Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לקראת התרחבות המשפחה אנחנו מחפשים רכב חדש שיחליף את האטוס המזקנת והקטנה שלנו. אנחנו מחפשים רכב שיתאים לזוג + שני ילדים אחד בסלקל והשני במושב בטיחות.

התקציב שלנו הוא 30000 וממבט ביד שתיים אני רואה שיש הרבה מאוד יונדאי I30CW וכמעט ואין יונדאי I30 רגילות. מצאתי גם אחת משנת 2011 שהייתה בעברה בהשכרה (במשך 110000 ק"מ) ועכשיו נמצאת אצל משפחה שעשו עליה עוד 30000. המחיר הוא 26000 ש"ח ואני מתלבט האם הרכב כדאי.

לפי בעל הרכב יש נגיעה בפח וכנראה קצה שילדה (אני אבדוק את זה יותר לעומק כמובן כשזה יהיה יותר קונקרטי).

אנחנו עוברים בשנה כ5000 ק"מ והדברים שהכי חשובים לי הם אמינות במוסך ובטיחות של המרכב.

לדעתכם האם הרכב שווה בדיקה או שכדאי לעבור לרכב אחר? יש לכם אולי רעיונות לרכב אחר בתקציב הנ"ל (30K) ?

 

תודה!

פורסם

למשפחה עם שני ילדים - i30CW - דגם הסטיישן זו אופציה מצויינת. הרבה מקום אכסון לעגלות וציוד בצורה נוחה.

בסה"כ הרכב אמין ומוצלח.

 

"נגיעה בפח" - אהבתי את הביטוי.

אם יש קצה שלדה - עדיף גם לא לקחת לבדיקה, לא להכנס מתלכתחילה למיטה חולה, אלא לעבור לרכב אחר. יש בשוק המון המון רכבים מהדגם הזה, מניח שלא תהיה בעיה למצוא אחת ללא תאונות או לפחות בלי נגיעות בשלדה.

פורסם

כמו שאמר רולינג סטוני, הI30 סטיישן בהחלט בחירה מצויינת לצרכים ולדרישות.

נקודת בונוס בבחירה הזו היא שהלוחות מוצפים ברכבים מהסוג הזה - רובם יוצאי ליסינג וכדאי להתרחק - מומלץ להשקיע זמן בחיפוש ואקסטרה מאמץ תמורת אחת שעברה ידיים פרטיות ולא להתעסק עם כל יוצאות הליסינג ששם רובן ייפלו בבדיקה לפני הקניה או יעלו בעיות חריגות במהלך השימוש. בודדות העסקאות הטובות שאפשר למצוא ליוצאות ליסינג, במיוחד בדגם הזה.

 

עם חיפוש בלוחות תוכל למצוא אחת שעונה על התקציב שלך, נסה למצוא את זו עם היסטוריית הטיפולים המפורטת ביותר וללא טיפולים חריגים (טיימינג ב60K או שאר ירקות מונפצים אחרים) וסע בזהירות.

פורסם

תודה על התשובות של שניכם. עזרתם לי לחזר את הדעה שלי על היונדאי אני אמשיך לחפש אחת שעברה ידיים פרטיות. שאלה שעניינה אותי: למה I30 נמכרת בהרבה יותר לעומת גרסאת הסטיישן? האם יש איזשהו חשש מהסטיישן או שזה רק הטעם של הישראלים שמוריד את ערכה?

פורסם

אין שום חשש מהסטיישן, מכנית מדובר באותו הרכב למיטב ידעתי.

החסרון היחיד של הסטיישן בא לידי ביטוי במציאת חניה באיזורים עירוניים צפופים, שכן הסטיישן ארוך יותר.

חוץ מזה יכול להיות גם הבדל פסיכולוגי - אדם צעיר שמחפש רכב קומפקטי אבל לא רוצה סופר מיני ייקנה i30 רגילה, אבל הסטיישן כבר נראית לו גדולה מדי ואין לו סיבה לקנות אותה.

 

אולי גם יש היצע יותר גדול של i30CW מאשר i30.

אם באמת הסטיישן נמכרת בפחות מ i30 רגילה לאותו השנתון - זה רק לטובתך.

×
×
  • תוכן חדש...