Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 XSI... צריך חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אנ הולך לראות 106 XSI

רציתי לשאול עם אני צריך לבדוק משהו מיוחד באוטו לפני שאני קונה אותו..

עם יש לו איזה מחלה שתמיד חייב ליבדוק או שזה אוטו ככל המכוניות שסי גיר ומנוע ואין יותר מימה לפחד...

תודה מראש...

פורסם

לא ביצעת חיפוש.

כנס לחיפוש המתקדם, בחר את פורום הייעוץ ברכישה, כתוב בשורת החיפוש 106 XSI וקבל עשרות תוצאות. קרא את כולן, ואז אם תהיינה שאלות ספציפיות, שאל.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברשותך רוני אענה לבחור למקרה שהוא לא מוצא עדיין.......

חשוב לבדוק את הדברים הבאים:

1.מיזוג אויר,בדגש על חימום-לרוב הרכבים הנ"ל אין חימום בגלל יחידת חימום פנימית מקולקלת,עלות החלפתה כ-1800-2000 שקלים.

2.בעיות חשמל-הצרפתיות לא ידועות במערכת חשמל איכותית ואמינה.

3.סאן רוף-באם יש,בדוק נזילות מים ממנו (קל לבדוק במיוחד במזג אויר הזה).

4.אם יש ABS ברכב בדוק את תקינותו (סע בכביש ריק ורחב ותן לחיצה בריאה על הבלמים, אם יש תקתוקים והגלגלים לא ננעלים זה תקין,אם תשמע חריקת צמיגים שננעלים זה לא תקין), לידע כללי, החלפת מחשב ABS בחברה עולה כ-10K למחשב לבדו.

5.מרכב- חלודות,צבע שרוף ומתקלף (במיוחד בגג ובמכסה מנוע שחשופים יותר לשמש ישירה).

6.מכות שילדה כמובן (קורת רוחב אחורית בעייתית,בגלל שמרותכת לקורות השילדה,כל מכה שהרכב עבר מאחור במהירות מעל 20-30 קמ"ש תחייב תיקון בקורה וזה נחשב כביכול כקצה שילדה למרות שאין נגיעה בשילדה ואין השלכות בטיחותיות בחלק מהמקרים,אבל שווה לנסות להוריד כסף).

7.ג'אנטים שלא שבורים\סדוקים וכו'.

8.המצאות אביזרי "יופי"- פסי הקישוט של הרכב, פנסי הערפל וכו' (אלא נראים דברים שוליים, אבל הם מ-א-ו-ד יקרים- כל פס קישוט כ-400 שקל,וזוג פנסי ערפל משומשים יכולים לעלות כ-350 שקלים, או חדשים מהחברה 1000 שקלים).

אלה בערך הדברים ה"מיוחדים" שכדאי לבדוק ברכב,מעבר לספר טיפולים מסודר שמאוד רצוי לבדוק, ושאר הבעיות הרגילות (נזילות,רעשי שסתומים וכו').

בהצלחה !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה רבה עזרתה לי מאוד....

הרכב הוא שנת 96 1600.. האם יש בוא abs?

הנתונים שלו יד 5 145000 ק"מ

המחיר שהוא רוצה 24000 ..

מה אתם אומרים סביר..

פורסם

אני הבנתי שהרכבים האלה נמכרים כמו לחמניות מעל המחירון... אם הציאו לך מחירון אז תצתרך לבדוק טוב טוב את הרכב כי כנראה יש איזה קטצ'.

בהצלחה!

Zoom-Zoom...

פורסם

גם אני שמעתי שזה רץ מעל המחירון.. אבל לא ניראה לי שיש פה קטצ' הוא בן 30 עובד בהשכרת רכב..

