Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט שיפוץ לאלטרנטור e90 320i BMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למוסך ולמגרשי הפירוק יש יחסים של אמון הדדי אחד עם השני. ברגע שאחד מהצדדים מתחיל לבלף את השני, מאוד קל לעלות על זה. בקלות לפי מספר רכב ניתן לעלות על הק"מ האמיתי של הרכב המדובר. על כן אנחנו עובדים עם מספר מאוד מצומצם של יבואנים ופירוקיות מקומיות. כמובן שגם המחיר בין חלק שעשה מעט ק"מ לחלק שעשה יותר ק"מ משתנים ומוצגים למוסך בזמן הזמנת החלק.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בינתיים ארכיב אותו אשפץ את המקורי לחלוטין. וככה יהיה לי אחד רזרבי בארון.

אם האלטרנטור המקורי שלך שמיש לחלוטין כרגע ויש לך אחד חליפי לשעת חירום,

מדוע לא לשמור דווקא את החליפי בארון עד שהמקורי לא יתחיל להראות סימני עייפות ורק אז להוציא את תוכנית יום הדין לפועל?

יום טוב גם לך

פורסם
מרק האלטרנטור מפורטוגל זה החליפי, בינתיים ארכיב אותו אשפץ את המקורי לחלוטין. וככה יהיה לי אחד רזרבי בארון.

לא תוכל לעולם לשפץ אלטרנטור באותה רמה כמו אלטרנטור חדש או אלטרנטור אשר שופץ על-ידי הייצרן מכה סיבות והם:

1. אין ברשותך את כול הצב"ד הנדרש.

2. אין ברשותך ספיקציות של האלטרנטור.

3. אין לך מספיק ניסיון.

שיפוץ אלטרנטור ברמה מקצועית זה לא רק להחליף חלקים.

לדעתי ההתנהלות שלך לא כלכלית בלשון המעטה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אהלן לכולם,

לרגל חגיגות ה200 , מעוניין לשפץ את האלטרנטור ברכב ולהקדים תרופה למכה .

אני לא מוצא קיט שיפוץ שכולל הכל, פולי, מברשות, וסת מתח...

האם למישהו יש המלצה ליצרן איכותי?

חפרתי בגוגל ולא מצאתי, אם מישהו מכיר קצת את התחום או מכיר משפצים בארץ שישמחו למכור אודה לו מאוד.

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=VG51-EUR-05-2008-E90-BMW-318i&diagId=12_1310

תקלה באלטרנטור זה משהו מוכר? מה אם להקדים תרופה למכה ולהחליף את כל המנועים החשמליים, שעלולים לתקוע את הרכב אם ישבקו חיים? משאבת דלק, מתנע, מנוע מגבים קדמי וכו.

פורסם (נערך)

היי מרק, סמוך עליי בעניין הנסיון... זה לא האלטרנטור הראשון ולא האחרון ששיפצתי אני מקווה .

הקודמים שרדו יפה ולא צריך לעשות משיפוץ אלטרנטור הנדסה גרעינית .

עזוב חישובים כלכליים, רואת חשבון יש לי בבית .

דניאל, אכן כן מחלה מוכרת במיוחד לקראת 200 .

כמובן שלא לשפץ את כל הרכב, אבל מה שרואים/ מרגישים שלא רחוק היום שימות שווה להזמין חלקים מחול ולשפץ כשיש זמן פנוי דוגמאת חגים וכדומה' כשאין שימוש ברכב.

יצא לי להתקל בכמה בימרים ולהתייעץ עם כמה בעלי מקצוע בתחום- לקראת ה200 הוא שובק חיים לרוב.

כשאתה תקוע אתה תשלם גם 300 אחוז יקר יותר כי אין לך ברירה.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
  • 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מסקרנות? מה מיוחד במחיר של החלף שקנית, כל עוד אתה לא מספר מאיפה קנית?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...