הינה "צמיגי מוריס" בבית עובד.

לגבי הרזרבי, למרות שאני מבין שהוא בגודל רגיל ולא "בייגלה", אם אתה צריך להשתמש בו, עשה זאת באופן זמני כדי לאפשר הגעה לצמיגיה לתיקון/החלפה של הצמיג התקור. מעבר לכך, אם רכבך בעל מערכת 4X4, צריכות להיות הוראות מפורשות לגבי אחידות צמיגים (בנסיעה שוטפת) וניטרול מערכת ההנעה הכפולה בעת שימוש בגלגל רזרבי (אם כי בדר"כ קטן).

• תוכן חדש...