Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הזה אכן הגיע במצב לא ראוי אחרי מה שעבר עליו.אני מצרף סירטון קצר של דלת ימין אחרי מעבר אחד עם S20- לפני ואחרי-50\50. מאוחר יותר אני אוסיף תמונות נוספות.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדכון:

בסופו של דבר החלטתי לוותר על תביעה משפטית (אין לי לא זמן ולא כסף לדבר הזה) ולעשות את המקסימום עם מה שיש. עשיתי שני דברים:

1. חזרתי למוסך הפחחות, וביקשתי מהם לסדר נקודתית דברים שהיה ביכולתם לסדר (צבע שהותז היכן שלא היה אמור, חתיכות פלסטיק שנדבקו לצבע...).

שתי הבעיות שנותרו אחרי שהם סיימו הם: א. גימור לכה נוראי על כל הרכב - כל הרכב מפוצץ בסווירלים, הולוגרמות ושריטות קלות בלקה (גם בגלל השלייף סבון, וגם בגלל הפוליש החובבני שעשה הבחור שהם שלחו אותי אליו בסיום, שהרס לגמרי את גימור הלכה גם באזורים שלא נצבעו, וזה עוד אחרי שהבטיח לי שלא יהיו סווירלים בעקבות העבודה שלו), ב. השקערוריות בצבע - לדבר הזה אין פתרון פרט לצביעה מחדש, אבל האמת היא שמבחינה אובייקטיבית זה פגם מינורי שלא רואים אותו אם לא ממש מחפשים מקרוב (והרבה פחות גרוע אפילו מפגיעות ברד קלות שיש להרבה רכבים).

2. נתתי אתמול את הרכב לשלומי אדרת, לביצוע פוליש מקצועי על כל הרכב. שלומי שיחק אותה לגמרי, והצליח להחזיר את גימור הלכה ליום שבו קיבלתי את הרכב מהיבואן (ובמחיר הוגן מאוד ביחס למספר השעות שעבד). האינטראקציה עם שלומי היתה תענוג, סוף סוף בכל הסיפור הזה התנהלתי מול בחור מקצועי, פדנט, אמין, שמקיים יותר מאשר מבטיח (במקום להיפך).

אתמול, בתחילת תהליך הפוליש על הרכב שלי, שלומי עשה פוליש לאזור קטן בחלק הימני הקדמי של הרכב, רק כדי להראות לי לפני/אחרי קטן, מצרף לכם את התמונה (רק תקלטו שכל הרכב היה במצב של ה-"לפני" בגלל מוסך הפחחות הזה + איש הפוליש ששלחו אותי אליו):

ידי זהב

רק בשביל להראות לבעל המוסך שהיית אצלו כמה הוא אפס הייתי מראה לו איך הרכב נראה אחרי ה"טיפול המקצועי" שלו לעומת של שלומי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...