Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מבחן: רנו טווינגו 0.9 טורבו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
77 הודעות, מתעסקים בשטויות כמו גלגל רזרבי (גם אני לא הייתי קונה רכב בלי) -

ואף אחד לא מתייחס לכך שזה הנעה אחורית??

ואיך בדיוק זה בא לידי ביטוי בפועל? איזה יתרון יש לה על רכבי מיני אחרים שנמכרים אצלנו, שעולים הרבה פחות? {הכוונה כמובן לדגם הידני "והזול"}

אפילו לפי האתר THECAR, גם בדגם היקר ביותר, מדובר ברכב עם זינוק איטי מהעמידה, השהיית טורבו מוגזמת, צריכת דלק ממוצעת ולא יותר מזה, חלקי פלסטיק זולים, וכל זה ב-87000 שקל? ולא דיברנו על זה שצריך להביא סמארטפון מהבית, במקום המסך מגע{שחסר משום מה}. במתיחת פנים הבאה הוא יופיע. בטוח.

אפילו היבואן לא ממש אופטימי לגבי תחזית מכירות שנתית. 600 רכבים. להזכירך הפיקאנטו עושה את זה בשבועיים-שלושה.

רנו טווינגו במבחן דרכים ראשון

הייתה לי התלבטות קשה בזמנו לגבי קניית קליאו, גיר ידני, וכמעט הזמנתי אותה, אך הייתה בעיה ליבואן לגבי זמן ההספקה.

אני עדיין חושב שזו הסופר מיני היפה ביותר.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

השהיית הטורבו לא מוגזמת,קיימת וגם התיבה לא ממש זריזה אבל די מהר המנוע מבין מה רוצים ומתחיל להאיץ יפה מאוד אז כן יש פה דיילי שלדעתי מורגש יותר בגלל התיבה אבל זה לא משהו מוגזם ככה שהזינוק שלה לא איטי.

87 אלף זאת הגירסה הכי יקרה ולא היא שאמורה להיות הנמכרת מתחתיה יש את רמת גימור דינמיק מאובזרת למדי במחיר כמו של המתחרות.

לגבי הפאלפון אמנם לא חיברתי בנסיעה אבל ללא ספק מולטמדיה גדולה ומובנית כמו שיש לספרק ניראית האסטטית יותר.

לגבי מה שנכתב במבחן שאפילו אוטובוסים עוקפים עד שהיא מתחילה להאיץ אז סליחה,לא מבין איך זה נכתב.

די בהתחלה כבר הרגשתי שמדובר על רכב זריז והיינו 3 אנשים ברכב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

איך אפשר להתחייחס ברצינות למבחן שבו כל התמונות של הטוינגו הן מחוץ לעיר ושימוש מוגזם בסופרלטיבים כגון " סבבה" , "תכלס" וכו'...? הרכב הזה הוא עירוני. לא צריך לקחת אותו לנס הרים או בית אורן...

נראה שהכותב הגיע למבחן עם דעה מאוד שלילית ורק ניסה לחפש בכוח איך להצדיק אותה.

לא שאני אומר שזה הרכב העירוני המושלם - הוא לא. אבל התיאורים קצת ילדותיים ( נעקף על ידי אוטובוס מלא בנוסעים עד שהיא מצליחה להאיץ? נו באמת... )

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

את האמת? הם טיפ טיפה הגזימו. אבל זה לא חייב להיות רכב עירוני נטו. הוא צריך להוכיח את עצמו גם בחוץ. ודווקא את זה הוא עושה בצורה משכנעת, עם תאוצות ביניים לא רעות.

מעניין לאיזה רכבים הם השוו אותו במבחן הזה, כאשר הביאו את הדעות השליליות הללו.

כמובן, מתבקש השוואתי, מול הספארק האוטומטית. כי למישהו שנסע בספארק ה-1400 אטו", ועולה לטווינגו, עלול להתאכזב טיפה מהרכב.

פורסם
איך אפשר להתחייחס ברצינות למבחן שבו כל התמונות של הטוינגו הן מחוץ לעיר ושימוש מוגזם בסופרלטיבים כגון " סבבה" , "תכלס" וכו'...? הרכב הזה הוא עירוני. לא צריך לקחת אותו לנס הרים או בית אורן...

