Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים מדפיים עד 2500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן קראתי על הדרעק.

זול זה לא הולך להיות קח בחשבון.

השימוש לדעתי יבוא לביטוי ולשיפור רק אם יש לך SETUP של יותר מ-2 רמקולים כלומר קולנוע ביתי וחלל האזנה גדול ואו בעייתי.

השילוב הוא שילוב של חומרה ותוכנה.

צריך פרוססור כגון ה MINI והתוכנה עצמה של Dirac Live.

ביצוע מדידות מכמה מקומות כן כן תצטרך לכסות את הספות בסלון בשמיכות, בסיום המדידות המידע נשלח לשרתים של דרייק שעורכים לך חישוב לרום קורקשיין, מטעין את הקובץ על ה MINI וזהו בגדול.

ב AVS אנשים עפים על השילוב, אומרים שיש שיפור עצום. (אולי פלצבו במבי?)

• תגובות 358
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל:

רוצה לתת סטים במשרד, אבל אי אפשר.

חיברתי את הרמקולים בחיבור XLR ליציאת 3.5, ולמרות שמדובר בכרטיס קול מעפן של מחשב נייד, עדיין הסאונד כלכך טוב !!! החדר כולו מלא, יש באסים עמוקים ונעימים לאוזן.

לא יודע איך אפשר לתאר סאונד נעים, אפשר לשמוע את צקצוקי השפתיים של הזמר\ת , יש תחושה שהצליל מגיע מאחורי הרמקול..?! נדמה שאפשר "לראות" לתוך הרמקול.

לא יודע איך להסביר. אבל תענוג !!!!

אייל - יש הצעה לDAC תקציבי ? עם כפתור ווליום בבקשה. והאם כזה יהיה טוב באיכותו כמו הברהינגר ?

תודה.

בא לי להרים ווליום לפוצץ את קירות הגבס :-P

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לוקי רוצה פלטה של פיוניר רבע מחיר מהארץ???

גם במחשב הנייד שלך יש DAC כנראה מאוד נחות.

אני ממש רוצה להאמין שאתה לא שומע דרך יוטיוב כי האיכות זוועת ביטרייט של 128.

תנסה את טידל פתוח לארץ. להבדיל מספוטפיי

תעבור ל FLAC ,DSD ואז תראה את השינוי אתה לא תאמין באיזו איכות שמעת עד עכשיו.

רמקול מוניטור בא לידי ביטוי בכך שהוא מאוד קרוב למקור שבו הסאונד הוקלט ה-מסטריג.

אתה מתאר סאונד שהוא שטוח מאוד כך אתה אמור לשמוע בלי יותר מידי באס למרות שהרמקול יורד נמוך.

לגבי הברינגר הפכתי את המרשתת לא מצאתי את סוג ה DAC CHIP שלו.

המלצות שלי נמצאות בהודעה מס' 231.

פורסם

לא יודע איך אפשר לתאר סאונד נעים, אפשר לשמוע את צקצוקי השפתיים של הזמר\ת , יש תחושה שהצליל מגיע מאחורי הרמקול..?! נדמה שאפשר "לראות" לתוך הרמקול.

לא יודע איך להסביר. אבל תענוג !!!!

אתה לא מדמיין, הרמקולים הללו לא ייאמנו מבחינת בימת הצליל. זה הפלסטיקים הללו לפני הטוויטר. תוצאה של מחקר יסודי, והם ממש עובדים.

מחזק את ההמלצה של אייל לגבי Tidal. שווה כל אגורה (וגם אתה לא גונב את המוסיקה, אלא קונה אותה), גם אם אתה משלם רק על המנוי של 360kpbs. זה שיפור ענק על ה-128kbps של יוטיוב. למעשה, לרב לא תשמע את ההבדל בין האיכות הזו לאיכות של CD (שעולה עוד 30 ש"ח לחודש, למנוי).

ב AVS אנשים עפים על השילוב, אומרים שיש שיפור עצום. (אולי פלצבו במבי?)

קודם כל, אם מודדים ויש שינוי, אז יש. זה לא כבלים עם אבקת קסמים.

לגבי מהות השינוי, אני חושב שהתודעה שלנו מבצעת התאמה לסאונד גם כן... אז לך תדע. אבל, כרגיל, מבחן עיוור נותן את התשובה אם מדובר בפלסיבו או לא.

פלויד טול כבר הוכיח, אנשים מעדיפים עקומת הענות שטוחה. נקודה. אם אתה מתקרב יותר לשם, הרי זה משובח.

הרי הבעיה הכי גדולה בסאונד ביתי זה דווקא הבאסים. העדר הדהוד של באסים זה משהו מאוד מוחשי, לא ממש קשה לשמוע את זה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
זה יעבוד, אבל נראה לי אוברקיל לצרכים שלך. זה מכשיר שנועד לאפשר עריכה בסיסית של סאונד, וחיבור של יותר ממקור אחד. היתרון הוא שגם תוכל לחבר אוזניות.

מה המחיר שלו?

59 דולר מצחיקים..... אתה מאמין ? אמזון US

אני חייב כפתור וליום. כל נגיעה קלה בכבל 3.5 שנמצא בתוך יציאת האוזניות מפיק רעש סטטי רע שעלול לשרוף את הרמקולים.

יש פתרון זמני לזה ?

