Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי I20 שנה 2010. הרכב לאחרונה מניע ולפעמים לא מניע.

יש סטרטר והרכב עושה רעשים כאילו הוא רוצה להניע ואחרי ניסיונות ארוכים אני הולך וחוזר אחרי כמה שעות. אחרי כמה שעות שאני בא מכניס מפתח, ונדלק על הפעם הראשונה.

מה שמוזר שזה קורא פעם ב שלושה שבועות.

מה זה יכול להיות ? תודה לעוזרים.

דרך אגב המצבר חדש וזה לא בעיה של מצבר.

פורסם

תקלה מוזרה זהה לשלי שנפתרה בינתיים- הנעה ע"י מפתח ספייר.

העניין הוא,שלפחות ב I30 וכנראה גם ב I20,יש מנורת מפתח שאמורה להידלק בלוח השעונים כאשר פותחים סוויץ'.

אם אתה מסובב סוייץ ומנסה להתניע לפני הופעת המנורה-זה מה שקורה (הרכב לא יניע).

צריך לסובב את הסוויץ,להמתין עד שהמנורה תדלק ורק אז להניע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לי אותו רכב רק 2009 והייתה לי גם את הבעיה הזו. אצלי זה הייתה קודנית דפוקה שלא עבדה טוב והעפתי אותה והסתדרה הבעיה.

שאתה מניע שים לב שיש בלוח שעונים את המנורת מפתח הזו בצבע כתום אחרת הרכב לא יניע.

תבדוק או אולי הקודנית שלך סיימה את תפקידה.

פורסם

דווקא הקודנית בסדר. האוטו מראה כאילו הוא חנוק. אחרי כמה שעות , התניע בניסיון הראשון.

איך מבטלים את הקודנית ?

פורסם

יש לי יונדאי I20 שנת 2010. לאחרונה מידי פעם שאני בא להניע את האוטו, אני מכניס את המפתח פותח את הסווי'ץ

ומנסה להתניע, עושה רעש של התנעה אבל ההרכב לא מתניע.

אחרי שעתיים שאני בא , אני מנסה עוד פעם, מכניס מפתח לסווי'ץ ומסובב(עושה לי צורה של מפתח צהוב בלוח שעונים) ואז מתניע על הניסיון הראשון.

שמתי לב מתי שבתצוגה הוא לא מראה לי ציור של מפתח צהוב אז הרכב לא מניע.

הבעיה שזה קורה לי מידי פעם.

המצבר חדש אז זה לא בעיה של המצבר,

קודנית= לא מאמין שזה הבעיה, בגלל שאני עושה את הקוד, הוא עושה לי צפצוף של קוד נכון, ושאני מסובב את המפתח זה עושה רעש של המנוע עובד.(כאילו מנסה להניע אבל לא מניע)

אמרו לי לנסות עם מפתח ספייר. גם לא עוזר.

מישהו מכיר את הבעיה ?

פורסם

תודה על התשובה... יש לך מישהו מומלץ מאזור המרכז?

לא היתכוונתי לקודנית אלא לאמובלייזר המובנה של הרכב וזה רק לקפוץ לחשמלאי רכב שייבדוק.
פורסם

יש לך אולי מישהו באזור המרכז שמסדר את זה ? או וכמה זה אמור לעלות בערך...

ותודה רבה על העזרה חברים....

דיברתי על הקורא צ'יפים ולא על הצ'יפ עצמו

Sent from my XT1575 using Tapatalk

• תוכן חדש...