Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

בשעה טובה ביום חמישי האחרון הזמנתי פאביה חדשה דגם אמבישן במסגרת המבצע 72 שעות ואקבל את אוטו בחודש ינואר 2017, הייתי חייב מצלמת רוורס זה בהחלט יעזור לי בחניות צפופות במרכז הערים בסוכן הציע לי מצלמת רוורס מקורית בהתקנה מקומית שווי 2300 ש"ח וסוכן עשה לי הנחה נחמדה ל-1600 ש"ח ואני לא יודע אם זה עדיין יקר למרות שכבר סגרתי הזמנה ושילמתי כבר מקדמה, בכל מקרה אני יכול לבטל את התקנת מצלמה מקורית מהחברה ולעשות התקנה פרטית והרבה יותר זול שמצלמה תהיה איכותית ומה אתם אומרים?

פורסם

המצלמות באייבי איכותיות, אם יש מולטמדיה אז ההתקנה תהיה נקייה מאוד ולא תדרוש מסך קטן על הדשבורד

פורסם

ברור עדיף שמצלמת רוורס תהיה בתוך מולטמדיה אבל השאלה כמה עולה התקנה נקייה ומקצועית ודומה להתקנה מקורית בחברה שעולה הון?

פורסם

מצלמת רוורס מקורית בסוכנות תעלה 2-3K, בחוץ אתה יכול להתקין לבד או בעלות של אזור ה 500 ש"ח

פורסם

^המצאת הקומבינה זה מה שמקורי פה.

הזמנתי מאיביי ממוכר עם מעל 300 מכירות של המוצר, ב100 שקל מצלמה עם מסך, התקנה עליי.

בדקתי מחירים בזאפ, 250 שקל לפני התקנה ובקושי מגיע עם מסך.

פורסם

אם כבר התקנה מקומית, אז עדיף כבר ללכת למתקין שאתה מכיר וסומך עליו, ולא לשלם הון תועפות בסוכנות.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Adamm, למה אתה משווה מצלמה מאיביי עם מסך, למצלמה שמתממשקת למסך המולטימדיה המקורית? נכון שיש הפרש עצום בעלויות, אבל עדיין...

לא הבנתי מה ההבדל הענק בטכנולוגיה? לשניים יש מסך ויפעלו באותה צורה ברגע שנחבר אותו לנורת הרוורס, העניין היחיד שעם מולטימדיה התוצאה טובה יותר, בגלל גודל המסך והיותו מובנה בפלסטיקה

פורסם
לא הבנתי מה ההבדל הענק בטכנולוגיה? לשניים יש מסך ויפעלו באותה צורה ברגע שנחבר אותו לנורת הרוורס, העניין היחיד שעם מולטימדיה התוצאה טובה יותר, בגלל גודל המסך והיותו מובנה בפלסטיקה

אין הבדל ענק בטכנולוגיה, יש הבדל ענק בתוצאה הסופית. מצלמה מקורית מתממשקת למסך הקיים וזה נראה מעולה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אין הבדל ענק בטכנולוגיה, יש הבדל ענק בתוצאה הסופית. מצלמה מקורית מתממשקת למסך הקיים וזה נראה מעולה.

גם מצלמה לא מקורית תממשק למסך ייעודי וגם לטלוויזיה אם תרצה, מדובר סוף היום בכבל בננה צהוב שמחבר את כל העסק, מה בדיוק הופך מצלמה מקורית להיות כל כך ייחודית ממצלמה שתקנה בחנות?

פורסם

זו לא מצלמה מקורית. מצלמה מקורית מהמפעל עולה פחות. המצלמה הזאת אולי איכותית, אבל היא דורשת התקנת חומרה נוספת המאפשרת ״לפתוח״ את המסך המקורי ולכן המחיר היקר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
גם מצלמה לא מקורית תממשק למסך ייעודי וגם לטלוויזיה אם תרצה, מדובר סוף היום בכבל בננה צהוב שמחבר את כל העסק, מה בדיוק הופך מצלמה מקורית להיות כל כך ייחודית ממצלמה שתקנה בחנות?

אני מכיר את המצלמה שמדוברת כאן.

מדובר על מצלמה תחליפית אבל שעושים לה התאמה לצמה המקורית של המולטימדיה, ואז קידוד.

התוצאה הסופית היא זהה 100 אחוז למקורית, גם מבחינת איכות וגם מבחינת תפעול וגם התממשקות.

ולא זה לא כבל בננה, אני ממליץ.

פורסם

ועדיין, מצלמה מקורית באמת זולה יותר. שווה לבדוק אם יש במלאי או אם אתה יכול להמתין עד שיגיע רכב עם מצלמה מקורית.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...