Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את עבודת ה pdr לא אלטר מבצע , זה כלכך מרגיז אותי שהם ככה מזלזלים ושהשתן עלה להם לראש שהם מרשים לעצמם להוציא ככה רכב של לקוח, זה מה שקורה שמעניין אותך לתקתק עבודה של חברות הליסינג, מה שעצוב עוד יותר זה שאני ואריק יודעים במי מדובר עוד לפני כל הרמזים העבים האלו, מקווה שהכל יסתדר בשבילך על הצד הטוב ביותר, אני התבאסתי מהרכב שלי ומכרתי אותו בעיקר בגלל העבודה המגעילה שהם עשו שגרמה לי לרכב לנזק בלתי הפיך.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם התנערו מאחריות כמובן והשיחות איתם הגיעו למצב של קללות, אני הכנסתי את הרכב למוסך דרך חברת הביטוח, והם קיבלו בראש, לאחר מכן הכנסתי את הרכב לדייטילנג על חשבון חברת הביטוח. הוא הצליח למזער את הנזקים אסל היו דברים שלא היה ניתן לתקן

פורסם

דרך אגב, איך דיטיילר מקצועי יודע מה עובי שכבת הלכה שנותרה, וכמה עמוק הוא עוד יכול לעשות פוליש? יש דרך ודאית לדעת דבר כזה?

פורסם (נערך)

עדכון:

התייעצתי עם דיטיילר מקצועי (לא יודע אם הוא רוצה שאערב אותו בשרשור הזה, אז נשאיר אותו אנונימי בשלב הזה).

הוא הראה לי שהם עשו לא מעט פאשלות בצביעה, רובן כנראה בהתזה של צבע (או לכה) על אזורים שלא היו אמורים להיצבע, אך גם דברים מוזרים אחרים.

הוא גם הסכים איתי שהבחור שהם שלחו אותי לעשות אצלו פוליש על כל הרכב (שעשה לי מחיר מיוחד כי עובד איתם) למעשה גרם להולוגרמות וסווירלים בכל הרכב (כלומר הרס גם את החלקים שלא נצבעו והיו עם גימור מעולה, אך עם שריטות שהם יצרו בזמן הצביעה).

ממש מרתיחה אותי העבודה הרשלנית הזו.

יש סוג נזק אחד, שהדיטיילר בוודאי שלא יכול לסדר, ואלו ה-"מכתשים" שנוצרו בזמן הצביעה, ומופיעים בכל החלקים שנצבעו (בגג למשל יש איזה 20-30 כאלו, אם לא יותר) - תמונה מצורפת כדי שתראו איך נראה מכתש כזה. המוסך הבטיח לי שהמכתשים הללו ירדו בשלייף סבון ולכן שאין לי מה לדאוג, המכתשים לא ירדו לאחר השלייף סבון, ולכן כל האזורים שהם צבעו מלאים במכתשים קטנים כאלו. האם זה משהו שאני אמור "להכיל" אותו מבחינה חוקית? האם החוק נותן להם את הזכות לפאקים כאלו? הם הבטיחו לי שהאיזורים שיצבעו יראו חדשים, ואני לא מכיר אף רכב חדש עם מכתשים כאלו... השאלה היא האם החוק פה לטובתי, או שנותן למוסך את הזכות לבצע עבודה לא מושלמת, מעצם זה שלא תמיד קל לעשות עבודה מושלמת...

pic2.jpg

עריכה אחרונה על ידי noam23
פורסם

זה עוד יותר גרוע ממה שציפתי, מצטער לבאס אותך ומרתיח אותי שהוצאת ממיטב כספך וקיבלת עבודה כזאת, תדרוש מהם שהרכב יחזור להיות כמו שהבטיחו, הם כמובן לא יסכימו, תקליט שיחות ותתעד הכל, אני חושב שאין מנוס מתביעה

פורסם (נערך)

יש לי הכל מתועד ומוקלט. כולל זה שהם מבטיחים לי שלא תהיה שום ירידת ערך לרכב בעקבות העבודה שלהם.

השאלה היא לגבי תביעה: האם זה חד-משמעי שאני זוכה עם הראיות הללו? אפילו נגיד שאני תובע רק בשל העניין של המכתשים בצבע. מה הם יכולים לטעון להגנתם שיכול איכשהו לעזור להם ואולי להוציא אותם "זכאים"?

לגבי המכתשים, הם לא יוכלו להתכחש שהם יצרו אותם. כל בעל מקצוע יוכל לאשר שהדבר הזה נוצר בצביעה, כי מופיע רק על החלקים שהם צבעו, ולא על החלקים שלא נצבעו. הדבר היחידי שהם יכולים לטעון במשפט, זה שמכתשים כאלו הם תוצרי לוואי סביר בצביעה מחדש, שאין דרך סבירה לוודא שלא יווצרו מכתשים כאלו בצביעה מחדש, ושלקוח לא יכול לצפות לתוצאה כאילו הרכב יצא מהיצרן. האם יש סיכוי (אפילו קלוש) שטיעון כזה עלול לזכות אותם?

