Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך נייר שיוף למלטשת 6..

אם לקנות ניירות של 3M זה יוצא סכום לא קטן בכלל...

למה 3M? כי זה בערך מה שמוכרים בכל מקום שהלכתי אליו..

אני צריך ניירות80\120\180\240\320\400\500\800\1000

בחבילות של 50 או 100 (תלויי במחיר כמובן)

זה לצורך תחביב, ככה שאין לי צורף בכמויות מסחריות...:twisted:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

בכל מקום? איך?! לא זוכר אם אי פעם נתקלתי ב-3M בארץ...

למדתי בדרך הקשה שנייר השיוף הכי זול הוא הכי יקר. תישאר עם 3M, ואל תבזבז את כספך על ניירות זולים.

עוד יצרן באיכות טובה זה klingspor - אותה רמת מחירים כמו ה-3M, אני מניח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בכל מקום? איך?! לא זוכר אם אי פעם נתקלתי ב-3M בארץ...

למדתי בדרך הקשה שנייר השיוף הכי זול הוא הכי יקר. תישאר עם 3M, ואל תבזבז את כספך על ניירות זולים.

עוד יצרן באיכות טובה זה klingspor - אותה רמת מחירים כמו ה-3M, אני מניח.

הבעיה היא, שכל המספרים שציינתי למעלה, זה סכום יפה ומכובר... כל חבילה עולה בין 150 ל 170 שקל...

והכל מגיע בחבילות של מאה...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

יש עוד אפשרות או שתיים.

חברה בשם "כהן משיח מוצרי ליטוש", שמייבאים מאירופה (לא זוכר מאיפה בדיוק), אבל זו סחורה איכותית והיא האהובה עליי ביותר אישית כרגע. יושבים באיזור המרכז.

אפשרות נוספת, חברה בשם אלבגינו.

הם נכנסו (לאחרונה למיטב זיכרוני) גם ללטש.

למי שתוהה, קלינגשפור (גרמנייה אאל"ט) זה ייבוא של חברת השחל, והם לא מוכרים לפרטיים. המחיר שלהם מעט גבוה יחסית לתמורה לדעתי.

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קלינגשפור זה איכות מאוד בינונית. אני עברתי לפרד (מוצר גרמני ביבוא נוגה כלים שיושבים בנתניה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לי הרבה ניסיון עם הייבוא של נוגה בתחום, אבל מהטיפונת שיש לי, אני לא מרוצה מהם.

רכשתי רצועות ליטוש למלטשת סרט הקטנה שלי, משהו סטנדרטי למדיי.

זו לא המלטשת הראשונה שלי ולא היחידה שהתעסקתי איתה.

הרצועה הראשונה ששמתי, פשוט לא יושבת כמו שצריך! כזה עוד לא קרה לי עם אף חברה אחרת.

זה לא מפריע, כך שבינתיים אני משתמש ומחכה שתיגמר כדי להחליף ולבדוק האם זה המצב גם באחרות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דברים שהם מכינים אתה צודק (גם משוריות למסור סרט אני לא קונה אצלם כי ההלחמות על הפנים) אבל המוצרים של פרד אחלה. הדיסקים הרב שכבתיים שלהם למשל גם בעלי כושר השחזה הרבה יותר טוב מקלינשפור וגם אורך חיים עדיף (שלא לדבר על גמל).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...