Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין להרשם לאחד המועדונים של הרשת. כשביררתי בעבר אז מעבר לאפס-ביחסי-אנוש של אשת המכירות הם היו בונקר, לא הסכימו להתגמש על כלום ולא הסכמתי לתנאים הדרקוניים שלהם.

אני תוהה האם משהו במדיניות של הרשת השתנה, במיוחד לאור זה שראיתי שהם יוצאים בכל מיני מבצעים ואפילו מנוי ללא התחייבות, דבר שלא היה בזמנו.

הייתי שמח לדעת מנסיון עד כמה המחיר החודשי נתון למשא ומתן ובעיקר איך ניתן להוזיל את דמי היציאה מאחר ואני לא בטוח שאשלים שנת מנוי מלאה במועדון.

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כדאי לך לפנות שוב.

מניסיון ברשת המתחרה - המחיר נתון למו"מ.

לדבי דמי היציאה - יש תקנות\חוק חדשים, לכן צריך לבדוק מה התנאים העכשויים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני חושב לחזור לגו-אקטיב לאחר שהפסקתי לפני מספר שנים, הציעו לי 265 ל14 חודשים או 260 לשנתיים + 125 ש"ח לדמי הרשמה.

מה חושבים ? שווה?

דמי יציאה אמרו לי משהו כמו 25% בהתחלה, 20% באמצע וקצת בחות בהמשך.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האם זה מעט או הרבה? תלוי במועדון, במיקום, בצוד, בחוגים, בשירותים נלווים, בהרבה דברים נוספים. אין דין מועדון בסיסי בקריות כדין מועדון פאר בעזריאלי.

לגבי דמי הביטול - צריך לבדוק את התקנות החדשות, התמרמרות בציבור על מועדוני הכושר דומה לזו שהיתה על חברות הסלולר, והכנסת הגיבה בהתאם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלת אותי? אני רוצה לחזור לספינינג. רק ספינינג.

ספריאל, דמי הביטול עדיין דרקוניים גם לאחר החוק החדש, זה חוק שמגן על חדרי הכושר, חלילה לא על הציבור :roll:

שוב, אם למישהו יש טיפים על איך ניתן להוזיל את העלות אני יותר מאשמח לשמוע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

או לקנות מנוי יד 2. או פשוט לברר באחד מהמכונים האחרים שלא שייכים לרשתות.

אני משלם בהומלס 259 ללא דמי הרשמה ויכול לעזוב מתי שבא לי רק להודיע חודש מראש.

• תוכן חדש...