פורסם

אני לא עורך דין אבל יש כאן כמה בפורום ששוה לך להתייעץ איתם, אני עדיין חושב שהצדק איתך ולא בעיה גם להוכיח זאת, אני כבר מכין אותך מראש שזה מגיע להאשמות הם כבר יתחילו לדבר אחרת, קח זאת בחשבון ותנסה להגיע מוכן. ( המבין יבין)

פורסם

אני התנהלתי מול חברת הביטוח ומכיון שהתאונה לא הייתה באשמתי לא שילמתי על עלות התיקון, הוצאתי מהביטוח טיפול דייטילנג לרכב, ואני מאמין שהם גבו זאת מהם, מכיון שראיתי שאין שם עם מי לדבר נתתי לחברת הביטוח לשבור מולם את הראש, אני בטוח שאם הייתי משלם ממיטב כספי ונכנס באופן יזום ועוד מקבל כזאת תוצאה למרות כל ההבטחות , לא הייתי עובר על זה בשתיקה.

פורסם

טוב, אני תחילה צריך לקבל חוות דעת מקצועית האם ה-"מכתשים" הללו בצבע זו עבודה רשלנית שדורשת פיצוי או לא. פרט למכתשים הללו, הם לדעתי יכולים בכיף להתנער מכל שאר הנזקים, ולהגיד שלדעתם זה לא קרה אצלם בכלל, ואלו תוצאות של עבודות תיקון צבע קודמות שעשיתי.

בדיעבד, חבל מאוד שלא צילמתי את כל הרכב בנוכחותם לפני תחילת התהליך, ומיד בסיום התהליך, כדי שתהיה לי הוכחה חד משמעית שאם יש נזק חדש אז הם גרמו אותו.

פורסם

אין פה יותר מדי מה לעשות.מכתשים זה מעודף צבע שניתז חפיף ולא נכון.זה לקחת דיסק ולשייף את זה ליסוד וליישר ואז שוב לצבוע.ערפול הזה נקרא hazing ונוצר מעבודת גימור לא טובה של פוליש.זה קורה אחרי פוליש מאד גס.חובה לעבור על זה עם פוליש עדין יותר.דבר אחר זה ללכת איתם ראש בראש לתביעה או שתצטרך לחיות ככה עם הרכב.לא רוצה לבאס אותך אבל במעמד למכירה תתקל בלא מעט בעיות מכירה.כי עם סוג כזה של תיקון כל בוחן רכב שיבצע בחינה לפני קניה יחשוד שרכב עבר תאונה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון:

בסופו של דבר החלטתי לוותר על תביעה משפטית (אין לי לא זמן ולא כסף לדבר הזה) ולעשות את המקסימום עם מה שיש. עשיתי שני דברים:

1. חזרתי למוסך הפחחות, וביקשתי מהם לסדר נקודתית דברים שהיה ביכולתם לסדר (צבע שהותז היכן שלא היה אמור, חתיכות פלסטיק שנדבקו לצבע...).

שתי הבעיות שנותרו אחרי שהם סיימו הם: א. גימור לכה נוראי על כל הרכב - כל הרכב מפוצץ בסווירלים, הולוגרמות ושריטות קלות בלקה (גם בגלל השלייף סבון, וגם בגלל הפוליש החובבני שעשה הבחור שהם שלחו אותי אליו בסיום, שהרס לגמרי את גימור הלכה גם באזורים שלא נצבעו, וזה עוד אחרי שהבטיח לי שלא יהיו סווירלים בעקבות העבודה שלו), ב. השקערוריות בצבע - לדבר הזה אין פתרון פרט לצביעה מחדש, אבל האמת היא שמבחינה אובייקטיבית זה פגם מינורי שלא רואים אותו אם לא ממש מחפשים מקרוב (והרבה פחות גרוע אפילו מפגיעות ברד קלות שיש להרבה רכבים).

2. נתתי אתמול את הרכב לשלומי אדרת, לביצוע פוליש מקצועי על כל הרכב. שלומי שיחק אותה לגמרי, והצליח להחזיר את גימור הלכה ליום שבו קיבלתי את הרכב מהיבואן (ובמחיר הוגן מאוד ביחס למספר השעות שעבד). האינטראקציה עם שלומי היתה תענוג, סוף סוף בכל הסיפור הזה התנהלתי מול בחור מקצועי, פדנט, אמין, שמקיים יותר מאשר מבטיח (במקום להיפך).

אתמול, בתחילת תהליך הפוליש על הרכב שלי, שלומי עשה פוליש לאזור קטן בחלק הימני הקדמי של הרכב, רק כדי להראות לי לפני/אחרי קטן, מצרף לכם את התמונה (רק תקלטו שכל הרכב היה במצב של ה-"לפני" בגלל מוסך הפחחות הזה + איש הפוליש ששלחו אותי אליו):

shlomi.jpg

• תוכן חדש...