Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחלתי שנה אחרונה בתואר ראשון בהנדסת מכונות, ובמקרה נתקלתי במידע שיש בטכניון תוכנית לימודי תואר שני בהנדסת מערכות רכב

http://www.graduate.technion.ac.il/heb/faculties/f506.asp

נשמע לא רע, יש קורסים מעניינים, ולי כחובב רכב מלידה זה מדגדג את הבלוטות הנכונות,

אבל נשאלת השאלה, מה יש לעשות עם התואר הזה בארץ?

אשמח למידע מאנשים יודעי דבר וכל מי שיש לו לתרום בנושא

פורסם

אנימסתכל על התחום מהצד, לא מבפנים, אבל זה מה שאני רואה:

כרגיל, הטכניון נותן כלים. השאלה איך אתה משתמש בהם אחר כך.

יש בארץ לא מעט תעשיה שעוסקת ברכיבים לרכב.

התחבוה כוללת לא רק רכב, אלא הרבה דברים "מסביב".

וחוץ מזה, כל התחומים שנמנים בתוכנית יהיו שימושיים גם בתחומי הנדסה אחרים. יצריכו לימוד נוסף והתמחות נוספת, אבל, כרגיל, בסיס איתן ישמש אותך בכל כיוון אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מדבר מידע או נסיון או מקרים ששמעתי. רק הגיון, איזו תעשיית רכב יש פה? מבט כללי על רשימת הנושאים הנלמדים לא הקפיצה לי רעיון לתעשייה כלשהי בארץ. אני מניח שגם התעשיות הבטחוניות שמתכננות רכבים ורכבים בלתי מאויישים, מרכיבים מנועים ומערכות קיימות ברובן. רי לוקיישן נשמע לי הפתרון המתבקש והאידאלי, לטכניון יש שם של מוסד מכובד כך שאני מניח שזה גם יהיה לצידך בחו"ל. נותר לברר רק עד כמה זה אפשרי להתברג במקום כזה בחו"ל. אתה מכיר כאלו שעברו מסלול דומה ועובדים בתעשיית הרכב בחו"ל?

פורסם

נמצא באותו מצב כמוך.

עובד כשנה וחצי בתחום. מתלבט אם להמשיך לתואר שני באונ' ת"א, תואר שני במערכות רכב בטכניון, או אולי לצבור 3 שנים ניסיון וללמוד הנדסת מערכת בטכניון.

פורסם

התחושה שלי היא, ואני מדגיש שזה השערה/ניחוש, זה שכל עבודה שקשורה לרכב שיכול להגיע אליה אדם שלמד הנדסת מערכות רכב, אין שום בעיה שיגיע אליה "סתם" מהנדס מכונות, ורוב הסיכויים שזה גם מה שקורה וקרה כי התואר הזה יחסית חדש, אז איזה יתרון יש למי שהולך ללמוד את זה? חוץ מהחותמת המכובדת של "טכניון תואר שני"

פורסם

חברים, אם אתם רוצים מידע מיד ראשונה - אני אשמח לעזור. אני לומד בטכניון ואני חבר בפרוייקט 'פורמולה טכניון' שמאד קרוב לנושא הזה (אפשר לחשוב עלינו כעל יצרן רכב :) ), ראש הפרוייקט היוצא לומד בדיוק את זה בתואר השני שלו, וכמוהו יש עוד כמה חברים פה.

ד"ר טרטקובסקי אגב הוא אחלה מנחה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני זוכר שהצגתם את הפרוייקט בחיתוליו, יהיה מעניין לקבל עדכונים איך זה מתקדם.

לעניין הנושא, תוכל לתת תמונה מדוייקת לגבי התחום בארץ? תמיד יש תקווה להוצעא משערי הארץ רכב קצת יותר שאפתני מסוסיתא

• תוכן חדש...