Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך להגיד לי את זה.

אני גר בעתלית.

לא כזה חור אבל פריפריה.

אצלינו בית כזה היה מושכר ב8000-7000 ש"ח לחודש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב

כי יש לך ים.

התגובה כוונה לנהג לילה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
טוב

כי יש לך ים.

התגובה כוונה לנהג לילה

ומכולת, סופרמקרט, בית מרקחת, בית ספר, רכבת, רמזורים ואפילו אני יכול לראות מהחלון יישובים נוספים.

עידן, אל תשווה עתלית לשני-לבנה. הם יותר דומים לוילה בחוות בודדים בנגב. יש אנשים שזה מאוד מתאים להם אבל הם בודדים (במובן שאין הרבה כמוהם. לא במובן שהם גרים שם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לינק לישוב

http://www.hrhevron.co.il/28/

מי שעובד בבאר שבע בערד או באיזור עיסקה מעולה.

לא צריכים את כולם בפיילה של גוש דן.

אפשר לחבר את זה למספר שרשורי "בכי"

40 דקות לכל כיוון והמגורים שם מחייבים 2 רכבים לפחות. נכון שזה זול מאוד אבל יש סיבה למחיר הזה. ירוחם יותר קרובה, יותר חיה, על יותר שירותים ולא יותר יקרה.

עריכה: בבדיקה לשעה הזו וויז טוען ליותר משעה (50 קילומטר).

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם

50+- ק"מ זה גם המרחק של ב"ש מערד ומירוחם, 2 רכבים זה לא הכרח אם יש גן+בית ספר+קופת חולים ביישוב. אם לא הייתי סוגר חוזה לשנתיים לא מזמן, כנראה שהייתי שוקל ברצינות את הבית הנ"ל(במידה ובאמת יש מערכת חינוך ורפואה).

פורסם

יש גני ילדים. בתי ספר זה במיתר.

הבעיה זה לא ה 50 קולומטר אלא הכבישים זבל של האיזור.

עריכה: ירוחם זה חצי שעה ו 31 קילומטר.

פורסם (נערך)

אם ככה אז אז לפחות בינתיים היישוב פסול אצלי.

כיום גר בערד, לפני שנה סיימתי פרק של חצי שנה בירוחם. 60% מהכביש מירוחם לב"ש חרא לפחות כמו ההחלק הבעייתי של הכביש מערד, בשאר הכביש (החלק עם 2 נתיבים לכל כיוון) יש כמות בלתי נתפסת של רמזורים. בפועל נסיעה אורכת לא בהרבה, אם בכלל, פחות מנסיעה מערד.

הכביש של ערד ברובו הגדול הורחב ל2 נתיבים לכיוון, נשאר עוד חלק שמהווה אולי 25% מהנסיעה וגם זה בטיפול עם המשך העבודות בכביש 6.

עריכה: כבישים זבל זאת בעיה איזורית, הכביש היחיד שאני לא מגדיר כזבל באיזור נמתח בין דימונה לב"ש. הבעיה שאת דימונה אני מגדיר כזבל.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

אי אפשר להשוות את הישוב ורמת החיים שהוא מציע לירוחם או דימונה או ערד. בישוב שטחים גדולים וחוץ מסופר יש פה את כל השירותים הנחוצים כולל בריכה גדולה וזה מקום מדהים לגדל בו ילדים. וגם סופר או במיתר או בישובים הסמוכים. זה 40 דקות מבאר שבע. ולמי שהגיב שהכביש זבל כניראה לא נסע בו בחיים . הישוב נותן תמורה גבוה מאד למחיר אבל מתאים לאנשים מסוימים שלא מפחדים מהמרחק.

פורסם

המחיר מדהים ועוד לבית כזה.

אין לזה ביקוש? או שזה בעיקר בגלל סיבה גיאוגרפית?

קרובי משפחה שלי משכירים דירת 4.5 חדריםמשופצת ב- 4K בנתניה. חברים שוכרים באותו סכום בת"א באיזור יד-אליהו 3 חדרים....

מדהים ההבדלים במחירים.

קוקו, אפשר לשאול מה הסדר גודל של מחירי השכירויות בערד?

פורסם

נמוכים.

ב3,000 עד 4,000 אפשר לשכור בית 250 מ"ר בנוי, 5.5 חדרים.

ב2,000 עד 3,000 בית עץ 60 מ"ר בנוי, 3 חדרים.

דירות רווקים מתחילות מ1,000 לבעלי מזל, 1,200 למי שנדפק.

ב2,000 בכיף אפשר בכיף לשכור דירות 4.5-5 חדרים ענקיות.

פורסם
אי אפשר להשוות את הישוב ורמת החיים שהוא מציע לירוחם או דימונה או ערד. בישוב שטחים גדולים וחוץ מסופר יש פה את כל השירותים הנחוצים כולל בריכה גדולה וזה מקום מדהים לגדל בו ילדים. וגם סופר או במיתר או בישובים הסמוכים. זה 40 דקות מבאר שבע. ולמי שהגיב שהכביש זבל כניראה לא נסע בו בחיים . הישוב נותן תמורה גבוה מאד למחיר אבל מתאים לאנשים מסוימים שלא מפחדים מהמרחק.

דווקא מכיר טוב את היישוב והייתי בו לא מעט (פעם אחרונה לפני כ 4 שנים). אין ספק שזה מקום יפה עם מזג אויר מעולה, מרחבים ונוף אבל חור. לא יודע איך אתה נוהג אבל אין מצב ל 40 דקות לבאר שבע אלא אם אתה מדבר על הכניסה לעיר וגם זה כשאין כלב על הכביש ונסיעה די מהירה.

פורסם

עזבו רגע את המרחק. זה איזור מסוכן? אבנים וכאלה?

עושה לי חשק להשכיר את דירת 3 החדרים האורבנית שלי [80 מ"ר ברוטו... קומה 3 בלי מעלית]

ולשכור את המפלצת הנ"ל באותו מחיר

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
עזבו רגע את המרחק. זה איזור מסוכן? אבנים וכאלה?

עושה לי חשק להשכיר את דירת 3 החדרים האורבנית שלי [80 מ"ר ברוטו... קומה 3 בלי מעלית]

ולשכור את המפלצת הנ"ל באותו מחיר

אם 100 כמוך יחליטו כך המחיר יעלה.

אבל זו דוגמה שניתן להשיג דיור ברמה עולמית במחיר זול.

לא מתאים כמובן לכל אחד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...