Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 380sl שנת ייצור 84

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

צריך עזרה עם המרצדס. את הרכב הבאתי ארצה מארה"ב לפני מספר חודשים עם 150k ק"מ ויש לי בעיה שאני מתקשה למצוא לה את הפתרון, גם במוסכים.

לאחר שמניעים את הרכב הטורים עולים ל-1900 rpm לערך ומשום מה הם לא יורדים גם לאחר שהרכב מתחמם, אלא לעתים ובצורה רנדומלית.

למיטב הבנתי, הריליי הגנה עובד, כך גם שסתום הטורים, עם זאת, משום מה, שסתום מהירות הטורים לא מקבל מתח באופן סדיר ולכן הרכב נשאר בטורים גבוהים.

הכנסתי את הרכב למוסך שמתמחה במרצדס, אבל לא הצליחו להתגבר על הבעיה... האם יש מישהו שנתקל בבעיה דומה ויכול לסייע...?

פורסם

באיזה מוסך היית?

אם אתה מאזור תל אביב כדאי לפנות לעדי או משה ממוסך רם ברחוב בית אלפא בתל אביב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אוקיי, אז אני שמח לבשר שהבעיה נפתרה תודות למשה ועדי ממוסך רם בת"א... ניגשתי אליהם היום ואחרי קצת מלחמות והרבה עקשנות הצליחו שם לאתר את הבעיה ולתקנה... אז תודות למוסך רם וכמובן ל-razmel על ההמלצה המוצלחת...

פורסם
אוקיי, אז אני שמח לבשר שהבעיה נפתרה תודות למשה ועדי ממוסך רם בת"א... ניגשתי אליהם היום ואחרי קצת מלחמות והרבה עקשנות הצליחו שם לאתר את הבעיה ולתקנה... אז תודות למוסך רם וכמובן ל-razmel על ההמלצה המוצלחת...

שמח לשמוע, כדאי גם אם תפרט איך פתרתם הבעיה, יעזור למי שיש לו בעיה דומה.

אגב, יש לנו קבוצת ווטסאפ למרצדס, דבר איתי אם אתה מעוניין להצטרף :wink:

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם

כמו בהרבה תחומים בחיים, לעתים צריך גם קצת מזל... עברתי מלא מוסכים שמתמחים במרצדס וכל אחד העלה רעיונות, אחד אמר שצריך להחליף את שסתום הטורים, אחר אמר שיש דליפת ואקום ועוד ועוד... ומה בסוף..? התעסקות מקרית בצמת חוטים שנמצאת מתחת לתא הכפפות גרמה לנו להבין שהבעיה קשורה ליחידת שליטה בטורים שממוקמת אף היא מתחת לתא הכפפות ונקראת בשפה המקצועית idle control unit. ומכאן הדרך למציאת הפתרון הייתה פשוטה שכן התברר שאחד החוטים שמתחבר לאותה יחידה באמצעות קונקטור משוחרר ואינו את עבודתו... וכך, בא לציון גואל, כפי שאמרתי, הרבה תודות למשה ועדי ממוסך רם בת"א

פורסם
כמו בהרבה תחומים בחיים, לעתים צריך גם קצת מזל... עברתי מלא מוסכים שמתמחים במרצדס וכל אחד העלה רעיונות, אחד אמר שצריך להחליף את שסתום הטורים, אחר אמר שיש דליפת ואקום ועוד ועוד... ומה בסוף..? התעסקות מקרית בצמת חוטים שנמצאת מתחת לתא הכפפות גרמה לנו להבין שהבעיה קשורה ליחידת שליטה בטורים שממוקמת אף היא מתחת לתא הכפפות ונקראת בשפה המקצועית idle control unit. ומכאן הדרך למציאת הפתרון הייתה פשוטה שכן התברר שאחד החוטים שמתחבר לאותה יחידה באמצעות קונקטור משוחרר ואינו את עבודתו... וכך, בא לציון גואל, כפי שאמרתי, הרבה תודות למשה ועדי ממוסך רם בת"א

טוב לשמוע, ותודה על השיתוף.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

• תוכן חדש...