אייל - האמת שהייתי רוצה לרכוש מיקסר עם אודיו אינטרפייס, ולשים על השולחן במשרד, אבל מיקסר איכותי כזה יקר מידי וגדול מידי. מצאתי גם קטנים מגניבים, אבל הם לא באיכות של 24BIT ו 192MHZ ... ולכן אעדיף כרטיס קול למרות שמיקסר הרבה יותר מעניין.

לגבי הפלטה, איפה אניח אותה ? יעיפו אותי מפה.

במשרד עדיין לא יודעים שאני מתכנן להציב ספוגים אקוסטיים על החלון שמאחורי הרמקולים, בוא נראה איך זה יעבור בלי שהמנכ"ל יבעט בי.

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

אוהבים אותך פולי.

פורסם

במבי אני מחלק את החיים שלי ל-2 .

לפני ששמעתי את Yamaha NS-10 PRO ואחרי. בחיי לא שמעתי רמקולים שכאלו.

בככל ממליץ לקרוא את ההיסטוריה שמאוחרי הרמקולים הללו פשוט מדהים איזו מהפכה הרמקול גרם לתעשייה באולפנים.

במבי לאחרונה ישנה מגמה במוצרי הייאנד (אבל לא רק ) למוצרים של דריק בתחום room correction , ארקם ,BMW וולבו ,בנטלי, פיוניר, אימוטיבה, NAD.

audyssey ממש מפגרת מאחור מי שהייתה על מזמן המובילה כנראה נראה את הפתרונות שלהם במוצרי ביניים ומטה.

פורסם
במבי אני מחלק את החיים שלי ל-2 .

לפני ששמעתי את Yamaha NS-10 PRO ואחרי. בחיי לא שמעתי רמקולים שכאלו.

בככל ממליץ לקרוא את ההיסטוריה שמאוחרי הרמקולים הללו פשוט מדהים איזו מהפכה הרמקול גרם לתעשייה באולפנים.

כן, אבל צריך לשבת ממש קרוב, לא?!

בשבילי ה-LSR308 היו מה שזרק אותי החוצה מכל תחביב האודיו (הייתי הולך עך LSR305 וסאב, אבל אין לי כוח לטרוח). הם תמיד נשמעים אותו הדבר. אם יש שוני, זו ההקלטה (שזו תמיד בעיה שאודיופילים מסרבים להתייחס אליה, או שהם בוחרים מה הם שומעים לפי איכות ההקלטה...), אבל כל זמן שהיא לא מחורבנת למשעי (יש כאלה, בייחוד פופ אייטיז), הם בסדר גמור. מקסימום צריך לכוונן קצת את הבאס למטה, במקרים מסויימים. כל רמקול/מגבר אחר שהיה לי, היו דברים שעשה יותר טוב והיו פחות טוב.

בקיצור, קניתי אותם לניסיון, בשביל הקטע, והם נשארו. מאז אני רק שומע מוסיקה, ולא מתעסק עם סאונד.

פורסם

לוקי להכל יש פתרונות.

לדוגמה ספוג אקוסטי (אתה הבאת את זה על עצמך) https://goo.gl/Ar4f43 ממליץ להניח 2 גם מתחת לכל רמקול.

הפלטה יחסית קטנה ניתן לחבר אוזניות ולמקסס, לדוגמה ה -Pioneer DJ DDJ-SB2 מעולה למתחילים ++ ב 1200 שח עד המשרד , בארץ 2000 שח.

וזה עוד לפני מבצעי שישי השוורצע.

אתה לא יודע איזה כיף זה לתת בראש עם סט של חצי שעה, תגיד לבוס שהפרודוקטיביות עולה פי כמה , תעשה happy hour לעובדים.

במבי עלית על נקודה מאוד לטעמי.

הדוגמה הכי טובה שעולה לי לראש היא של סאונד בר שעולה לא מעט , ברבע מחיר אני יכול לתת תוצאה שאין לה אח ורע, אבל תהיה פשרה שומעים רק סטריאו.

אבל על כזו פשרה אני מוכן להתגמש.

לגבי הימהה צריך לשבת קרוב אבל לא ככ קרוב לתת לסאונד להתפזר קצת.

פורסם

היתרון של ה-LSR305/8 זה שפיזור הסאונד שלהם אחיד באופן... שאתה לא מאמין איך זה קורה. קרוב, רחוק, זז ימינה, זז שמאלה... זה נשמע אותו הדבר (פחות או יותר).

יחד עם הגברה דיגיטאלית, שמורידה מאוד עלויות, מקבלים אחלה סאונד בכלום כסף.

פורסם (נערך)

אייל,רכשתי ספוגים אקוסטיים, רכשתי מעמדים מספוג קשיח לבודד בין הרמקול לארון, ורכשתי בד "אקוסטי" להלביש על הרמקול כי מישהו מהמשרד החליט למשש אותו.

אני אמצא דרך לרכוש כרטיס קול חיצוני ואז אבדוק את ה Tidal ,אין לי בעיה לנסות חודש חודשיים ולבדוק.

בינתיים אני ממשיך להתפעל מהצליל של הרמקולים האלו. פשוט כיף !

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

אוהבים אותך פולי.

פורסם

יש היום ב-Tidal גם כותרים באיכות של Master.

פעם אני אנסה להשוות...

הדבר הגדול ב-Tidal זה שיש לך גם בסלולרי. שם אני באיכות 360kbps, ומשם המוסיקה שלי כשאני נייד וברכב. זה שיש לך כזו ספרייה ענקית זמינה ברכב בכל זמן, זה ענק.

• תוכן חדש...