Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים ושאלות רבות הגעתי לתצורה סופית של מערכת. אני חייב לציין שיש כאן המון אנשים עם הרבה מאוד ידע... ואני מעכשיו גם אשמח לעזור אם אוכל (או לפחות בחוות דעת) בתחום הזה. מדובר על רכב VR6 שגם ככה האקוסטיקה שלו מצויינת.

אז HU שמתי בסוף Kenwood 6026 קורא MP3 ועושה את כל מה שצריך (לפחות את המינימום שרציתי :wink: ).

קומפוננט מקדימה, אני אציין שרציתי ללכת על הפולס אבל "שמעתי בקולכם" ושמתי עוד קצת כסף ועליתי לדוטק. יותר מכך, מרוב התלבטות בין שני הדגמים התקשרתי לחברה עצמה (בנס ציונה) והתחלתי להפגיז בשאלות תם, עד שענו לי (הופניתי למישהו מקצועי) על כל השאלות שלי בצורה יסודית ואדיבה.

אז שמתי דוטק כאמור.

סאבוופר החלטתי, האמת בלי שמישהו ספציפי המליץ אלא יותר אולי בגלל השם, סרווין ווגה 12 אינץ' HED. סאב מדוייק ועמוק להפליא.

את כל המערכת מרים מגבר JBL75.4 שהומלץ כאן כבר כמה פעמים ומיקמיק נתן הצעה (אני חושב שזה היה הוא הראשון) שיש אותו בדיוטי פרי ב-$200. אכן כך.

רמקולים אחוריים השארתי כמו שהיה - פיוניר 220 וואט. (קצת ישנים).

ההתקנה, מחוסר זמן שלי (אני שורף את כל היום בעבודה) התבצעה בגריז מערכות, שנתנו שירות מעולה ומקצועי.

לסיכום: המערכת מנגנת מעולה, הדוטק נותנים צליל עדין אך עוצמתי, הקומפוננט חוברו יחד עם האחוריים (ירידה לשני אוהם ומגבר שנותן כ-130 וואט במקרה הזה בחיבור כזה), הסאב נותן באס מדוייק מאוד ולא מתפזר ויורד לתדרים נמוכים מאוד אך עדיין מדוייקים. המגבר מתמודד עם הכל בלי להתאמץ יותר מדי. קשה לי להשוות את המערכת הזו למשהו אחר כי אני קצת חדש בתחום השמע אבל אשמח לשמוע חוות דעת או להשתתף במפגשים אם יהיו....

תודה לכולם.

פורסם

נשמע מצויין והכי חשוב שאתה מרוצה..

אבל חבל שחיברתי את הקומפוננט והאחוריים על אותו ערוץ, כי ככה אתה לא יכול לשלוט על הFADER בין קדמיים לאחוריים...

אישית אני ממליץ, וגם הומלץ הרבה פה בפורום, לחבר את האחוריים על יציאות הרדיודיסק.

פורסם
נשמע מצויין והכי חשוב שאתה מרוצה..

אבל חבל שחיברתי את הקומפוננט והאחוריים על אותו ערוץ, כי ככה אתה לא יכול לשלוט על הFADER בין קדמיים לאחוריים...

אישית אני ממליץ, וגם הומלץ הרבה פה בפורום, לחבר את האחוריים על יציאות הרדיודיסק.

מסכים איתך, אבל לא חבל על בזבוז גדול של רמקול 220 וואט (ברור לי שזה לא RMS, אבל עדיין) שיישב על יציאת רדיודיסק? אתה תנצל מעט מאוד מהיכולות שלו! ונכון גם שיש את הקומפוננט לעשות את העבודה האמיתית אבל היה לי חשוב לשמוע צליל היקפי ולא רק מקדימה (אולי מתוך הרגל).

פורסם

מפרט די מרשים..קבל ח"ח ותתחדש כמובן..מחכה לתמונות [בקטנה..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אבל היה לי חשוב לשמוע צליל היקפי ולא רק מקדימה (אולי מתוך הרגל).

הצליל האחורי לפי דעתי רק הורס..

בבמה אמיתית משתמשים באלמנטים שממוקמים לפני השומע ולא מאחוריו - עדיין מדוסר במערכת סטריאו ולא במערכת סראונד...

ואם בכל זאת הוחלט להשתמש בבמה אחורית, אז היא לא צריכה להיות דומיננטית, או שוות ערך ועוצמת הבמה הקדמית..היא סה"כ באה להשלים קצת חלל מאחורה.

אבל הכי חשוב - שהבחור מרוצה, פה הכל נגמר :-D

פורסם
כל הכבוד! מזל טוב ותתחדש,

והכי הכי חשוב שתהנה ממנה:)

תודה ומזל טוב גם לך דימה, הבנתי שיש גם לך במה להתחדש... אני אשמח לראות מה יצא ולהראות גם את ההרכבה והשמיעה אצלי. עושים מפגשים? משהו?

פורסם

גם אני ממליץ לך לחבר את האחוריים לרדיודיסק. כי הם לא יכולים לעמוד באותו הספק שהדוטק מסוגלים לעמוד בו (בסביבות ה-140 וואט RMS). אתה מפסיד איכות ועוצמה לדעתי.

אבל כל עוד אתה מרוצה - תתחדש ותהנה! :)

• תוכן חדש...