Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהחלטתי שכמגבר אני אקח את הרוקפורד P4004,אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי סאב שהמגבר ירים בצורה יפה.

הדגש הוא על SQ ולא SPL !!!

המגבר אמור להרים את הסאב שתמליצו לי עליו ויחד איתו את הסט קומפוננט שלי (MOREL PULS 5.25 עם טוויטרים של HYBRID).

מישהו עבד עם הסאב של סרווין ווגה שאוטופרט מוכרים במבצע ב-450 ש"ח (אם אני לא טועה S12)?

מישהו יכול לתת חוות דעת על הסדרת סאבים החדשים של רוקפורד (לא זוכר את הדגמים,רק זוכר שכתוב עליהם STAGE 1/2/3,אני מתכוון ל-STAGE 1).

התקציב לסאב הוא גג 500 ש"ח (כולל התיבה).

תודה מראש.

אגב,כמה יכולה לעלות התקנה של מגבר וסאב כולל ערכה להתקנה,פיוזים וכו'?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא ממש ראיתי את הסאבים בפעולה אבל בתקציב שיש לך הייתי מציע לך את הסרווינוגה שהצעת

או את הלאנזר 1000W MAX (500RMS) הוא פצצה ! והוא ידפוק טוב מאוד עם תיבה גדולה וטובה ...

למרות שהרוקפורד הוא מעולה ! ! ! ומומלץ

פורסם

הפאנץ' P1 דופק מעולה במכוניות קטנות עידן, מנסיון, ועוד עם מגבר מעפן.

הבעיה שהוא עולה טיפה יותר מ-500 בתור חדש... (דבר איתי בפרטי אולי אני אצליח לסדר בזול)

סט חוטים שלם עולה היום בממוצע 130-200 ש"ח

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
או את הלאנזר 1000W MAX (500RMS) הוא פצצה ! והוא ידפוק טוב מאוד עם תיבה גדולה וטובה ...

הוא רוצה SQ לא SPL

מה הסיבה שהחלטת ללכת על רוקפורד 4004 ?

בכמה אתה קונה אותו ? ( לדעתי יש מגברים ישעלו פחות ויתנו את אותה התמורה אם לא יותר )

פורסם

חברים בכוונה שאלתי לגבי ה-STAGE 1 של רוקפורד,כי מבחינת מחיר הוא יעלה לי כמו שסרווין ווגה שאוטופרט מוכרים ב-450 שקל.

והמגבר של רוקפורד (P4004) יעלה לי 1100-1200 שקל (חדש כמובן עם אחריות).

ושוב,לא מחפש סאב "שדופק,פצצות בגבוהות,ובומים על קוליים" אלא סאב מאוד עדין שבא להשלים את המוזיקה,ולא סאב שהמוזיקה תשלים אותו.

מחפש משהו שיתן צליל מדוייק ואיכותי שמשתלב יפה,ולא כזה שצריך להכנס לאוטו עם אטמי אוזניים וחליפת לחץ כדי לא להתפוצץ.

אז מה אתם חושבים על הסטייג' 1 של רוקפורד ואיך זה של סרווין ווגה ה-S12 ?

טיפ נוסף-רצוי שהסאב יהיה קטן ככל הניתן (לא בזוקה,אבל גם 8" יתקבל בברכה).

פורסם

אם אתה מחפש באס להשלמה, מדוייק וחזק, הייתי ממליץ לך על אחד מהשניים בלי בעיה.

שניהם טובים ל SQ, ויתנו לך את התמורה הזו בנאמנות רבה.

ה P2 היתה הבחירה האישית שלי אם מדובר ברוקפורד ל SQ מהסדרה החדשה, אבל מכיוון שהוא

לא רלוונטי לדיון זה, ה P1 גם טוב.

תשווה בין השניים ותראה איך הם מבחינת נצילות, עמידה בעומסים, ותנאי תיבות, וזה שיישמע לך הכי

ידידותי לקריטריונים שאתה מחפש - תקנה.

גל

פורסם
אני לא מאמין שיש בכלל איזשהוא סאב שהוא באמת איכותי במחיר של 500 ש"ח ועוד כולל תיבה.

אתה לא חייב להאמין גם שיש רדיו דיסק MP3 איכותי ב-650 שקל,זה לא אומר שאני לא יכול להשיג במחיר הזה רדיו דיסק MP3 של פיוניר........:wink:

שלא תבין,חלילה זה לא נסיון לעקוץ,אבל אני מתייעץ כיוון שפריטי אודיו שאנשים קונים במחיר X אני יכול לקנות בבערך חצי מהמחיר הזה,ולכן נתתי בכוונה 2 סאבים שהם אמורים להיות טובים ומבחינתי הם גם באותה מדרגת תקציב.

השאלה מי מבינהם יותר טוב :idea:

אגב,ניתן להכניס למשוואה את ה-305C של פיוניר (למרות שאני אישית הכי פחות מתלהב ממנו).

פורסם

עידן, בפיוניר אל תיגע, זה סאב מאוד חופר מבחינת בומים, ולא עדין...

לרוקפורד יש צליל נטרלי, שעשוי לספק אותך, אך לא הכי הכי מדוייק, טיפה מרוח (מדובר על גודל 12"), תתייעץ עם סאונד FX, יכול להיות שסאב כזה בגודל 10" יהיה מספיק מדוייק עבורך ואז הבעיה נפתרה.

לילה טוב :)

פורסם

ואם אתה כבר שם תנסה לבדוק את הבאזוקה EL 10 אינצ, אני אהבתי.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
ואם אתה כבר שם תנסה לבדוק את הבאזוקה EL 10 אינצ, אני אהבתי.

רום, הבאזוקה 10" היה סאב סבבה בהחלט על המגבר סוליד 500 שלי, אבל אני חושב שהוא יהיה יותר מידי חזק לעידן עם הרוקפורד.

• תוכן חדש...