Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

היי מיכה,

תראה, דווקא הדברים מהם הזהרת, הם לא הדברים שקרו, כי מהם נזהרתי. הלכתי למקום הזה במיוחד מכיוון שיש להם מצלמה מיוחדת שמדייקת את הצבע בדיוק לצבע המקורי ברגע הצביעה, כך שאין משמעות לצבע מקורי שדהה כי גם הצבע החדש יהיה "דהוי" בדיוק כמו הישן.

הדברים שהם עשו לי, פשוט מעידים על חובבנות וחוסר מקצועיות: על השקעים בגג שלא נפתרו ב 100% אני יכול עוד להבין (אולי מוגזם לבקש תוצאה מושלמת) אבל הנזקים שהם עשו לי למקומות שלא צבעו, וחלקיקי האבק הדבוקים לדלתות בתוך הצבע, זה משהו שאף אחד כאן לא הזהיר. אם היה מזהיר, הייתי נזהר!! ולא יושב כמו אדיוט במשרד שם בזמן שהם עשו את כל העבודה.

לגבי מי שביקש את שם המוסך, אני מעדיף בשלב הזה שלא לתת. אני אתן להם הזדמנות לתקן את הרושם הלא טוב שהם עשו. למרות שאני בספק גדול גדול אם זה הולך לקרות. כאילו כדי לתקן את הנזק, בהנחה שהשלייף סבון לא יכול לפתור את עניין חלקיקי האבק שבתוך הצבע, זה אומר שהם צריכים לצבוע מחדש, ואני בכלל מפחד שהם יגעו לי שוב ברכב. לגבי הנזקים שהם עשו על המקומות הלא צבועים, ראשית יש מצב שהם יגידו לי שלא הם גרמו (הכי קל, לא?), ואם יקחו אחריות, וזה לא ירד בפוליש רגיל, מה הם יעשו, יצבעו עכשיו את כל הרכב מחדש?? אני פשוט לא רואה מוצא סביר מזה, לא בשבילם ולא בשבילי. פשוט מדובר בחבר'ה לא מקצועיים, שאיכשהו (אין לי מושג איך) קיבלו המלצות בפורומים שונים, ועובדים בצורה חובבנית.

עריכה אחרונה על ידי noam23
פורסם
צביעה של מכסה מנוע לא מורידה ערך וגם אם יהיה הבדל בגוון, זה חסר משמעות.

צביעה של הדלתות לדעתי מיותרת ותמיד יש סיכוי שיראו את ההבדל (ולא משנה כמה המוסך יתחייב). עדיף PDR

.

אז אין ברירה.. אמרתי לך. ואני אומר לך. יראו את ההבדל !!!! הבדלי גיל הצבע והלכה יבואו לידי ביטוי.

המלצתי לך רק על מכסה מנוע והשאר PDR.

אבל זה חלב שנשפך. תנסה להגיע להבנה של תיקון נוסף (ואם אפשר, לך כמו שהמלצתי על שתי הדלתות ושתי הכנפיים ) .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אתה לא מעוניין להגיד את שם המוסך. למה? כדי שעוד אנשים יפלו למקום לא מקצועי? אם אתה מעוניין כרגע לא להכפיש את שמם אז תגיד לי בפרטי.. אני לא יפרסם את זה.

פורסם

שוב, לגבי שם המוסך, אני רוצה לתת להם הזדמנות ביום חמישי לקחת אחריות. לאחר שהסיפור יגיע לסיומו, ארשום כאן במי מדובר ואיך נגמר הסיפור.

אם הייתי נכנס אליהם היום עם הידע שיש לי מהשרשור הזה, זה לא היה קורה: הייתי מזהיר אותם במפורש לשמור על החלקים שלא נצבעים, וגם עומד לידם כדי לוודא. שנית, הייתי מזהיר אותם לגבי עניין האבק בתוך הצבע. מי שיודע את האינפורמציה הזו, יכול לבצע עבודה גם אצלם.

פורסם (נערך)
צבע חצי רכב בגלל כמה מכות וקילופי צבע שאפשר לפתור בצורה עדינה יותר...

אדם, בוא נהיה הוגנים - אי אפשר לפתור את הדברים האלו בצורה עדינה, אם רוצים פתרון באיכות טובה. כל עוד מדובר בקימוטים, אז אפשר לעשות PDR, אבל ברגע שיש שריטות עמוקות, עוד לא נתקלתי בדוגמה אחת שהצליחו לפתור את זה בלי שיראה כמו שציירו עם טוש. זה מגעיל. כמובן שאם הייתי יודע על אילו חובבנים נפלתי, הייתי נזהר, ואפילו מעדיף את הטוש.

אני רוצה להגיד לך שאם הם היו עובדים כמו בני אדם (לא שורטים לי את החלקים שלא צבעו, ולא נותנים לגרגירי אבק להיכנס לצבע), הייתי מרוצה מהתוצאה. יש להם את הכלים לתת תוצאה מושלמת של "כמו חדש". אני לא מרוצה בגלל שלומיאליות מטופשת שלהם. מה שעיוור אותי לגמרי וגרם לי להיות לא זהיר איתם זה ההמלצות שקראתי עליהם, חלקם בפורום הזה!!!

פורסם

מקווה עבורך שיסתדר.

