Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי חברים,

מה אתם אומרים? גם אני וגם בת הזוג צמאים לחופשה.. 4 לילות במרכז בוקרשט, 17-21 בפברואר.

כמובן שהחשש העיקרי הוא מזג האוויר, למרות שאנו לא מפחדים מקור, והעובדה שבת הזוג סיבירית במקור מרגיע :)

אשמח לקבל המלצות לגבי בוקרשט בכלל, וממי שהיה שם בחודשי החורף בפרט.

עריכה - הנ"ל רלוונטי גם לברצלונה באותו טווח תאריכים

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם (נערך)

אני מאוד אוהב את בוקרשט, הייתי שם 7 פעמים אם אינני טועה, בעבודה ובטיולים.

עיר שוקקת, תוססת ומגוונת. מצד אחד מבנים יפים, כנסיות וארמונות כמו בכל עיר אירופאית גדולה ומצד שני המבנים המכוערים והאפורים שנבנו בזמנו של צ'אושסקו.

אוכל זול וטוב - אני מניח שאתם אוכלים פרות נמוכות (בכל זאת, בת זוג סיבירית), כך שאין בעיה להמליץ לכם על כמה מסעדות :-).

טוב, נתחיל:

מומלץ לישון באזור Strada Lipscani - זהו האזור העתיק של העיר מלא במסעדות, ברים ובתי קפה - מאוד נחמד להסתובב שם בערב, שילוב של תיירים ומקומיים. במידה ואתם מעוניינים להתפנק במלון ממליץ מאוד על InterContinental Bucharest, מלון נ-ה-ד-ר, אומנם לא זול במונחים רומניים, אבל מה שתקבלו שם ביחס למחיר לעומת הארץ פשוט לא יאמן - כאן מלון כזה היה עולה פי 5. מדובר גם ב low season כך שהמחירים נמוכים מאוד גם למלונות המפוארים - הסתכלתי עכשיו ב booking, לילה כולל ארוחת בוקר בפברואר עולה 555 שקל לזוג - מטורף ! אם לא הייתה לי ילדה קטנה הייתי טס עם אשתי, רק בשביל המלון הזה, איזה כיף !

שתי מסעדות שאני ממליץ:

Zexe - מקום שהומלץ לי ע"י לקוח שעבדתי איתו, יחסית מקומי ולא מפוצץ בתיירים, לא באזור מרכזי בעיר. אוכל מצוין, מומלץ מאוד לטעום מהליקר אוכמניות שלהם אם אתם אוהבים - מצויין, קניתי מהם בקבוק - לא מצאתי בשום מקום אחר בקבוק כזה :-).

מסעדה נוספת היא רשת מקומית - la mama, יש סניפים ברחבי העיר והאוכל תמיד טוב, מומלץ לאיזה mid day ciorba למשל :-D.

בנוסף ממליץ לבקר בשוק Obor ולאכול שם קבב בחמש שקל בדוכנים בחוץ - לחמנייה קטנה, חרדל ושתי חתיכות קבב, לא צריך יותר מזה.

אם אתם מחפשים shopping יש את מרכז Baneasa, יתרון גדול שלו הוא המיקום, בדיוק בדרך לשדה תעופה, כך שהוא שילוב מצויין ליום של הטיסה חזרה, במידה והיא כמובן בשעה נוחה.

חוץ מזה,

ביקור בפרלמנט כדאי, מבנה פסיכי לחלוטין.

במועדונים גדולים לא הייתי אבל לא בעיה למצוא את הטובים.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון, תודה רבה על ההמלצה החמה, אין ספק שעשית חשק! לבסוף בשניה האחרונה הלכנו על ברצלונה בשביל עוד כמה זוזים, אבל אין ספק שאני שומר את ההצעה שלך ב favorites לגיחה הבאה :)

פורסם

שלוש פעמים הייתי בברצלונה, מטעם העבודה - בשלושת המקרים זה היה בפברואר. עפ"י רוב נחמד מאד! תמיד יהיה יום אחד גשום וקריר (לא קור ברמה של מערב אירופה, אלא ברמה יותר ים-תיכונית), אבל בסך הכל, השאר מאד נסבל ויש אפילו ימי שמש נהדרים. לכן, ההמלצה שלי היא - כן, בהחלט.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
עוד מלון מומלץ, בו אני הייתי - Ambiance Hotel

נראה מדהים ..

שלוש פעמים הייתי בברצלונה, מטעם העבודה - בשלושת המקרים זה היה בפברואר. עפ"י רוב נחמד מאד! תמיד יהיה יום אחד גשום וקריר (לא קור ברמה של מערב אירופה, אלא ברמה יותר ים-תיכונית), אבל בסך הכל, השאר מאד נסבל ויש אפילו ימי שמש נהדרים. לכן, ההמלצה שלי היא - כן, בהחלט.

תודה רבה :) גם יום גשום אחד יהיה מבורך, שנינו די אוהבים חורף :)

פורסם

ניצול שרשור...

המלצות לברצלונה בפברואר, מלונות?, אטרקציות?

תבורכו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...