Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

צריך להרביץ 6 נק"ז רשות בשנה א'.

הפקולטה נותנת קורסים פקולטיים נחמדים ומעניינים, אבל, גוזלים זמן ונוכחות חובה.

אני מחפש קורס שהוא קליל ומקוון [או ללא נוכחות חובה]. כרגע ראיתי שבתכנית כלים שלובים יש קורסים מקוונים שהם סבבה, וגם קורסים באנגלית, דרך COURSERA שנראים די נוחים. הכל בבית ורק להגיע למבחן בסוף. כמו כן החומר פתוח ו/או לא מורכב מדי ולכן הקורסים לא יפריעו לקורסי החובה.

הדרישה העיקרית היא כמה שיותר קליל [שלא יבזבז לי זמן] וכמה שפחות נוכחות חובה.

יחד עם זאת, אשמח לשמוע על קורסים שהם סתם קלילים, גם אם הנוכחות חובה.

כרגע מצאתי את:

וקורס מקוון באנגלית שמתאים לדרישות

The Holocaust: an Introduction

[כן, היסטוריה זה תחביב אצלי, ברמה מאוד עמוקה].

יחד אתם אני לוקח קורס בחירה פקולטי שאמנם מכיל נוכחות חובה, אבל בחינת הסוף שלו היא לכתוב שיר או סיפור, אז מבחינתי זה שווה את הזמן שאצטרך להגיע להרצאות.

[מקסימום במהלך ההרצאות אלמד את קורסי החובה].

מודה לכל מי שיעזור.

**** עריכה***

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?40880-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%95%D7%90%D7%95-%D7%A0%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D!&p=1079694&viewfull=1#post1079694

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא קראתי את השרשור, ראיתי שרשמת זקוק עם Z כמו ילדה בת 13 ונכנסתי בשביל לומר לך שאיבדת שלוש נקודות זכות אצלי.

תתבייש.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

תודה גאטוסו אבדוק.

אור עד שאמרת לא שמתי לב. זה כנראה משחק עם הקאפסלוק בגלל הקורסרה. אבל רגע, עכשיו אני במינוס 3?

Bazinga

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם (נערך)

זה רלוונטי גם אלי, אני מחפש קורסים של מדעי החיים.

אני אישית מעדיף קורסים עם עבודות שצריך להגיש או מצגת שצריך להעביר בסיום, אני שונא לשנן דברים בעל פה לקראת מבחנים. וגם זה תמיד יותר מעניין לכתוב עבודה או להכין מצגת מאשר סתם לקרוא מחברת ולנסות לזכור אותה בעל פה, גם אם לפעמים זה לוקח יותר זמן, גם בד"כ בקורסים עם עבודות ומצגות מקבלים תמיד ציונים גבוהים ואין סיכון של לפשל במבחן ולקבל ציון גרוע.

דרך אגב מי שלומד משהו שקשור למדעי החיים ביולוגיה/ביוכימיה/בפקולטה לרפואה וכו.. ובכל האוניברסיטאות, יכול לקחת קורסים באילת ב iui, יש לי הרבה חברים שלקחו שם קורסים, אלה קורסים מרוכזים של כשבוע שקשורים לביולוגיה ימית (אבל לא באמת צריך קשר לביולוגיה ימית כדי לקחת אותם) שכוללים לינה במעונות באילת ועם הרבה נקודות זכות וכולם אמרו שהיה ממש כיף וגם לא קשה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

קודם כל ממליץ לך לשאול בקבוצת אוניברסיטת ת"א - צריכים משהו? או כלים שלובים - הכל!, כנראה ששם תקבל יותר תגובות. קח בחשבון שאם אני לא טועה משנה שעברה התחילו לבדוק נוכחות בכל הקורסים של כלים שלובים.

המלצות אישיות שלי:

"What a Plant Knows" - קורס של קורסרה, אפשר בכיף ללמוד יומיים לפני המבחן מסיכום (שמסתובב בקבוצות פייסבוק) ולצאת עם ציון טוב, מבחן אמריקאי כמובן (למרות שהציונים של כלים שלובים בכל מקרה לא נכנסים לממוצע של התואר, אז בתכלס מספיק 60).

"אבק כוכבים" על השמש וכוכבי הלכת, לא יודע אם הוא פתוח השנה (נדמה לי ששנה שעברה לא היה), אבל גם קליל ביותר, מעבר פעמיים שלוש על הסיכום (גם מסתובב בפייסבוק) לפני המבחן מספיק בשביל 90+.

מעבר לזה, יש בקבוצת כלים שלובים ביקורות על כל הקורסים + התפלגויות ציונים.

פורסם
למען הסר ספק. אשמח להמלצה על כל קורס מכל פקולטה. אני לא מוגבל.

Bazinga

תלוי באיזה אופן...חחח...

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לא מכיר את המגוון אבל חפש דברים כמו יחסים בינלאומיים, קורסים מהחוג להוראה (בזמנו בטכניון עשיתי בבחירה מתימטיקה בהוראת המדעים. מבחן ברמה של 4 יחידות וגמרת עם הקורס) או ספורט קליל (אני עשיתי בזמנו שח. כספורט נטו לקחתי שחייה ורובה אויר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קודם כל ממליץ לך לשאול בקבוצת אוניברסיטת ת"א - צריכים משהו? או כלים שלובים - הכל!, כנראה ששם תקבל יותר תגובות. קח בחשבון שאם אני לא טועה משנה שעברה התחילו לבדוק נוכחות בכל הקורסים של כלים שלובים.

המלצות אישיות שלי:

"What a Plant Knows" - קורס של קורסרה, אפשר בכיף ללמוד יומיים לפני המבחן מסיכום (שמסתובב בקבוצות פייסבוק) ולצאת עם ציון טוב, מבחן אמריקאי כמובן (למרות שהציונים של כלים שלובים בכל מקרה לא נכנסים לממוצע של התואר, אז בתכלס מספיק 60).

"אבק כוכבים" על השמש וכוכבי הלכת, לא יודע אם הוא פתוח השנה (נדמה לי ששנה שעברה לא היה), אבל גם קליל ביותר, מעבר פעמיים שלוש על הסיכום (גם מסתובב בפייסבוק) לפני המבחן מספיק בשביל 90+.

מעבר לזה, יש בקבוצת כלים שלובים ביקורות על כל הקורסים + התפלגויות ציונים.

ב-ד-י-ו-ק מה שחיפשתי. תודה!

הקורסים שציינת מערב ואותי מגבילים רק למזרח [או הפוך, שכחתי, ראה הודעתו של איש הברזל למטה :)], אבל בקבוצה שנתת לי יש ביקורות על הכל.

הקורסים המקוונים שמצאתי בהחלט מומלצים ולא קשים. זה בול שאני צריך.

תלוי באיזה אופן...חחח...

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

אני לא יכול להגיד שאתה טועה.

לא מכיר את המגוון אבל חפש דברים כמו יחסים בינלאומיים, קורסים מהחוג להוראה (בזמנו בטכניון עשיתי בבחירה מתימטיקה בהוראת המדעים. מבחן ברמה של 4 יחידות וגמרת עם הקורס) או ספורט קליל (אני עשיתי בזמנו שח. כספורט נטו לקחתי שחייה ורובה אויר).

אין אצלנו את השוס הזה של קורסי ספורט, אחרת כבר הייתי סייף ברמה לאומית או משהו כזה.

הלוואי!

• תוכן חדש...