נראה שהכותב הגיע למבחן עם דעה מאוד שלילית ורק ניסה לחפש בכוח איך להצדיק אותה.

לא שאני אומר שזה הרכב העירוני המושלם - הוא לא. אבל התיאורים קצת ילדותיים ( נעקף על ידי אוטובוס מלא בנוסעים עד שהיא מצליחה להאיץ? נו באמת... )

ואני תוהה, אם היה מדובר ברכב שאינו מתוצרת רנו, מה היתה תגובתך לכתבה כזו...

מי שמך לקבוע לאיפה לוקחים או לא לוקחים רכב. אני גר בחיפה ונהנה מכבישי הכרמל מתי שרק מתאפשר לי, עם כל רכב שברשותי.

אישית, נהניתי מהטווינגו - אבל אני יכול גם להבין את הסיבות לאכזבות הכותב, גם אם לא להסכים עם רוח הדברים.

תפסיק להיות פאנבוי - ותראה שתהנה יותר מהתחביב שלנו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם הייתי פאנבוי - הייתי מתאר את הטוינגו כרכב המושלם. אבל לא עשיתי כן. מה שכן אמרתי - שהכותב הגזים, ועם זה קשה לי להאמין שתוכל לא להסכים. וכן, אם הרכב עירוני - המטרה שלו הוא לא לעשות מסלולים או לנסוע בבית אורן. זה שאתה עושה את זה - בכיף, שיבושם לך. לא למען זה הרכב תוכנן. הרכב תוכנן להיות עירוני, אופנתי, חסכוני וזול לאחזקה. זהו.

פורסם
הרכב תוכנן להיות עירוני, אופנתי, חסכוני וזול לאחזקה. זהו.

אז מה הסיבות לקיומן של טווינגו GT וסמארט בראבוס?

מדוע פיז'ו השקיעה כל כך בגרסאות חמות של ה-106?

ומדוע לכל העירוניות של פיאט משלושת העשורים האחרונים(500/600/פנדה) היו גרסאות ספורטיביות?

ולמה ליפנים היו תמיד גרסאות קיצון למכוניות ה-K שלהם?

פורסם

גרסה ספורטיבית זה משהו אחר. עובדה שיש לה כיולים שונים ומנוע חזק יותר. מן הסתם היא תתאים יותר למסלול ולכבישי נהיגה. כמו שאין כמעט קשר בין היכולות של המגאן קופה מבחינה דינמית לאלו של המגאן RS. כל רכב מתוכנן לשימוש שונה. הטענה שלך לא מחזיקה מים.

הטוינגו שנבחנה יועדה להיות רכב עירוני, כמו שה GT יועדה להיות רכב חמים לג'ימקנות, ולא סתם יש הבדלים מהותיים במתלים, בקרת האחיזה וכו'... זה כמו שתגיד שפוקוס ליסינג מתאימה להיות רכב מסלול בדיוק כמו הRS.

פורסם

מאיזה בחינה הטווינגו נועדה להיות עירונית?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גרסה ספורטיבית זה משהו אחר. עובדה שיש לה כיולים שונים ומנוע חזק יותר. מן הסתם היא תתאים יותר למסלול ולכבישי נהיגה. כמו שאין כמעט קשר בין היכולות של המגאן קופה מבחינה דינמית לאלו של המגאן RS. כל רכב מתוכנן לשימוש שונה. הטענה שלך לא מחזיקה מים.

הטוינגו שנבחנה יועדה להיות רכב עירוני, כמו שה GT יועדה להיות רכב חמים לג'ימקנות, ולא סתם יש הבדלים מהותיים במתלים, בקרת האחיזה וכו'... זה כמו שתגיד שפוקוס ליסינג מתאימה להיות רכב מסלול בדיוק כמו הRS.

אתה שוכח שג'ימקאנות זה בילוי סוף שבוע, במקרה הטוב (או פעמיים בשנה, אם אתה ישראלי).

