Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב עד 30,000


STAV2016
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם:-o

אני מתכוון לרכוש רכב עד 30,000אני מחפש רכב שנותן ביצועים מעולים לצד אמינות 100 אחוז

וכמובן צריכת דלק טובה

התרשמתי מהשברולט קרוז 2010 מנוע 1800 לא 1600!!

אבל אשמח להמלצות רכבים אחרים אם אפשר

תודה לכול העונים:-D

עריכה אחרונה על ידי STAV2016
פורסם

שלום, בדרישות שלך יש כמה דברים שלא כל כך מסתדרים :

ביצועים מעולים וצריכת דלק טובה.

תקציב 30 אלף שקלים ואמינות מוחלטת 100%.

כדאי שתרשום קצת מידע ואז תהיה אפשרות להציע לך פשרה בין אופן השימוש, תקציב וסדר עדיפויות.

כמה אנשים נוסעים ברכב? כמה קילומטרים בשנה? האם אפשר להסתדר עם רכב יחסית קטן ? האם התקציב גמיש? מה מכל מה שרשמת חשוב לך יותר ( אמינות, ביצועים, צריכת דלק)?

אני כבר אומר לך שקרוז לא עומד בשתי הדרישות - אמינות מוחלטת וצריכת דלק טובה, ואם זה קרוז 1.6, אז גם בדרישה לביצועים.

אם אתה רוצה רכב יחסית חזק ואמין, תחפש מאזדה 3 עם מנוע 2000, ואם לא תמצא בתקציב שלך, אז סובארו אימפרזה 2000 סמ"ק, אבל סובארו צרכנית דלק רצינית.

רכב קטן, אמין, יחסית חסכוני ועם ביצועים לא רעים - מזדה 2.אבל כאן התקציב מגביל מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מחפש רכבים בקטגוריית סופר מיני או משפחתית קטנה

בעיקרון אני רווק

אני מחפש את הנוחות

סדר העדיפויות שלי זה צריכת דלק לצד ביצועים מעוליםvladclar

פורסם

ידני מתאים?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע כמו מקרה קלאסי לבראבו, לא? למשל:

yad2.co.il/s/c/gjltqi

(למען הסר ספק, אין לי שום היכרות עם הרכב או המוכר), אוטומטית (בערך), די חזקה, די אמינה, צריכת דלק סבירה, והכל ב-30000 (כמעט). רק שים לב שהגיר הוא רובוטי ולא אוטומטי רגיל, יש כאלו ש(כמעט) לא מרגישים בהבדל, ויש כאלו שכן.

 

אלטרנטיבלי, גם מזדה 2 יכולה להיות אופציה לא רעה, אבל היא כנראה תהיה מעט ישנה יותר ועם ק"מ גבוה יותר.

 

אם תוכל לכמת מה נחשב "ביצועים מעולים", "100 אחוז אמינות" ו"צריכת דלק טובה" זה יוכל אולי לעזור לכוון אותך טוב יותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

×
×
  • תוכן חדש...