Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

start&stop טוב או רע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כמה ימים איביזה חדשה ויש לה את את המערכת הזאת שמכבה את המנוע בעצירה.

מצד אחד זה אמור לחסוך בדלק אבל ההגיון אומר לי דווקא הפוך...

אפשר לכבות את המערכת בכפתור, האם עדיף לנסוע עם או בלי ?

ועוד דבר- איך אני מגדיר שהמראות יתקפלו אוטומטי בנעילה של ב

פורסם

אני חושב שזה טוב, לא נראה לי שרוב היצרניות היו מפתחות משהו לא טוב. בכל מקרה, שמעתי שהמצבר הוא שונה ברכבים אלו והוא ממש יקר אם תצטרך להחליף.

פורסם

המערכת חוסכת בדלק - כפי שנאמר יש לרכב מצבר שונה ומתנע מחוזק שמיועד לעמוד בכיבויים והתנעות,

המערכת היא סוג של אילוץ על היצרניות בגלל הרגולציות הכבדות של תקנות זיהום אוויר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה טוב לסביבה ולצריכת הדלק במידה ואתה נוסע בעיקר בתוך העיר, זה רע לך כנהג אם אתה נוסע עם מזגן (כי הוא לא יקרר כשהרכב עומד) וגם כי זה די מעצבן. אולי כשמתרגלים זה פחות מפריע, אני כיביתי את זה כל הזמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמעתי שאם עומדים פחות מחצי דקה, לא רק שהמערכת לא חסכונית, אלא להיפך. ובדרך כלל עמידה במקום היא פחות מחצי דקה.

**שמעתי מכמה אנשים את הטענה הזאת. לא יודע אם זה אמת/לא**

פורסם

בחורף זה סביר. בקיץ הישראלי, לא תשרוד. ברוב המקרים בזמן עצירה, מדחס המזגן נכבה ומה שממשיך לעבוד זה רק המפוח. אז ברמזור אדום ארוך, כשיצא לך אוויר חם, תקלל את כל העולם ואשתו של סיאט.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אני שונא את המערכת,כנסעתי על האיביזה הדבר הראשון שעשיתי זה לכבות אותה. כול המעבר בין הדימום להנעה לא חלק ומורגש מידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני התרגלתי למערכת. בקיץ פשוט מעלה לרגע את הרגל מהברקס ברגע שניהיה כבר חם כדי שהמנוע יחזור לפעול ואיתו המדחס של המזגן.

פורסם

במאזדה 6 של אשתי ברגע שמערכת בקרת האקלים מופעלת על טמפרטורה מסויימת, במידה ויש פער בין הטמפרטורה בתא הנוסעים לטמפרטורה הדרושה (נדמה לי שהפער הוא 2 מעלות) המערכת לא נכנסת לפעולה.

בנוסף אם המערכת נכנסה לפעולה והטמפרטורה בתא הנוסעים עלתה מעבר לפער המדובר הרכב יניע את עצמו.

פתרון פשוט לבעיה לא מסובכת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...