לצערי, הניסיון שלי עם נותני שירות בתחום הרכב הביא אותי לכך שתמיד - אבל תמיד - אני עומד ליד הרכב ומפקח על העבודה. מוסך או מכון שטיפה שלא מסכים פשוט מפסיד אותי כלקוח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אדם, בוא נהיה הוגנים - אי אפשר לפתור את הדברים האלו בצורה עדינה, אם רוצים פתרון באיכות טובה. כל עוד מדובר בקימוטים, אז אפשר לעשות PDR, אבל ברגע שיש שריטות עמוקות, עוד לא נתקלתי בדוגמה אחת שהצליחו לפתור את זה בלי שיראה כמו שציירו עם טוש. זה מגעיל. כמובן שאם הייתי יודע על אילו חובבנים נפלתי, הייתי נזהר, ואפילו מעדיף את הטוש.

אני רוצה להגיד לך שאם הם היו עובדים כמו בני אדם (לא שורטים לי את החלקים שלא צבעו, ולא נותנים לגרגירי אבק להיכנס לצבע), הייתי מרוצה מהתוצאה. יש להם את הכלים לתת תוצאה מושלמת של "כמו חדש". אני לא מרוצה בגלל שלומיאליות מטופשת שלהם. מה שעיוור אותי לגמרי וגרם לי להיות לא זהיר איתם זה ההמלצות שקראתי עליהם, חלקם בפורום הזה!!!

אין לי בעיה שצבעת, להפך אני שמח לראות שיש אנשים שאכפת להם כמו שאכפת לך אבל מה יקרה בשיפשוף הקטן הבא? שוב תצבע את כל הדלת?

פורסם

מקווה עבורך שיסתדר.

לצערי, הניסיון שלי עם נותני שירות בתחום הרכב הביא אותי לכך שתמיד - אבל תמיד - אני עומד ליד הרכב ומפקח על העבודה. מוסך או מכון שטיפה שלא מסכים פשוט מפסיד אותי כלקוח.

אתה צודק. זה לקח חשוב עבורי שאסור לסמוך על אנשים.

פורסם
אין לי בעיה שצבעת, להפך אני שמח לראות שיש אנשים שאכפת להם כמו שאכפת לך אבל מה יקרה בשיפשוף הקטן הבא? שוב תצבע את כל הדלת?

ממש לא.

אם תשים לב לא הלכתי על דבר אחד. הנזקים הקוסמטיים פשוט הצטברו בשנה האחרונה לרמה שלא יכולתי לשאת יותר... כשהחלטתי לסדר, אמרתי כבר שאסדר את הכל.

פורסם (נערך)

צילמתי חלק מהבעיות שהמוסך יצר:

1. בתמונה מספר 1 ניתן לראות את השפשופים שהם עשו על חלק שלא נצבע, במקרה הזה בחלק האחורי של הדלת האחורית (צמוד לדלת האחורית זו כבר הכנף שנצבעה). נראה לי שזה משהו שאולי אפשר לפתור עם פוליש, אבל לא בטוח. יש עוד כל מיני דברים כאלו על כל הרכב, חלקן שריטות עמוקות יותר שממש מרגישים עם הציפורן.

2. בתמונה מספר 2 ניתן לראות דוגמה לגומחה בצבע שנוצרה מסביב לחלקיק אבק/חול שנתקע שם. יש כאלו הרבה בכל החלקים שנצבעו. אני פשוט לא מבין איך זה קרה להם, הצביעה התבצעה בתוך תנור סגור... הגומחה הזו ממש עמוקה, אני רחוק מלהיות מומחה, אבל מתקשה להאמין ששלייף הסבון מסיר מספיק שכבה כדי לפתור את זה. כאילו ככה ישראלים מקבלים רכב אחרי צביעה וזה סבבה להם?

pic2.jpg

pic1.jpg

פורסם

תמונה ראשונה: אפשר לתקן ע"י פוליש, עם ידיים ימניות.

תמונה שניה: נראה כאילו מישהו נגע בלכה לפני שהתייבשה, רק צביעה מחדש תפתור את הבעיה.

חאפרים ללא ספק.

פורסם (נערך)
תמונה ראשונה: אפשר לתקן ע"י פוליש, עם ידיים ימניות.

תמונה שניה: נראה כאילו מישהו נגע בלכה לפני שהתייבשה, רק צביעה מחדש תפתור את הבעיה.

חאפרים ללא ספק.

אני לא בטוח שזה כתוצאה מנגיעה, כי הדברים הללו מופיעים גם על הגג בתפזורת...

אני מעריך שבעל המוסך ינסה להתחמק מאחריות, ולהגיד שזו תוצאה צפויה וסבירה של צביעה מחודשת. מה כבר אוכל לקבל במקסימום ממנו? הצעה שיצבע שוב את כל החלקים? ואז אני צריך להפקיד בידיו שוב את הרכב, להתפלל שלא ימשיכו להרוס לי את החלקים הלא צבועים, ולקוות שהפעם הם כן יצבעו כמו שצריך בלי השקעים הללו?

הקטע שהם לא אמורים להיות חאפרים, יש עליהם המלצות, הם מטפלים גם ברכבי יוקרה (ראיתי שם רכבי יוקרה)... אני פשוט לא מבין איך נפלתי ככה איתם.

• תוכן חדש...