Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חייב להיות איזה טריק עם דאצ'יה. לא הגיוני שמוכרים רכב מאוד זול מבלי שמורידים באיכות. אבל מצד שני, כשהרכב עובר תאונה ומחליפים טומבון, שמים טומבון תחליפי שהאיכות שלה נמוך מהאיכות של מקורי.

פורסם

כשאתה יושב בדאציה אתה מבין למה הרכה זול,איכות החומרים,עיצוב פנימי.

ידית ההילוכים זזה כשלוחצים על הגז ואם שמים עליה ממש מרגישים את כול המכניקה.

היא לא מושלמת אבל אני די אהבתי אותה,היא נוחה,מנוע מרגיש נמרץ,ישיבה גבוה,מרווח טוב.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חייב להיות איזה טריק עם דאצ'יה. לא הגיוני שמוכרים רכב מאוד זול מבלי שמורידים באיכות. אבל מצד שני, כשהרכב עובר תאונה ומחליפים טומבון, שמים טומבון תחליפי שהאיכות שלה נמוך מהאיכות של מקורי.

הטריק שמותג מויצר ברומניה איפה שייצור זול מאוד וגם דאצ׳יה שומרת על מחיר וגם קרסו מנסה למכור מכוניות ברווח נורמלי מכאן מחיר סביר.

אני עדיין לא מבין שכל פעם זורקים מילים על איכות החומרים הרי יש הבדל בין איכות לגימור ויופי..

האם יש בעיות באיכות חומרים בדאצ׳יה כמו פיצוצים בפלסטיקה או חלודה בשלדה, ברגים או כל בעיה שקשורה לאיכות החומר ברכב ?

בעלי רכב תגידו רק את האמת !

פורסם
כשאתה יושב בדאציה אתה מבין למה הרכה זול

Sent from my A0001 usinוg Tapatalk

האמת ישבתי ונסעתי בפיקנטו מיצובישי וספארק ואני לא מבין למה מחזיקי מפתחות אלו כל כך יקרות

פורסם
יש תחושה של חלונות חשמל בהתקנה מקומית בסובארו לגאסי DL שנת 91 (שהייתי בכל רגע מעדיף אותה על הסנדרו).

אני מחפש פרמטר אחד בו סובארו DL 91 תהיה עדיפה על סנדרו, ולא מוצא.

הסובארו 91' היא אותו הרכב שהושק ב 84' ושווק החל מ 85'.

בניגוד לדיבורים באוויר, יש לי בסיס השוואה מצויין בין רכב ישן (אלפאסוד 83') לבין רכב חדש (ריו 2013).

אין אפשר להשוות בין משהו שיצא בשנות ה 70 או ה 80 לבין רכב מודרני. פער הדורות הוא עצום בכל פרמטר - איכות חומרים, תכנון, נוחות, וכמובן בטיחות.

בלי קשר, ובלי קשר לדעתי על קרסו כיבואן וכנותן שירות, מכוניות דאצ'יה הן VFM מצוין ונותנות תמורה הולמת למחיר המשולם עבורן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
האם יש בעיות באיכות חומרים בדאצ׳יה כמו פיצוצים בפלסטיקה או חלודה בשלדה, ברגים או כל בעיה שקשורה לאיכות החומר ברכב ?

בעלי רכב תגידו רק את האמת !

ברור מה, כל הרכב מתפרק אצלי, שולחים לרומניה כדי שירכיבו מחדש כמו שצריך :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אין שום טריק, זה לא סתם זול:

1. אין עלויות פיתוח כמעט למנועים וגירים, כמעט הכול מגיע מרנו.

2. כנ"ל לגביי חלקים - בליל של חלקים שראיתי באינספור דגמי רנו וניסאן. (כפתורי חלונות של מגאן 3, תאורת תקרה כמו בקשקאי חדשה/מגאן III/קליאו III, יחידת שליטה מההגה כמו בדגמים רבים וכו')

3. בטיחות נחותה מהמתחרות.