ושאלתי אותו עם בא לו למכור הוא אמר לי כן והוא מתחייב לגבי שילדה ומנוע בבדיקה.. כניראה הוא לא ממש מודע לערכו של הרכב והוא מבקש מה שבמחירון כי הוא חושב שזה מה שהוא שווה הוא ביכלל לא ידע מה המחירון אני אמרתי לו הוא אמר לי תבדוק מה שכתוב זה מה שאני מבקש וניסתדר בבדיקה.. השאלה שלי עם לא צריך לפחד להיות יד 6 במידה והאוטו שמור והכל עם לא תיהיה לי בעיה למכור אותו בעתיד

פורסם

לא ניראה לי שתהיה לך בעיה היות וגם על יד 7,8 משלמים מחירון והרבה יותר [ישראלים..] בכל מקרה בדוק את תקינות הרכב ותהיה מודע לקראת מה אתה הולך!

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אני הבנתי שהרכבים האלה נמכרים כמו לחמניות מעל המחירון... אם הציאו לך מחירון אז תצתרך לבדוק טוב טוב את הרכב כי כנראה יש איזה קטצ'.

בהצלחה!

חבר'ה, אני שמעתי שגם אופל מנטה הולכת מעל המחירון (סתם החלטתי להתחיל לעשות יחצנות לרכב שלי למקרה שבעוד 10 שנים אני ארצה למכור) ...

asafay1, אני לא הייתי נותן למספר הידיים חשיבות כזו גבוה, יותר חשוב לבדוק שהק"מ נכון והמצב הנוכחי של הרכב ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה רציתה להגיד בזה אני לא מבין?

סהייכ ציינתי עובדה וזהו.

בקשר לאופל לא נראה לי שמעל המחירון... כך שמעתי...:)

Zoom-Zoom...

פורסם

נכון, יש כאלה שתקועים על איזה עץ ורוצים למכור מעל המחירון. אבל יש גם כאלה שעדיין לא עלו על העץ ולכן כאשר אתה אומר "אם הציאו לך מחירון אז תצתרך לבדוק טוב טוב את הרכב כי כנראה יש איזה קטצ'" אתה סתם יורה באוויר.

איציק, אם הבחור מתחייב בבדיקה אז מה הבעיה ??? סתם מעניין אותי, במה אתה עובד ??? אה, אתה עובד בחוי-טק, זה אומר שיש לך יותר מדיי כסף, אז זה אומר שעשו קומבינות על האוטו כי היה לך יותר מדיי כסף ומשעמם לך בחיים !!!

אנשים, תפסיקו עם כל הז*** שכל, מה אכפת לך איפה הבעלים עובד ??? במקום להסתכל מסביב הגיע הזמן שתסתכל על הרכב ...

לאחר עריכה: רגע רגע רגע, הוא בגיל 30, זה בכלל מדליק לי נורה ורודה. בד"כ בגיל 30 נוסעים כבר על מאזדה לאנטאיכס (מי שהצליח בחוי טק) או איזה יונדאי (למי שלא הצליח בחוי טק). אם הוא מחזיק XSI בגיל 30 זה אומר שהוא עוד יותר משוגע. אני בכלל לא הייתי מסתכל על הרכב.

REDROZE,למכירה אופל מנטה 75 עם מיליון ק"מ (כעושים ממוצע ביחס לשנים זה דווקא יוצא סביר), יד 10 (דווקא בקטע הזה אני מתחת לממוצע, כל 3 שנים החליפו יד), ב-100K ש"ח או ראש בראש עם M3 אבל רק מ-2003 ומעלה כי מתחת ל-2003 הם בד"כ שחוטות ועברו הרבה ק"מ (קצת הומור לבעלי ה-XSI והראלי שחושבים שיש להם יין ביד שמשתבח עם השנים בניגוד למחירון) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה יכול לסטלבת עד מחר אבל עובדה שרוב "רכבי ספורט" בישראל שייכים לדור צעיר ומתלהב. הפז'ואים המדוברים מאוד מבוקשים ועקב זה מחיר שלהם מעל המחירון. תלך לשעור ראשון במבוא לכלכלה ואז משם תבין את הקטע של ביקוש והעלת מחיר.... . אז שיהיה לך לילה טוב!

Zoom-Zoom...

• תוכן חדש...