Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיגים יהיו יקרים יותר, אגרת רישוי ובחלק מהכלים גם מחיר הביטוח.

תזכור גם שג'יפון יהיה ישן יותר ויסבול יותר מבלאי.

בכל מקרה, לדעתי ההפרשים הם סבירים בהחלט ואני מבין את הרצון בג'יפון. אני מסכים עם מי שכתב שאולי נכון יותר לרכוש משפחתית חדשה יותר או מ-0 ק"מ אבל היא לא תהיה מעוצבת וגבוהה כמו ג'יפון וזה מה שכולם רוצים היום.

תתמקד בכלים הנפוצים כמו IX35, ספורטאז' ומאזדה CX5 למשל.

אם אתה לא מתכוון לרדת מהכביש ליותר משביל כבוש ותר על רכבים עם הנעה כפולה, זה פוטנציאל לתקלות נוספות.

פורסם
צמיגים יהיו יקרים יותר, אגרת רישוי ובחלק מהכלים גם מחיר הביטוח.

תזכור גם שג'יפון יהיה ישן יותר ויסבול יותר מבלאי.

בכל מקרה, לדעתי ההפרשים הם סבירים בהחלט ואני מבין את הרצון בג'יפון. אני מסכים עם מי שכתב שאולי נכון יותר לרכוש משפחתית חדשה יותר או מ-0 ק"מ אבל היא לא תהיה מעוצבת וגבוהה כמו ג'יפון וזה מה שכולם רוצים היום.

תתמקד בכלים הנפוצים כמו IX35, ספורטאז' ומאזדה CX5 למשל.

אם אתה לא מתכוון לרדת מהכביש ליותר משביל כבוש ותר על רכבים עם הנעה כפולה, זה פוטנציאל לתקלות נוספות.

תודה מייק,

בתקציב של 90,000 אפשר להישג ג'יפון עם שנתון סביר (פחות מ 4 שנים על הכביש)?

אני לא רואה ביד שתיים הרבה היצע בטווח התקציב...

לחפש בחברות ליסינג?

פורסם
תודה רבה!

שאלות נוספות, האם טיפולים באמת עולים כמו של משפחתית רגילה? כמו כן, האם היו לך תקלות מיוחדות ב4 שנים שאתה עם הרכב?

את הטיפולים עשיתי במוסך מורשה אך לא של הונדה ולכן היו זולים יותר אך הקפדתי להשתמש בשמן וחלפים

מקוריים או תחליפיים איכותיים (גם אם נניח ששילמתי 200 שח יותר בשנה זה שווה לי).

החלפתי צמיגים עקב בלאי לצמיגי FALKEN (לא מחליף סיניים......) שעלו 350 לצמיג - לא נורא למידה כזו, ומצבר.

לא היו תקלת מיוחדות למעט ריקול מטעם היבואן ללוח מפסקים בדלת הנהג.

פורסם

אתה יכול לחפש בחברות ליסינג אבל קח בחשבון שההיצע שם לא מאוד גדול, הפריחה של הכלים האלה קרתה בשלבים במהלך השנים האחרונות וחברות ליסינג מחזיקות לרוב רכבים עד גיל 3.

אם הולכים לכיוון של רכבים כמו סוזוקי קרוסאובר, רנו קפצ'ור, שברולט טראקס או ניסאן ג'וק שהם כלים קטנים יותר ומבוססים על סופר מיני תוכל למצוא רכבים עד גיל 4.

יש גם את היטי שעומד באמצע איפשהו והוא קטן מבחוץ אבל שימושי ומרווח בפנים.

גם פיג'ו 3008 הוא לא בדיוק ג'יפון קלאסי וקשה לשייך אותו לקטגוריה מסויימת אבל הוא נוח מאוד, מרווח, מציע התנהגות כביש טובה וגם ביצועים לא רעים. מצד שני יש לו מוניטין אמינות קצת בעייתי.

פורסם

לדעתי עדיף שתסגר קודם על עצמך ותחליט אם אתה מעדיף משפחתית או שזורם לך יותר רכב פנאי-שטח קטן. לגבי המשפחתיות- גם הטויוטה וגם הסיד יכולות להיות אופציה טובה, אם כי לדעתי הסיד מצטיינת יותר בנוחות שלה ואם אתה קונה חדשה אז גם מגיעה עם 7 שנות אחריות בעוד הקורולה עם 3. לגבי הג'יפונים- גם כאן נתת שתי אופציות מעולות. גם הספורטאז' וגם האאוטלנדר מציעות תמורה מעולה למחיר.

פורסם

נהגתי בספורטאז החדש,הוא לא נוח במיוחד,לא איכותי במיוחד,לא מרווח במיוחד,ודי חלש,וזה עוד במנוע ה2.0,היתרון שלו זה אבזור בטיחותי,אבל זאת לא סיבה מספקת לרכוש רכב בינוני.

פורסם
נהגתי בספורטאז החדש,הוא לא נוח במיוחד,לא איכותי במיוחד,לא מרווח במיוחד,ודי חלש,וזה עוד במנוע ה2.0,היתרון שלו זה אבזור בטיחותי,אבל זאת לא סיבה מספקת לרכוש רכב בינוני.

ידוע שהספורטאז GT עדיף על ה2.0, שכן הוא לא מנוע עם מומנט גדול בסלד נמוך, הרכב מאוד נוח בעיר וגם מחוצה לה ולא דיברנו על האבזור הביטחותי, אבל רכב בינוני בהשוואה למי? לטוסון או לאוודי q3?

פורסם
יש המלצות לגבי איזה משפחתית כדאי?

ראיתי שכבר רשמו לך אז אני רק יחזק, קיה סיד יכולה להיות מבחינתך אופציה מעולה, תוכל למצוא בתקציב שלך, רכב מאוד נוח אמין ועם צריכת דלק טובה רכב משפחתי קלאסי ומצויין, במידה ואתה ממש רוצה גיפ אז פשוט תיקח את ההערות שרשמו לך כאן בחשבון.

• תוכן חדש...