Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 2008 חדשה

רועי5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש כזו עבור בת משפחה, כרגיל סומך על נסיונם וקשריהם של חברי הפורום למציאת הדיל הכי טוב, אולי כדאי להמתין ל"חבר" אם יש צפי לגבי מועד, אפשר גם בפרטי כמובן. תודה.

פורסם

חפש 0 קילומטר מליסינג. לא מזמן ראיתי ב מוטודיל בהנחה של מעל 20 אלף ש״ח. ממליץ לעשות חיפוש בגוגל של דגם הרכב בצירוף 0קילומטר ליסינג ולבדוק מה ההצעה המשתלמת. לגבי המתנה למבצעים, כל כמה זמן יש ללובינסקי ימי מכירות. לא מדובר בהנחה של 20 אלף ש״ח אבל בכל זאת, אם הפער קטן יותר אז בוודאי שעדיף.

פורסם
חפש 0 קילומטר מליסינג. לא מזמן ראיתי ב מוטודיל בהנחה של מעל 20 אלף ש״ח. ממליץ לעשות חיפוש בגוגל של דגם הרכב בצירוף 0קילומטר ליסינג ולבדוק מה ההצעה המשתלמת. לגבי המתנה למבצעים, כל כמה זמן יש ללובינסקי ימי מכירות. לא מדובר בהנחה של 20 אלף ש״ח אבל בכל זאת, אם הפער קטן יותר אז בוודאי שעדיף.

לפי מה שנאמר לי בסוכנות, לא יהיה מבצע עם "חבר".

לגבי ההנחה של 0 קילומטר, זה אמנם הנחה גדולה, אבל לא מעל 20 אלף, שכן בסוכנות המחיר ההתחלתי נמוך מהמחירון הרשמי (5 אלף שקל הנחה ככל שידוע לי)

• ספונסר פורום
פורסם

שלום רועי,

אפשר לבדוק ישירות מול סוכנות ואפשר לבדוק מול לובינסקי טרייד לעסקת 0 ק"מ.

אם תהיה מעוניין, שלח לנו מספר טלפון שלך וננסה לעזור.

צוות לובינסקי

פורסם
לפי מה שנאמר לי בסוכנות, לא יהיה מבצע עם "חבר".

לגבי ההנחה של 0 קילומטר, זה אמנם הנחה גדולה, אבל לא מעל 20 אלף, שכן בסוכנות המחיר ההתחלתי נמוך מהמחירון הרשמי (5 אלף שקל הנחה ככל שידוע לי)

מן הסתם. תמיד יש הנחות אבל עדיין, ההפחתה היא מעל 20 מהמחירון הרשמי.

בהצלחה.

פורסם

מנצל את הנושא כדי לשאול את נציג לובינסקי שהשיב כאן, האם יש כוונה להביא לארץ את ה 2008 בגימור GT line, שבנוסף לרמת האבזור הגבוהה בהרבה מרמת האבזור באקטיב, גם מציעה ניהול מנוע שנותן 130 כ״ס? קצת מבאס שרמת הגימור הגבוהה כיום, לא מציעה יותר מדי (מזגן מכני..לדוגמה). ובכלל, המון דגמי פיג׳ו מגיעים ברמות גימור GT, למה לא להביא אותם ולאפשר לנו הצרכנים לבחור? תודה על ההתייחסות.

פורסם

ה-130 כ"ס למיטב ידיעתי ב-2008 מגיעה רק עם תיבה ידנית - משמע פוטנציאל מכירות לא גדול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...