בשאר הזמן, הטווינגו GT מבצעת את אותן משימות כמו כל טווינגו - ופוקוס ST משנעת משפחות כמו פוקוס ליסינג.

לא מדובר כאן על פרארי או למבורגיני נדירה שבעליה מחזיק אותה בגראז' מחומם כל השבוע ומוציא אותה רק לימי מסלול או לסיבוב פוזה של סופ"ש.

פורסם

לא מבין מה אתה מנסה להוכיח, שטוינגו זו מכונית שנבנתה על מנת לגמוע מרחקים בבין עירוני? הרי שנינו יודעים שזה לא נכון. היא תוכננה להיות בתוך ערים גדולות, אז למה להתעקש לא לבחון אותה בסביבה האמיתית שלה? זה שמדי פעם יצאו איתה לבין עירוני - רלוונטי כמו המרווח לנוסעים מאחור. זה שם רק כדי שבמקרה הצורך - תוכל להשתמש. היא לא תצטיין בזה, אבל תצליח לבצע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

במבחן הזה דווקא בוחנים את הרכב בעיר וגם בחוץ.

לפי הכתבה הזו, בעיר לא נח להשתמש ברכב כי יש דיליי בין הלחיצה לתגובה של הרכב ודווקא בשימוש בינעירוני הוא מרגיש יותר טוב מהסיבה הפשוטה שיש פחות גז-ברקס.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא רואה סיבה לשימוש עיקרי בעירוני,המנוע לא עצל וגם בעליות לא תעכבו אף אחד מאחור אלא להיפך.

גם מבחינת יציבות אין לה בעיה בפניות.

כך שלדעתי זה לא נכון שרכב כזה נועד בעיקר לעיר.

אצלי הפנדה הייתה בעיקר בין עירוני עם מנוע הרבה יותר חלש והיה בסדר גמור,אז בטח הטווינגו תסתדר יפה מאוד גם בכביש 6.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
ואיך בדיוק זה בא לידי ביטוי בפועל? איזה יתרון יש לה על רכבי מיני אחרים שנמכרים אצלנו, שעולים הרבה פחות? {הכוונה כמובן לדגם הידני "והזול"}

אפילו לפי האתר THECAR, גם בדגם היקר ביותר, מדובר ברכב עם זינוק איטי מהעמידה, השהיית טורבו מוגזמת, צריכת דלק ממוצעת ולא יותר מזה, חלקי פלסטיק זולים, וכל זה ב-87000 שקל? ולא דיברנו על זה שצריך להביא סמארטפון מהבית, במקום המסך מגע{שחסר משום מה}. במתיחת פנים הבאה הוא יופיע. בטוח.

אפילו היבואן לא ממש אופטימי לגבי תחזית מכירות שנתית. 600 רכבים. להזכירך הפיקאנטו עושה את זה בשבועיים-שלושה.

רנו טווינגו במבחן דרכים ראשון

הייתה לי התלבטות קשה בזמנו לגבי קניית קליאו, גיר ידני, וכמעט הזמנתי אותה, אך הייתה בעיה ליבואן לגבי זמן ההספקה.

אני עדיין חושב שזו הסופר מיני היפה ביותר.

לגבי מסך מגע, זה לא קשור למתיחת פנים. היבואן החליט שגם בדגם הכי מאובזר, אין צורך בצג מגע והעדיף להשקיע על דברים אחרים כגון גג ברזנט. כמובן שבאירופה יש גם צג מגע. אולי זה קשור גם לבעיה בתאימות לארץ ולא רצו שצג המגע ישמש רק כדיבורית כמו בסמארט (באירופה הוא גם משקף את הנייד באנדרויד).

פורסם

סקירה מעולה. אני לא חושב שהרכב הזה יצליח במיוחד בארץ, אולי אם ימכרו אותו במחיר ממש מצחיק. התחרות קשה מדי (רכבים כמו הפיקנטו והi10 התבססו פה כבר חזק מדי בשביל להביס בלי לעשות משהו יוצא דופן) והטווינגו אומנם חמודה מאד, אבל לא הרבה מעבר לזה.

• תוכן חדש...