Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

מצטער על החפירות פשוט אני בקונפליקט מטורף.

נדלקתי ממש חזק על הפוקוס ספורט 1.6 עם הגיר הרובוטי.

אם היה מצויד בגיר אוטומטי רגיל עשרות שרשורים היו נחסכים והוא היה אצלי היום בחניה.

היעוד שלו יהיה לנסוע בחולון-בת ים-תל אביב, בתוך הערים ועל איילון. אני מעריך שלא אעבור את ה10 אלף קילומטר בשנה בשום מצב.

אני מבקש לשמוע, ואם אפשר רק מבעלי פוקוס רלוונטית,

את שנת הרכב שלכם, נפח מנוע, בכמה תקלות נתקלתם בגיר ושורה תחתונה האם להמנע או לא.

בגדול אני לא רוצה לראות מוסך לפחות שנתיים וברור שלא להוציא על זה כסף.

ברור שהתשובה יפנית אני אני בשלב שרכב צריך לרגש אותי ואת התשובה יש רק לפורד ופולקסווגן שאגב חולקת את אותו בעיה בתוספת מנוע גודש.

תודה!!

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לגיסתי את הרכב ונסעתי עליו מספר לא מבוטל של פעמים. במילה אחת - להתרחק. בשתי מילים-להתרחק ומהר!!!! הרכב הזה חלש, צפוף מקדימה ומאחורה, מרגיש זול בפנים ועוד. בנושא הגיר, זה פשוט מזעזע. הרכב שלה שנת 2012 עם איזה 70 אלף קמ והרעידות ממש נוראיות בין ראשון לשני ובין שני לשלישי. החל מהילוך רביעי זה קיים אבל פחות מורגש.

לא מבין למה אנשים רוצים לקנות כזה, בשיא הרצינות.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

היתה לי פוקוס ספורט 1.6 שקניתי בתחילת 2012 ומכרתי אחרי שנתיים עם בערך 20K (לא נוסע הרבה)

אצלי אישית לא היו בעיות עם הגיר והוא עבד בסדר. נראה לי שפעם אחת עשו לו עדכון תוכנה כשהכנסתי אותו לטיפול שנתי.

חוץ מזה, הרכב הוא טוב ומצא חן בעיניי מכל הבחינות ואם לא היה לי צורך כלכלי בזמנו גם לא הייתי מוכר אותו.

יש בפוקוסים האלה גם עניין של גומיות איטום בדלתות שמתפרקות (לא קריטי, סידרתי לבד) ומין גימור דמוי אלומיניום כזה על ההגה שיכול להתקלף.

אגב עד כמה שאני יודע לפוקוסים ולפיאסטות עם הפאוורשיפט הבעייתי האריכו את האחריות ל5 שנים (לא יודע אם לכולם באופן גורף)

V5

פורסם

פוקוס ספורט? חשבתי שה 1.6 ידני אקט בוסט עם ה 180 כס נקרא ספורט, לא ידעתי שיש ״רגילים״ שנקראו ספורט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נכון טעות שלי. באופן כללי נראה ברשת פחות תלונות על השילוב עם מנוע 2.0. מישהו יודע משהו?

כמו גם קראתי שנטען שאחרי עדכון תוכנה הבעיות נפתרו . יש לכם משהו לומר לי על זה?

אני ממש דלוק על הרכב ומה שמפריד אותו ממני זה העניין עם התיבה :-[

פורסם

1. הבעיות לא נפתרו.

2. יש פחות תלונות על הפוקוסים עם מנוע 2.0 כי נמכרו מהן פחות.

3. יש אחריות מורחבת על הגיר - אבל נהיהי יותר ויותר קשה למכור אותן כיד שניה קח שיתכן שהפער בין הקניה למכירה יהי מאד גדול.

4. לא אתפלא אם תוך 3-4 שנים הן ימכרו בפחות מ-10000 ש"ח בדיק כמו הרנו מגאן מ-2008/9.

5. אני לא חושב שאי אפשר לחיות איתן - אבל ממליץ לך לקחת את כל מה שכתבתי - בחשבון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...