Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת רכב

X-cutioner
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי שיש בחור שכתב שפרצו לו לרכב..אז תאמין לי שיצאתי בזול

איסוזו טרופר 2003 שעמד בחניון נעול ועם אזעקה דרוכה נגנב.

ואף אחד..איתוראן..משטרה..אף אחד לא יודע איך הם לקחו אותו כי האיתוראן שלו אפילו לא הפעיל את האזעקה או נתן התראה למרכז שלהם.

אז תאמינו לי הכל בולשיט רק כדי לכסות את הביטוח..קיצר אל תסמכו על אף דבר מהצעצועים האלה.

אגב הביטוח מכחיש..ולא רוצה לשלם

פורסם

בוא אני אסביר לך למה כנראה הביטוח לא רוצה להכיר בתביעה שלך כי נראה להם שזה סיפור מצוץ מהאצבע!!!

איך רכב עם איתוראן עזוב אזעקה יש לרכב איתוראן יכול להגנב ואף מוקד בארץ לא יודע על זה מה אתה רוצה להגיד שהם פרצו לרכב והאזעקה לא פעלה אפילו לשניה אחת שגרמה למוקד להבחין שפורצים לרכב ??

תראה חברות הביטוח לא פראיריות והם יוציאו לאנשים כמונו את המיץ עד שישלמו את הכסף אם בכלל!!!

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל גם אם תפעיל את האזעקה ברכבך בו מותקן איתוראן במשך שעתיים אף אחד לא יתקשר או יצור קשר עם בעל הרכב, לא איתוראן , לא משטרה ולא אף אחד. (מנסיון).

במקרה של גניבה אמיתית, הגנבים ינתקו את האיתוראן כל כך מהר , שאפילו החתולה שישבה על האוטו לא תספיק למצמץ ולהתקשר למשטרה.

במדינה כמו שלנו , אנשים מקצוענים , בכל התחומים, כנראה שגם בגניבת רכבים.

יום טוב,

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

• תוכן חדש...