Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשמחתי גם אצלי זה עדיין ברמה התאורטית, אבל זה היה מבחינתי הפקטור החשוב בבחירת ביטוח. מכיון שאני גר בשכונה שבה אפשר לראות רכבים של מיליון+ (פרארי, אסטון מרטין) מדי פעם, הביטוח שלי מכסה עד 2 מיליון.

למרות שבאמת מדובר בתוספת של כמה מאות שקלים בשנה, זה שווה את זה בענק לדעתי. אחרת אתה מפספס בגדול את כל הרעיון של ביטוח (כיסוי למקרים נדירים סטטיסטית בתוחלת שלילית). הרבה יותר חשוב מגובה ההשתתפות העצמית למשל, שנורא מטריד המון אנשים.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
הסיכון לא תאורטי בכלל. אתה יכול להיות גם אשם בתאונת שרשרת שבה נפגעות מספר מכוניות.

רכב גם יכול לפגוע ברכוש יקר שהוא לא מכונית.

לפי מה שהסבירו לי בעת חידוש הביטוח בביטוח ישיר מדובר בעד מיליון ש"ח לכל רכב שנפגע ולא לכל המעורבים בתאונה. כלומר עד מיליון לרכב א' , עד מיליון לרכב ב' עד מיליון לרכב ג' וכן הלאה.

פורסם
לפי מה שהסבירו לי בעת חידוש הביטוח בביטוח ישיר מדובר בעד מיליון ש"ח לכל רכב שנפגע ולא לכל המעורבים בתאונה. כלומר עד מיליון לרכב א' , עד מיליון לרכב ב' עד מיליון לרכב ג' וכן הלאה.

אינני בטוח ב-100%, אך אני חושב כי המוקדן שענה לך טעה (אני נחמד ולא אומר שהטעה אותך בכוונה).

פורסם

כן, ברור... בפוליסה רשום מיליון, אבל בתכלס ישלמו 3 מיליון. ממש לא.

המיליון מכסה נזקים עד מיליון שקל. מעל לסכום הזה, הפוגע יצטרך להוציא מכיסו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

כאמור סכום הביטוח הוא התקרה שחברת הביטוח תשלם - לא פר רכב.

מי שגורם לתאונת שרשרת עלול להיות חשוף לסכום גבוה מאוד.

פורסם

היום בכל פוליסה הגדלת הכיסוי ל2 מיליון היא בתוספת של 30 שקל חד פעמי, לא רואה סיבה למה לא לבקש כאשר מיום ליום גדל מס רכבי היוקרה על הכביש

פורסם

יש פוליסות בהן יש שני "גגות": גג לכל מקרה ביטוח, וגג כללי לתקופה, למשל אם עוזרת הבית שלך שוברת רגל, אתה שוכר חדשה והיא שוברת יד. איני יודע אם בביטוח רכב יש אפשרות דומה.

מישהו העלה כאן לפני מספר שנים את האפשרות שהמדינה תגביל את החבות המרבית של כל נהג\בעל פוליסה. לא מדובר ברעיון מופרך, הוא קיים בתחומים מסויימים. למשל בארה"ב יש יוזמה להגביל פיצויים על רשלנות רפואית כיון שהפיצויים העצומים שנפסקים שם בהרבה מקרים גורמים לייקור השירות הרפואי לרמה לא סבירה בגלל עליית פרמות ביטוח הרשלנות המקצועית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...