Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בעמידה אני מרגיש ויברציות קלות, הרכב נכנס לבדיקה במוסך מורשה ונאמר לי שהרכב נבדק, כולל חיבור למחשב, והכל תקין.

אך מדי פעם אני גם מרגיש שהטורים עולים ויורדים כמעט על סף כיבוי, אציין כי הבחנה זו מהרגשה בלבד מכיוון שהרכב ללא שעון טורים.

חשבתי לכיוון ניקוי בית מצערת .. הרכב אצלי כחודשיים ולא ידוע לי אם/מתי נוקה.

כאשר הרכב היה במוסך שאלתי כמה יעלה להחליף פלאגים מקוריים, מסתבר שעלות כל פלאג עולה 39 ש״ח (156 רביעייה) והחלפה כולל עבודה יוצא 400 ש״ח, הגיוני שלוקחים 240 ש״ח על עבודה של החלפת פלאגים ??

כשביקשתי לקנות את הפלאגים בנפרד קיבלתי תשובה של ״מצטער אבל אין לנו רשיון למכור חלקים, תנסה במוסך מורשה אחר אולי יש להם רשיון״, תשובה הגיונית?

וחשבתי להתחיל לטפל ברכב לבד.. האם יהיה קשה ללמוד ללא ידע קודם? ממה שידוע לי הפונטו קלה לתחזוקה, איזה כלים אצטרך לרכוש? החל מהחלפת פילטרים, ועד להחלפת פלאגים, תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי IbizaRed94
פורסם

הפונטו היא אחד הרכבים הקלים לתחזוקה עצמאית והזולים יותר שיש מבחינת חלפים. אתה לא חייב להישתמש כלל בפלאגים מקוריים ויש חלופיים שהם בסדר גמור ובלא מעט פונטואים שמתי אותם. משהו כמו 60 שח ל 4 פלאגים! הפלאגים ממוקמים אצלך בחלק האחורי של ראש המנוע והגישה אליהם לא הכי נוחה ולכן המחיר של המוסך הוא בהתאם. מה גם שצריך מאוד להיזהר בשליפת חוטי ההצתה מהם מכיוון שהם פשוט נוטים להידבק ובמשיכת יתר אתה עלול לקרוע את החוט מהפלאג. מדובר ב 8 או ב 16 שסתומים?

וכן..ניקוי יסודי לבית המצערת יכול לעשות פלאים מבחינת הסלד!

פורסם

זה הדגם הכי פשוט 60 כ״ס, משער ש-8 שסתומים?

ואיפה ניתן לבצע ניקוי בית מצערת באשדוד במקום מומלץ? וכמו כן כמה יכול לעלות ?

• תוכן חדש...