Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

בהמשך לשרשור קודם על סיכום שנתיים עם הבראבו הגיעה העת לתת חוו"ד ראשוני על החיים לצד פריוס.

בשבוע וחצי שהיא אצלי הרכב עבר קצת מעל 1000 ק"מ 65/35 בבין עירוני/עירוני פקוק.

הרכב נע על בסיס יומי מי-ם לאיזור המרכז ובחזרה.

נוחות:

סבירה בסה"כ,אך מהמורות ומפגעי הכביש המתלים מעבירים הרבה יותר ממה שצריך לתא הנוסעים.

מרווח:

אומנם לי אין צורך בגודל הזה,אך ללא ספק הרכב גדול משמעותית מהרכב הקודם שהיה לי ובתור רכב משפחתי יעשה את מלאכתו נאמנה.

דלק:

בנסיעה בין עירונית,עירוני פקוק של מרכז הארץ וירושלים הצריכה עומדת על 1:18.5 מדוד משאבה כאשר מורגש הבדל בין נסיעה במישור החוף לבין תנועה בתוך עיר.

עיקר החסכון שבו בא לדי ביטוי בגודש עירוני במישור,במקום עם עליות מרובות ותנועה צפופה מנוע בנזין נכנס לפעולה כמעט באופן מיידי.

זמינות כוח:

לא ציפיתי שלרכב יהיו ביצועים של לאון קופרה,אך גם בנסיעה במהירויות גבוהות וגם בזינוק מהמקום,הוא יודע לצאת לעקיפות ולשדר בטחון רב ביציאה לעקיפה.

בסהכ אני מרוצה מאוד מהרכב,בפקקים הוא נוסע בדממה מוחלטת והופך את הנסיעה בעיר למאוד נעימה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תתחדש ותהנה,

אני יודע שהרוב לא יסכים איתי, אני חושב שהעיצוב החדש די מעניין לטעמי, הוא עדיף בהרבה מהדגמים הקודמים.

פורסם

מעניין אותי לשמוע ממישהו שנהג זמן משמעותי גם בדור הנוכחי (הרביעי) וגם בדור הקודם (לרבות אוריס או לקסוס CT) האם הירידה של 14 כ"ס בדור הנוכחי מורגשת, והאם יש לה פיצוי בצריכת הדלק.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...