Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,במוצאי שבת האחרון התקיימה הילולת רחל אימנו,במשך השבוע בדקתי והתקשרתי למוקד 110 כדי לברר את העניין של הכניסה לרכבים הנושאים תג נכה,נאמר לי על ידי מוקדנית בשם אסתר שהכניסה לבעלי רכב נכה בהצגת תג נכה ובזמן שהנכה שוהה ברכב מתאפשרת כניסה,נסעתי מתל אביב לבית לחם והגעתי למחסום עמוס בשוטרים ושוטרות שהחזיקו פנסים ביידהם והיבהבו לעבר הנוסעים להמשיך ולנסוע מבלי לתת סיכוי להסביר שהרכב זה רכב נכה ושהנכה נמצא בתוכו,איפה הרגש נעלם?

וזאת לאחר מקרה דומה ברחבת הכותל בערב שבועות האחרון שנעשתה אפליה בחניית הרכב ברחבת הכותל לאחר פסיקה של בג"ץ שאין הבחנה בין חניות לכל תגי הנכה,את מי אפשר לתבוע פה במקרה הזה כבר נימאס מהזלזול המגעיל הזה

m7kj.jpg
פורסם

עוצרים

ערב טוב

היכן החניה לנכים?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

"סע סע סע סע קדימה סע סע סע לא לעצור תעצור שם בצד תבדוק את האישור כניסה שמגיע לך" באותו זמן שהוא אומר את זה אני מסתכל לראות איפה אני עומד לבקש אישור ורואה כמות אדירה של רכבי נכה שמחכים לקבל אישור כניסה ואין בכלל איפה לעמוד הנושא הגיע לתלונות הציבור של המשטרה,תישאלו אותי מה הם יעשו עם זה?,יקנחו עם זה,ולא את האף,עדיף שאני לא יביע את דעתי על המשטרה פה בארץ

שחכתי לציין,שכל השוטרים שעמדו שם האירו עליי בתוך הפנים עם הפנסים שלהם ולא הפסיקו עד שהרמתי את הקול על אחד השוטרות(או שהיא בכלל הגיע לדגמן איפור ועיצוב גבות ושיער אני לא סגור על זה)

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...