Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מצלמת רכב a118c ואני מתלבט איפה הכי כדאי להדביק אותה.

מלפני המראה - יש שם את הנקודות האלה להצללה (?) - אפשר להדביק על זה? זה לא יגרום נזק אם ארצה להוריד את המצלמה?

פורסם

מדביקים איפה שלא מסתיר את שדה הראיה. לפני המראה באזור המוצלל יעבוד טוב.

רק תבדוק שזה לא מפריע לחופש התנועה של המראה.

אזור נפוץ נוסף הוא הפינה הימנית עליונה.

S60 Rdesign

פורסם
מדביקים איפה שלא מסתיר את שדה הראיה. לפני המראה באזור המוצלל יעבוד טוב.

רק תבדוק שזה לא מפריע לחופש התנועה של המראה.

אזור נפוץ נוסף הוא הפינה הימנית עליונה.

+1

אני גם מיקמתי שם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מספר הארות קטנות, אני ממליץ להדביק את המצלמה במקום שהוישרים מנקים אותו, אחרת לא תיראה כלום בגשם. כמו כן לוודא שהעדשה של המצלמה לא מסתכלת דרך אזור מושחם בשמשה, אחרת יהיה קשה לראות משהו בלילה או תאורה חלשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אל תדביק על הנקודות השחורות,הדבק של ה118C לא יחיזק שם (מניסיון). אני הדבקתי מאחורי המראה במקום כמעט בלתי נראה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

אצלי זה מחזיק שם מעולה כבר שנה. הדבקתי כמובן בחלק התחתון של הנקודות כדי שלא יסתירו לעדשה של המצלמה . והורדתי משם עם חוט של דייגים בזמנו את הפלסטיק שמחזיק את המנוי של כביש 6 של הבעלים הקודמים ולא נגרם נזק.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

אין כל בעיה בהדבקה על הנקודות השחורות ואפילו מומלץ מבחינתי.

חשוב לנקות את האזור טוב טוב, עדיפות עם אלכוהול.

תפעיל את המצלמה לפני ההדבקה בכדי שתראה שהנקודות לא מסתירות שדה ראיה.

פורסם

לא יודע איך זה מחזיק לכם,התקנתי לחבר בסוזוקי ספלאש על הנקודות השחורות לאחר ניקוי,החזיק פחות משעה. אחרי זה השתמשנו במדבקה ספייר שסופקה והדבקנו על החלון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...