Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 70K מיני ג'יפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב ללכת על פולקסווגן טיגואן ורציתי לדעת האם יש מחלות מוכרות לרכב מלבד גיר הDSG הידוע לשמצה?

ישבתי אתמול על הרכב והוא נוח להפליא, אני בחור גדול וזה נותן לי פתרון טוב ונוח להכל.

הייתי גם על דגם הסנרוף שסינוור אותי מאושר.

אשמח לדעת אם זאת תהיה טעות פטאלית לקחת רכב כזה, מדבר על שנת 2008

אשמח גם לחוות דעת על צריכת הדלק של הרכב, תודה

פורסם
הגיר בטיגואן ברוב בגרסאות (במנוע ה-2.0 בוודאות, גם ב-1.4 עם 160 סוס) הוא DSG6 אמין וזריז (מצמדים רטובים).

שלום ידידי, האמת שראיתי תגובה שלך באיזה אזכור מפעם בקשר לטיגואן ורשמת רבות על רמת הנוחות, אני נדלקתי גם על הרכב אמש כאשר לקחתי סיבוב עליו במגרש בו אני עובד, הקפיצים מדהימים, הדגם עם הסנרוף כיף, הרמקולים זה וואו ממש מערכת קולנוע ביתית, אשמח לשמוע ממך עוד על הרכב, אני גם שואף לחיסכון מה שקשה למצוא בSUV שכאלה - בנזין או דיזל?

• תוכן חדש...