Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לחדש ביטוח לאחותי, ברכב יש קודן עם לחצנים מרובעים כאלה שהותקן בכל הרכבים של צ'מפיון בזמנו (2009).

הביטוח דורש קודן ועלוקה, מתקין שביקשתי ממנו לבדוק בלי הטופס של הביטוח ביקש 100 שקלים בשביל להסתכל חצי שניה על האוטו וזה נשמע לי מוגזם, איך אני יכול לבדוק בעצמי? איך נראית עלוקה בכלל?

פורסם

ואם הרכב יגנב - מה תגיד לביטוח מחר בבוקר ? "היה- אני ראיתי בעיניים שלי שהיה"?

כמעט תמיד - חברת הביטוח מפנה אותך לבדיקת מיגון על חשבונה אצל מתקין מטעמה.

אם לא תעשה בדיקת מיגון אתה בכיף נותן להם מקום, ותאמין לי שהם ישתמשו בזה, להתחמק מתשלום כשתצטרך.

עוד מידע:

http://www.wobi.co.il/car-barricading-israel

פורסם

זה באמת לא מוצדק לקחת על בדיקה כסף...(לפחות על בדיקה שכזאת)..

אני באופן אישי מאזור חיפה וכשהביטוח דרש קודנית וכספת באמת לא ידעתי להגיד מה יש לי ומה אין לי.

ביקשתי מהביטוח את הרשימה של המתקינים שעובדים איתם (קיבלתי רשימה באופן מיידי).ניגשתי לאחד מהם (ללא כל התחייבות שאני אתקין אצלו משהו בכלל) הוא הציץ 2 דקות אמר לי מה בדיוק דרוש, מה יש לי ומה אין לי...

יכול להיות שסתם נפלת על מישהו שחשב שאתה פרייר...אולי אם תרשום מאיזה אזור אתה, מישהו יוכל להמליץ לך על מקום שייבדוק לך בחינם...

פורסם
איך אני יכול לבדוק בעצמי? איך נראית עלוקה בכלל?

עלוקה זה ניתוק. של אחת המערכות שלא מאפשרות התנעה.

לא משהו שאתה יכול לראות, אלא אם אתה יודע בדיוק איפה היא מותקנת.

לוח מקשים (קודן) שולט עליה, מבטל את הניתוק לאחר הקשת קוד.

פורסם

עד עכשיו לאורך כל השנים, כל פעם שהיה צורך בבדיקת מיגון, קבלתי רשימת מתקינים שהביטוח עובד איתם באיזור מגורי, הבדיקה הייתה תמיד חינם.

פורסם

יכול להיות של הובנתי כראוי, את הרשימה מקבלים אחרי שעושים את הביטוח.

אני רציתי לבדוק לפני כדי שלא אצטרך להתקין מיגון נוסף כלשהו.

פורסם

בסדר, אתה מקבל הצעת ביטוח שבה רשום שצריך להיות מיגון X + Y.

אתה הולך למתקין לבדיקה, אתה עומד בדרישת המיגון חותם לך ובזה נגמר העניין. לא עמדת בדרישות המיגון, נותן לך הצעה להתקנה, נראה לך מאשר לו ומבצע התקנה. לא נראה לך, אומר לו שלום ובזה נגמר העניין.

פורסם

אם אי אפשר להניע בלי להכניס קוד, יש עלוקה.

השאלה אם הקודן שלך מספק אותם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מסתפקים בקודן בלבד, מבקשים גם עלוקה. שונא מיגון והתקנות מקומיות.

בסוף ביטחתי בצד ג' בלבד.

תודה רבה.

• תוכן חדש...