Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי אתמול לאוטוסטור לקנות קצת פלסטלינה ואוטם לישום לפני החורף.

שאלתי את המוכר אם יש לו IPA מדולל,

הוא אמר לי שלא כדי ליישם אלכוהול מדולל על האוטו,

מה זאת אומר שאלתי? קראתי כאן המון מדריכים שכן מיישמים אלכוהול 70% בדילול של 1:4.

הוא הוציא לי את השמפו הנ"ל ואמר לי שזה הדבר הבא שמחליף את הIPA המדולל

מישהו מכיר?

http://www.chemicalguys.com/Clean_Slate_Surface_Cleanser_Wash_16_oz_p/cws80316.htm

פורסם

Ipa הוא תהליך שבא לאחר פלסטלינה כמו שהבנתי והשמפו הזה בא לפני , פה החברה משתמשים בסבון כלים לפני

ובשום מקום לא מוזכר שהוא מחליף ipa

מה גם הדילול שלו משוגע 50 מיליליטר לדלי, עדיף כבר לדלל גבוה את הסיטרוס

פורסם

גם אני גיליתי שה-clean slate מוריד חלקית בלבד ווקס/אוטם...

אני אישית משתמש ב-Eraser של Carpro, מעדיף חומר ייעודי מאלכוהול שקונים בביוטי קר

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

השמפו הזה מיותר, תשים את כל הבקבוק (473 מ"ל) בדלי וזה לא יוריד לגמרי הכל.

כדי שהמשטח יהיה סטרילי לגמרי מומלץ gtechniq panel wipe/carpro eraser וכו'.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

מה שהוא הציע לך זה שמפו חדש של cq, בערך כל שעה הם מוציאים מוצר חדש. אני לא יודע עד כמה השמפו הנ"ל באמת מסיר הגנות וכו', אבל מה שבטוח שipa כן מסיר.

מיותר לדעתי לקנות שמפו כזה, תקנה חצי ליטר אלכוהול ב10 שקל בחנות של ביוטיקייר(https://www.beautycare.co.il) ותדלל אותו כמה שתרצה.

אם כבר קנית את השמפו אז תחזיר אותו ותקנה משהו אחר במקום, זו דעתי.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

כל אלה שצועקים "רק IPA מסיר"... ניסיתם?

לא

IPA (איזופרופיל אלכוהול) לא מסיר שום דבר. ה"IPA" שכולם משתמשים בה (ואני מדבר על החומר שקונים בסופר) זה אתנול שמסיר יותר מIPA- וגם הןא מוריד בקושי שאריות של וקס או אוטם שגם ככה עבר זמנם על הפח. IPA משאיר פחות שאריות אחרי שהוא מתנדף והוא נמצא בקלנזרים היעודיים (פאנל וויפ וכו')

IPA יתקשה מאוד להוריד וקס קרנובה טרי (ידרוש הרבה שפשופים וכמות לא קטנה של אלכוהול) ולא יזיז בכלל לאוטם.

רוצים להוריד הגנה? צריך דטרגנט עם חומרים פעילי שטח. סבון כלים, APC או שמפו מיוחד. למה עדיף שמפו מיוחד- בעיקר כי השאר לא מיועדים לסכך את המשטח ויש יותר סכנה לסווירלים.

מה שIPA כן יכול להוריד זה שאריות שומניות מטביעות אצבע, חומרי פוליש וחומרי הברקה שיש בחלק מהשמפואים והQD.

אני לא מכיר את השמפו המדובר אבל כנראה כמו 90% מהמוצרים של CG הוא כנראה מיותר. סיטרוס W&G (או האחרים בסדרה בלי הגלוס) מורידים הגנה יופי בדילול הנכון. לא הוריד מספיק? תעברו עוד יד. הרבה יותר יעיל ובטוח מIPA (שלא מסככת בכלל)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

Panel Wipe מוצר מעולה ובעל ריח סביר -, לדעתי חזק במעט מה Eraser ומעולה לפני ישום הגנות.

ה Eraser מדהים עדיף בזמן עבודה עם פוליש ובעל ריח מושלם!!

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
מה שהוא הציע לך זה שמפו חדש של cq, בערך כל שעה הם מוציאים מוצר חדש. אני לא יודע עד כמה השמפו הנ"ל באמת מסיר הגנות וכו', אבל מה שבטוח שipa כן מסיר.

מיותר לדעתי לקנות שמפו כזה, תקנה חצי ליטר אלכוהול ב10 שקל בחנות של ביוטיקייר(https://www.beautycare.co.il) ותדלל אותו כמה שתרצה.

אם כבר קנית את השמפו אז תחזיר אותו ותקנה משהו אחר במקום, זו דעתי.

כנראה שזה מה שאעשה..יקח לי איזה פרי וואקס של מגוויירס=)

פורסם

לנו יש גם IPA בכל דילול שאתה רוצה וגם נקי וגם חומרים עם אותם תכונות כמו IPA

של מנזרנה או (NANOLEX (EX

בכל כמות שאתה רוצה...

מוזמן אלינו וקפה חינם

http://www.nanolex.de/en/products/cleaners/ex/

EX_big.jpg

שבת שלום,יעקב אלטר

0544257236

• תוכן חדש...