Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פה זה פורום מתחתנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבים בהם מדובר הם רכבים בני 70. האופלים שלך צוציקים לידם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלו הלו, לא לזלזל בגיל 45 (אוטוטו 46) :lol:

יש לי חברים מהמועדון קשישות שלנו שמשכירים רכבים לחתונות, גם כרכרות מדהימות בנות 70+-. זה בהחלט נפוץ וחביב, בד"כ זה לצילומים בלבד ובטח שלא היו מכניסים לשם חתן שיכור, מצד שני אם זה העסק שלו אז הוא בטח לוקח תוספת סיכון על הנסיעה חזרה:drinking:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בימה אין אוכל.תרשום בהזמנות "אורחים נכבדים ,על מנת למנוע עוגמת נפש,נא לאכול לפני האירוע ".

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

כמה דברים על אלכוהול.

לא כל מי ששותה הופך אוטומטית לאלכוהוליסט או למקיא סדרתי. "מה זה השטויות האלה"?

אפשר לשתות ולהישאר אדם רגיל שהולך כל יום לעבודה ומתפקד בדיוק כמו אחד שלא שותה.

הכל זה עניין של מינון ושליטה עצמית.

החיים הם לא רק שחור או לבן -יש עוד כמה צבעים די יפים באמצע. לא חייבים לקחת כל נושא לקיצון

למרות שזה יותר נוח. מעט פרופורציות לא יזיקו.

פורסם
אוף טופיק: אם הגברת צריכה עזרה והמלצות, יש בוואטסאפ קבוצה של כלות מאזור הצפון. זה נשמע מאיים, אבל בפועל היא הרבה פחות חופרת מלא מעט קבוצות שיש לי עם הרבה פחות משתתפים כשכולם ממין זכר. יש שם שיתוף של מידע אמיתי לגבי ספקים ומחירים, להבדיל מקבוצות שונות בפייסבוק, שם פעילים ספקים במסווה ואנשים שמפחדים לדבר על מחירים או איכות השרות.

נו באמת,אם לזוג היה תקציב X,אחרי שהגברת תכנס לקבוצה הזו שהמלצת,פתאום יהיה צורך בתקציב כפול ומכופל :-P

אה,ומזל טוב ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)
כמה דברים על אלכוהול.

לא כל מי ששותה הופך אוטומטית לאלכוהוליסט או למקיא סדרתי. "מה זה השטויות האלה"?

אפשר לשתות ולהישאר אדם רגיל שהולך כל יום לעבודה ומתפקד בדיוק כמו אחד שלא שותה.

הכל זה עניין של מינון ושליטה עצמית.

החיים הם לא רק שחור או לבן -יש עוד כמה צבעים די יפים באמצע. לא חייבים לקחת כל נושא לקיצון

למרות שזה יותר נוח. מעט פרופורציות לא יזיקו.

לא דובר על כוסית "לחים" הכוונה למי שאינו יודע לשלוט בעצמו, והאלכוהול הופך למוקד הערב שלו. עוד שוט עם כל חבר, ובסוף מחיקה מוחלטת, גם אם לא מגיעים לשלב ההקאה.

יש עוד דברים שדי מחליאים אותי בחתונות המודרניות - למשל עוצמת הרמקולים שמתחרה בזו של מנוע של 777.

תעשיית החתונות הפכה לפרת מזומנים לקבוצה לא קטנה של אנשים, והחתנים והכלות משלמים סכומי עתק על מנת שהחתונה שלהם תהיה "מיוחדת", כלומר תזכר שלושה ימים במקום יומיים לחתונה "רגילה".

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

עם זה אני מסכים.

ללא ספק חוסר שליטה בכמויות האלכוהול שגוררות אלימות מיותרת.

הבעיה זה לא רק עוצמות חסרות פרופורציה, אלא איכות הסאונד מחפירה(מערכות הגברה מרמה עלובה)

שגורמת לנזק יותר גדול. אירוע יכול להגמר אצלי אם בטעות אני יושב צמוד לרמקולים -פשוט קם מהמקום

פעם אפילו ברחתי אחרי שעה מאירוע שהסאונד היה חותך אוזניים. (עוצמות, ואיכות סאונד ברמה עלובה)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אני הפסקתי ללכת לחתונות, אלא אם מדובר במישהו ממש קרוב. וגם במקרים כאלה כבר הצלחתי להעליב את בעלי השמחה בדיוק מאותה סיבה: יצאתי לחצר (היה מדובר בארוע קיץ באולם הקאלה, שיש לו יופי של גן) בזמן שאשתי ישבה עם המשפחה ואיבדה עוד כמה אחוזים מיכולת השמיעה שלה. אני חושב שאם אותו ארוע היה מתרחש היום בשעה 9 בערב כבר היינו בשלבי מעבר לשינה.

ד"א עוד בעיה היא האוכל, במרבית החתונות הדגש הוא על כמות ולא על איכות, וכמי שממש לא מחובבי האוכל בכלל והבשר בפרט בדרך כלל אני משאיר את הצלחת מלאה, לפעמים בליווי העוויות חד משמעיות.

פורסם (נערך)

לא מבין מה קורה לאתר. שוב אקרים בפעולה.

או שיוצא דף ריק -או שחלק מהדברים רואים וחלק מחוק.

ולמה ביטלו את האפשרות למחוק?

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נכון, לפחות באולמות שביקרתי בהם לאחרונה. אוכל טעים ברמה גבוהה. לפעמים בעלי השמחה פשוט בוחרים תפריט שרובו לא לטעמך, אבל זה משהו אחר.