4. איכות החומרים נמוכה יחסית לסטנדרט המקובל, אבל זה יותר 'מתקבל' במחיר שהרכב נמכר.

ברור מה, כל הרכב מתפרק אצלי, שולחים לרומניה כדי שירכיבו מחדש כמו שצריך :lol:

יש גם דגמים שצריך לשלוח למרוקו, תזהר. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לא הוא לא

הוא מהאלה שאין להם משהו מקורי להגיד אז חוזרים על אותם השטויות שוב ושוב כמו "פלסטיקים כמו ביפניות של שנות ה80" וכל השיט הזה

בץ פלז.

לא, התכוונתי שהעיצוב הפנימי של רכבי דאצ'יה הוא מאוד פשטני ועלוב. וגם עם תקציב נמוך וחומרים זולים אפשר לתכנן משהו שנראה עתידני, חדשני, יפה. השוואה קרוסאובר מול קרוסאובר, ולא מהסוג שעולה חצי מליון שקל, אלא פחות מ-200 שזה סנטדרט הג'יפונים.

סנדרו:

20160131_122307.jpg

הונדה CRV

2017-honda-cr-v.jpg

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

סנדרו ₪54,900 \ סטפוואי ₪69,490

CRV ₪169,900

יחי ההבדל הקטן !? :screwy:

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הפרש של 100K, והונדה סתם מתומחרת יקר ע"י היבואן המקומי.

בכל אופן זאת היתה השאלה שלי: למה עם תקציב יותר נמוך אי אפשר לתכנן משהו שנראה נעים לעין ולא כל כך עלוב כמו בסנדרו. אגב, העיצוב החיצוני של הסנדרו הוא דוקא נחמד, במיוחד החדש.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

התשובה בגוף השאלה, כי זה תקציב נמוך, איך אתה לא קולט את זה אני לא מבין

במחיר של CRV הכי בסיסית אפשר לקנות 3 סנדרו או 2.5 סטפוואי, הCRV מגיעה עד מחיר של רבע מיליון שקל

למה נראה לך הגיוני להשוות ביניהם?

פורסם
אני מחפש פרמטר אחד בו סובארו DL 91 תהיה עדיפה על סנדרו, ולא מוצא.

הסובארו 91' היא אותו הרכב שהושק ב 84' ושווק החל מ 85'.

בניגוד לדיבורים באוויר, יש לי בסיס השוואה מצויין בין רכב ישן (אלפאסוד 83') לבין רכב חדש (ריו 2013).

אין אפשר להשוות בין משהו שיצא בשנות ה 70 או ה 80 לבין רכב מודרני. פער הדורות הוא עצום בכל פרמטר - איכות חומרים, תכנון, נוחות, וכמובן בטיחות.

בלי קשר, ובלי קשר לדעתי על קרסו כיבואן וכנותן שירות, מכוניות דאצ'יה הן VFM מצוין ונותנות תמורה הולמת למחיר המשולם עבורן.

הבחור שציטטת אותו מדבר על לגאסי ואתה מדבר על לאונה DL , ובינהן יש לא מעט הבדל,

בכל מקרה אני לא מבין כל כך מה מתלוננים, זה בסך הכל רכב שמתומחר מאוד זול, מרגיש זול, נראה זול,

זה רכב בשביל מי שיש לו רצון עז לקרוע את הניילונים מרכב חדש (ולא את הניילון המעאפן ששמים במגרשי טרייד אין על רכבים שחוטים כאילו הם חדשים ) , בפחות ממאה אלף שקל, ובשביל מדינה כמו שלנו אין בה שום צורך במרווחי גחון ו4X4

נ.ב

בקשר לעמידות , יש לא מעט רכבים כאלו של מורי נהיגה, אז אם הרכב ישרוד את ההתעללויות של התלמידים, ושל המורה, אז כנראה ששווה לקנות אותו במחיר זול כי הוא יחזיק מעמד.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...