Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הארלי אספנות עם בלמים לא נפוצים שהורכבו שם בארה"ב.

לכן לא ניתן למצוא את הרפידות המתאימות בארץ, הזמנתי מחו"ל רפידות מתאימות והלכתי עם החשבוניות, עם צילום רישיון הרכב ורשיון הנהיגה שלי ועם הטופס של "בקשה ליבוא אישי של לצריכה עצמית של חלקי חילוף ומכלולים לרכב".

הפקיד (השומר?) במלאכה 8 אמר לי שזה לא מספיק וצריך טופס שהמוסך מאשר שהחלפים מתאימים לאופנוע ושהמוסך ירכיב אותם.

המוסך אמר שאין לו טופס כזה ולדעתו צריך להוריד ולהדפיס והוא ימלא אותו.

אני לא מוצא טופס כזה, עזרתם בבקשה אם מישהו מכיר כי המוסך והבחור ממשרד התחבורה לא ידעו לעזור.

אופנוען

פורסם

אני לא מכיר את הטופס , אבל אני לרוב מוסיף מכתב מלווה שמופיע בהתחלה שבו מצויין שמדובר בחלפים לרכב אספנות ,

שלא ניתן למצוא אותם בארץ , שאני מתחייב שהחלק יורכב על ידי מוסך XXXXX

וכן שאני מאוד מודה להם על הטיפול המסור (וכד' )

תוסיף מקסימום גם מכתב של המוסך שהוא מוכן / יודע להרכיב את הרפידות הנל על האופנוע .

יש הבדל בהתייחסות בין רכבי אספנות לרכבים רגילים.

היות שבאספנות הם מודעים לעובדה שלא תמיד ניתן למצוא את החלפים בארץ .

וכן , אני יודע שברשיון הרכב כתוב רכב אספנות , אבל זה לא מספיק ברור ובולט. כאשר יש מכתב שמופיע ראשון , זה מיד קופץ לעין.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כרגע קיבלתי SMS שהמשלוח הגיע לתיאום איסוף.

הטפסים שהגשתי בחמישי ככל הנראה עשו את העבודה ומשלוח הבלמים עבר.

אחרי העבודה אקפוץ לקחת ונראה אם הכל בסדר.

אני מניח שכן אחרת לא היו מודיעים לבוא לקחת. :)

אופנוען

פורסם

זו גם אפשרות.

בכל אופן זה בבית והכל תקין.

חייב לציין לטובה ולהודות שכל מה שהבאתי באמצעות ushops (לשעבר buy2usa) מגיע בקלות ומהירות. נראה לי מקלים על חבילות שעוברות דרך שירות בלדר פרטי.

אופנוען

• תוכן חדש...