בנוגע לתופעה, אנשים שוכרים מפיקים ומנהלים לאירוע שלהם ועושים הכל כדי שזה יצטלם יפה לפייסבוק ולאינסטגרם. זה באמת רעיון מחליא. במיוחד העובדה שביום מאד משמעותי עבורך אתה צריך לשחק אותה מישהו אחר עם כל השופוני הזה. מה רע בללכת לרבנות ואחרי זה ארוחת ערב במסעדה, משפחה מקרבה ראשונה של שני הצדדים וזהו?

העניין הוא שלפעמים הדרישה לאירוע גרנדיוזי לא מגיעה בכלל מהצד של הזוג הטרי אלא של ההורים. הם רוצים לעשות חפלה לכל המשפחה כי לפני 50 שנה בחתונה שלהם נתנו להם יותר מתנות ממה שעלתה החתונה, הם לא מודעים כ"כ לעלויות של הדברים האלה כיום. יש גם את עניין ה"כבוד" המפגר הזה, שצריך להזמין כל מי שאי פעם הזמין אותך לאירוע, כמו דודים שראית פעם וחצי במהלך כל החיים או מישהו בעבודה/לימודים שאתה לא סובל אבל הלכת לחתונה שלו כי הוא הזמין את כולם ולא רצית שהוא יפגע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ד"א עוד בעיה היא האוכל, במרבית החתונות הדגש הוא על כמות ולא על איכות, וכמי שממש לא מחובבי האוכל בכלל והבשר בפרט בדרך כלל אני משאיר את הצלחת מלאה, לפעמים בליווי העוויות חד משמעיות.

דווקא לא מדויק.

רמת האוכל באולמות עלתה הן מבחינת רמת בישול,פרודוקטים, פרזנטציה,אסתטיקה,מגוון, והגשה.

זה נובע מרמת השפים שפעם לא היו מתקרבים לאולמות -והחשיפה שיש היום בכל מדיה לאוכל איכותי. (היום יותר מתמיד יש דרישה למזון באיכות)

לא יודע באיזה אולמות ביקרת לאחרונה,את זה אני רואה כמעט בכל מקום. יש אפילו אולמות גורמה.

למשל באירוע שהייתי לאחרונה ב"אהובת הספן" הגישו כבד אווז עסיסי (הכנה על המקום) לשולחנות

ומנות עיקריות של מסעדות. (יפות טעימות ובכמויות נכונות)

* זה מה שניסיתי לכתוב בבוקר ולא הצליח.

פורסם

מאוד מחבב את הפיין קלאב, מצד שני גם הנסיכה נחשב למקום ברמה גבוהה.

העניין הוא שהמקומות מכוונים לאיכות אך לא מתאימים לכל סוגי הקהל, לא חושב שיש מישהו שיחה את שניהם באותה מידה.

לעיתים אולם שהוא 80% ממה שרציתם יתן 100% מהתועלת בעבור הכסף ושם נמצאת נקודת האיזון.

קצת דרומה יש את הוויט בפרדס חנה, הם עובדים עם איזי ווד ואפשר לקבל אחלה דיל באחלה אולם+גן.

*אני ספק בתחום האירועים, יוצא לי לבקר בכל מיני בכל מקום.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

התחתנתי בחורשה בבקיבוץ יגור לפני שנה וחצי. יחד עם הגן לקחתי גם את קייטרינג הבית (מיכה פרנק) ושירותי אלכוהול הבית (תום-בר).

היה על הכיפאק, המקום עצמו יפיפה ומחולק נכון מבחינת חופה\רחבה\שולחנות. קיבלנו רק מחמאות לגבי הארגון האוכל והשתיה, גם מאורחים מהמרכז שרגילים לסטנדרטים גבוהים מאוד.

לפני כל ההליך מאוד חששתי מכל תעשיית החתונות אבל להפתעתי ההתנהלות מול החורשה הייתה קלילה ונעימה, לא ניסו לדפוק אותנו בקטנות\גדולות, וכל מה שהובטח קיבלנו ואף מעבר לכך (דוגמא-הוציאו לאורחים גלנפידיך 15 הרבה מעבר לכמות שסיכמתי איתם בהתחלה). בהחלט השאירו טעם טוב והייתי ממליץ לפותח השרשור לבדוק גם איתם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם (נערך)
זה נכון, לפחות באולמות שביקרתי בהם לאחרונה. אוכל טעים ברמה גבוהה. לפעמים בעלי השמחה פשוט בוחרים תפריט שרובו לא לטעמך, אבל זה משהו אחר.

בנוגע לתופעה, אנשים שוכרים מפיקים ומנהלים לאירוע שלהם ועושים הכל כדי שזה יצטלם יפה לפייסבוק ולאינסטגרם. זה באמת רעיון מחליא. במיוחד העובדה שביום מאד משמעותי עבורך אתה צריך לשחק אותה מישהו אחר עם כל השופוני הזה. מה רע בללכת לרבנות ואחרי זה ארוחת ערב במסעדה, משפחה מקרבה ראשונה של שני הצדדים וזהו?

אני שואל את אותה שאלה פעם אחר פעם אחר פעם. כנראה שאין ברירה... בישראל משפחות גדולות ומעגלים חברתיים רחבים. כמובן גם אפקט העדר עובד חזק מאוד בישראל.

אני הפסקתי להגיע לחתונות ואירועים, אלא אם מדובר במישהו ממש קרוב. נמאס לי. כל האולמות, כל החתונות, כל האירועים בדיוק אותו דבר.

ואיזי טו גיב זה כבר ממש שפל המדרגה... הפכו את האירועים לתעשייה לכל דבר.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85

• תוכן חדש...