Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצב ספורט גולף 2011 1.4 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת קצת על המצב ספורט שלו, משה עושה בדיוק והאם זה פוגע בגיר/מנוע? לא השתמשתי בזה עד עכשיו ואני מסתקרן.. הבעלים הקודמים אמר שזה לא בטוח לשימוש ושוחט את הגיר.. נכון?

פורסם
לא נכון.

שוחט רק את צריכת הדלק.

אם זה כמו באיביזה (וכנראה שזה כן לכל הקונצרן) - פשוט מושך יותר את ההילוכים.

זה בוודאות לא פוגע בכל צורה שהיא בגיר/מנוע?

פורסם (נערך)

לפי דעתי נסיעה מרובה במצב "ספורט" תפגע במידה זניחה באורך החיים של הקלאצ'ים. העברות ההילוכים מעלה אגרסיביות יותר, בעומס ובסל"ד גבוה יותר. אותו כנ"ל גם לגבי הורדת ההילוכים בזמן האטה.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

נסעתי עכשיו על מצב ספורט ואני חייב לציין שזה פשוט מדהים! לא ציפיתי לשינוי כזה....

מה שכן אני עדיין מפחד משום מה לא יודע לה אפילו

פורסם

עוד שאלה, אפשר להעביר ממצב d למצב s תוך כדי נסיעה? אם כן איך זה עובד כי אני נגיד על הילוך 7 כבר ואם אעביר הוא יוריד מהר להילוך 4? זה לא יכל לגרום לבעיות?

פורסם

כן, אפשר, אבל במהירות מתאימה. אם אתה בשיוט סביר, הוא יוריד ל-6, לא ל-4.

אני משתדל להפחית קצת מהירות לפני מעבר ל-s, אם בכלל.

משתדל להמנע מהעברות ידניות.

חוץ כמובן מהרכב השני, שבו אני משתמש במשוטים מאחורי ההגה.

• תוכן חדש...