Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי נסיעה של 20 דקות עצרתי בצד כי שמעתי איזה רעש מוזר

וגם בעמידה ברמזור ראיתי שיש קפיצה קטנה בטורים ואחר כך ירידה.

עצרתי בצד, פתחתי מכסה מנוע, וכל 30-40 שניות בערך יש רעש עמום, כמו של סדרת בומים קטנים

שמגיעים מאיזור המנוע, הבומים הם בערך 3-5 ברצף ואז המנוע חוזר להיות שקט.

שמתי יד קרוב לאגזוז והרגשתי שכשיש את ה'בומים' האלה, זה מתבטא גם בפליטה של האגזוז.

מה זה יכול להיות? והאם יכול להיות איזה קשר כלשהו לכך שלפני כמה ימים הוספתי כמות קטנה מאוד של שמן גיר

(200 מ"ל) כי היה נדמה לי שחסר ממש מעט.

הרכב בסך הכל נוסע בסדר, אין בעיות מיוחדות.

תודה

פורסם

צריך לתקן

הרעש הוא עמום מאוד, הוא לא מגיע מהמנוע, המנוע עובד עגול, נשמע מצויין

הרעש נשמע כמו רעש של שאיבה או משהו דומה שמגיע מאיזור הסעפת, ככה נדמה לי

מה זה יכול להיות?

פורסם

תודה מאור,

אגב, אני לא יודע אם עשיתי משהו מטופש או לא בזה שהוספתי שמן גיר דקסרון III ללאנטיס שלי, כאמור, הוספתי רק 200 מ"ל

אבל פתאום קלטתי שזה שמן גיר אמנם דקסרון III של קסטרול, אבל מסתבר שזה הסוג הלא סינטטי, ופתאום ראיתי שכתוב עליו בקטן שהוא לא מתאים לרכבים שדורשים שמן בתקן M-V.

זה השמן:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-Castrol-Transmax-Dex-III

הבוקר שנסעתי הרגשתי משהו קצת מוזר, קודם כל, הגיר מהילוך שני לשלישי בועט יותר מהרגיל, לפחות בתחילת נסיעה

ודבר נוסף ומוזר זה שלפעמים כשאני עוזב את הגז תוך כדי האצה, אז אני מרגיש שהרכב מקבל סוג של האצה של שניה נוספת אחרי.

לא יודע כמה 200 מ"ל יכולים להזיק, בגלל אני שואל אותך :-)

ומה דעתך בכלל לגבי הגיר?

התופעות שלו הן משיכת הילוכים לפחות בתחילת נסיעות, בעיטות שמורגשות ב-10 דקות הראשונות של הנסיעה בבוקר.

והצבע של השמן גיר הוא סוג של חום בהיר ולא ורוד כמו החדש שקניתי.

מה אני צריך לעשות כדי להאריך את חייו של הגיר הזה?

תודה!

פורסם

קופסאת אוויר משוחררת. קרה ב2 רכבי לאנטיס.

הרזונטור של קופסאת האוויר השתחרר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם (נערך)

אתה מתכוון לAIR FILTER BOX?

הקופסה הזאת שנמצא בה הפילטר אוויר?

בדקתי , היא סגורה, הקליפסים סוגרים אותה טוב, זה לא מגיע משם.

זה נשמע כמו רעש מאיזור הסעפת.

זה לא בום כמו פיצוץ, זה כמו רעש שעושים כשנושפים אוויר מהפה כהשפתיים סגורות

כמו "פווו" "פווו" קצרים ופיצוציים בעוצמה די חלשה.

אבל כשזה קורה - אז האגזוז מפמפם במקביל לאותם 'בומים' קטנים.

והטורים קופצים מ-730 ל-820 בערך בכל בום קטן כזה.

בדקת את הטורים המדוייקים עם OBD.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי artr100
פורסם

אני אעלה סרטון בקרוב.

בכל מקרה, חבר שהקשיב למנוע אמר שהוא שומע שיהוקים/גיהוקים, ואז הבנתי - זו בדיוק ההגדרה המדוייקת ביותר למה שאני שומע :

ממש גיהוק/שיהוק, כמו שנשמע אצל בני אדם.

אולי זה יכול לתת כיוון?

פורסם

גיהוק/שיהוק - צריך לבדוק באופן יסודי את מערכת ההצתה- אולי יש פריצת ניצוץ ממקום כלשהו (חוט /י הצתה בלוי/בלויים או סליל/י הצתה שעשה /ו את שלהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...