Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לפני כחודש קמתי בבוקר וראיתי שבאחד הצמיגים חסרה כמות מהותית של אוויר.

לא היה לי קומפרסור ולכן השתמשתי בספריי לתיקון פאנצ'ר ונסעתי ישירות לפאנצ'ר מאעכר הקרוב לביתי.

הוא לא מצא שום חור בצמיג, מילא לי אוויר בחזרה ושלח אותי לדרכי.

היום אשתי התקשרה ושלחה שוב תמונה של צמיג כמעט ריק לחלוטין. חשוב לציין שלפני 5 ימים מילאתי אוויר בצמיג הזה. שוב השתמשנו (הפעם היא למען האמת...) בספריי המפורסם ושוב שלחתי אותה לאותו פאנצ'ר מאעכר. הפעם אישתי קיבלה ממנו את התשובה של "אני לא מוצא שום חור ולכן ממליץ להחליף 2 צמיגים".

אמרתי לה שלא יתכן שנחליף צמיגים עם 20K ק"מ בערך בגלל שכבודו לא מוצא את הפאנצ'ר.

הוא שוב מילא אוויר ושלח אותה לדרכה.

1. האם הספריי הזה באמת מקשה על האיתור?

2. מה אתם מציעים לעשות?

תודה מראש.

פורסם

אכן הגיוניים דברייך , הספריי הנ"ל מכיל קצף כלשהו שאמור להכנס לנקב בצמיג ולנסות למנוע את בריחת האויר ממנו או לכל היותר לעכב אותה. כנראה מפה נובעת הבעיה והבחור לא רואה מה שהוא מחפש מה אני ממליץ ? , לקחת את הגלגל שהוא מלא באויר ולטבול אותו AS IS באמבטיה או גיגית גדולה, ולראות מהיכן האויר בורח, לסמן ולתקן.

או שפשוט תחליף פנצריה , נשמע שהם יותר מתמחים בהחלפת צמיגים מאשר תיקונם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...