Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש התייעצות,

הלכתי למוסך לתקן את האלטרנטור והמוסכניק נכנס בעמוד בטון והעשה נזק בחלק האחורי של הרכב.

מדובר בדייהטסו סיריון- הדלת האחורית נמעכה קשות. חלון אחורי שבור, פגוש עקום ובנוסף מאחורי הפגוש התעקמה קורת פח.

המוסכניק שהינו מוסך הסדר של הביטוח אומר שייתקן הכל עליו - הוא לא רוצה שאתבע אותו.אומר שישים דלת מקורית.

האם עליי לתבוע אותו ? מהי אותה קורת פח שמחוברת מאחורי הפגוש - אני רואה שהיא מרותכת לקורות - האם זוהי פגיעת שאסי ?

מה עליי לעשות ?

פורסם

ראשית הזמן שמאי גם אם זה דרך חברת הביטוח על מנת שיעריך מהו הנזק כי ייתכן והנזק בערך שלו עולה על מחצית מהרכב ואז הרכב יושבת טוטאלוס. משם תתקדם אך אל תתקן כלום לפני הערכת שמאי!

פורסם

פנה לביטוח שלך, ובקש בדיקת שמאי דרך הביטוח.(זכותך המלאה)

לפי התיאור שלך, נזק בכנף האחורית + שבירת זכוכית השימשה מעידים על פגיעה חזקה.

לכן יש אפשרות גם לפגיעה בריצפת הרכב , מאחורי הפגוש.

הזמן שמאי - אפשר וחומרת הנזק וירידת הערך, לא כדאית לתיקון, ועדיף כי הרכב יושבת.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

סיכמתי איתו בהתחלה שייתקן הכל על חשבונו ... התקשרתי אחרי שעה ואמרתי לו שאני מעוניין בשמאי ושלא יעשה כלום. והוא טוען שהוא כבר פירק חלק מהרכב .... הייתי צריך להיות החלטי.

פורסם

צריך לבדוק אם הביטוח מכיר בנזק שנעשה בזמן שהרכב במוסך. אם לא צריך לתבוע את הביטוח של המוסך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני אשאל אותם.

בכל מקרה - מאחורי הפגוש יש קורת מתכת מרותכת היא נמעכה. הוא אמר שהוא רצה ליישר אותה עם פטיש. או שצריך לנסר ולרתך. האם זוהי פגיעת שאסי ?

פורסם

צריך לצלם, בלי תמונות זה השערות.

גם בנזק במוסך , במידה ויש לך ביטוח מקיף אתה יכול להפעיל אותו.

אח"כ חברת הביטוח שלך, תבקש את התשלום מחברת הביטוח של המוסך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני אשאל אותם.

בכל מקרה - מאחורי הפגוש יש קורת מתכת מרותכת היא נמעכה. הוא אמר שהוא רצה ליישר אותה עם פטיש. או שצריך לנסר ולרתך. האם זוהי פגיעת שאסי ?

חבר יקר - מה המחירון של הרכב שלך?

אני לא הייתי נותן לבנאדם לגעת ברכב! יש ברכב פגיעה שבכל בדיקת רכב תרשם כפגיעה בעלת משמעות גבוהה.

יש לרכב ירידת ערך מסחרית אדירה ובטוח תתקשה במכירת הרכב.

אתה יכול עדיין לתבוע את הביטוח שלך ולקבל את מה שמגיע לך. גם אם הרכב לא טוטאל לוסט, תוכל לקבל את שווי ירידת הערך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אחרי בדיקת שמאי, ובמידה ולא יהיה אובדן להלכה או גמור, תוציא את הרכב עם גרר וקח אותו למוסך שאתה בוחר. המוסכניק הזה יתקן ברמה הכי נמוכה כדי לחסוך כסף, ובטח חתמת לו או שהוא ירצה שתחתום שאין לך שום טענה כלפיו.

• תוכן חדש...