Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4

oren1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 15,000 ש״ח אתה יכול לקנות שנתון 2008, אתמול מכרתי את ה c4 שלי שנת 2008, אוטו מצויין ביחס למחיר המצחיק, אוטו נוח מאוד לנהיגה , ישיבה נוחה, בקרת שיוט , שליטה מההגה, החסרונות הם איכות פלסטיקה ירודה בתא הנוסעים , סך הכל רכב מצויין ביחס למחיר המצחיק

פורסם

כן בהחלט. ה- C4, מצירוף נסיבות רחב, היא הקנייה הטובה ביותר היום... בתנאי שקנית רכב סופר-שמור ומלוקק, שטופל כל ימיו רק במוסכי רשת היבואן, כשהכל מגובה במסמכים (תמיד יש כאלה).

מצב הרכב יותר חשוב משנת הייצור, לעניין הזה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
ב 15,000 ש״ח אתה יכול לקנות שנתון 2008, אתמול מכרתי את ה c4 שלי שנת 2008, אוטו מצויין ביחס למחיר המצחיק, אוטו נוח מאוד לנהיגה , ישיבה נוחה, בקרת שיוט , שליטה מההגה, החסרונות הם איכות פלסטיקה ירודה בתא הנוסעים , סך הכל רכב מצויין ביחס למחיר המצחיק

מה היתה צריכת הדלק שלו אצלך ?

היה לי אותו פעם כחלופי ושתה 1ל10 בזמן שלאנסר 2011 באותם תנאים שתתה 1 ל11.5

פורסם

אני מחזיק ב-C4 2009 מליסינג כבר 4 שנים. הרכב טופל תמיד במורשה יבואן ע"י חברת הליסינג מה שכנראה תרם למצבו בזמן הקנייה. מנסיוני האישי זו היתה תמורה פנטסטית לכסף. המוניטין המחורבן של סיטרואן (וצרפתיות בכלל) מוריד את הערך שלהן באופן מטורף מסיבות פסיכולוגיות בעיקר (ואולי דגמי עבר פרובלמטיים). למיטב הבנתי יש כאן בפורום רבים שנהנים/נהנו מה-C4 שלהם מהשנתונים המדוברים (בעיקר 2008-2009).

לאחרונה התעניינתי ב-2008 נוסף ויש הרבה מאד מהן בשוק. אם יש לך זמן חכה לאחת שמורה ויש לך סיכוי טוב ליהנות מהרכב. לא חסכוני, אבל את התמורה תקבל בנוחות ובטיחות ללא מתחרים בדרגת המחיר.

פורסם

מציע לך לבדוק אותו בעלייה פקוקה . הגיר ברכב החלופי שקיבלתי "השתגע" בעלייה פקוקה ולכן נסעתי רק במצב M עם החלפה "ידנית"

אינני יודע אם זו בעיה של הרכב המסוים שהיה לי או כללי לגיר הזה

מה כל כך נוח ברכב זה לעומת המתחרים ? אני לא הרגשתי

פורסם

קיבלתי רושם טוב על הc4 אבל יש לי שאלה .אני מחזיק מגן 1600 אוטומט 2002 וחושב להתקדם בשנים כמו שכתבתי .האם מגן 2008 או C4 שגם ניכנס לתקציב אפילו זול יותר .מה עדיף לפי דעתכם .מה אמין יותר.?

פורסם

לא מכיר את המגאן , ה c4 מאותם שנים באופן כללי די אמין ,אם כי סובל מבעיות חשמל (נורות נשרפות בסיטונות). בנוסף ה AL4 גיר שצריך להתרגל אליו ויכול להיות די מעצבן, במיוחד בקיץ מורגשת השהייה של מספר שניות מרגע שלחצת על הגז עד שהרכב מתחיל לנסוע.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

גם במגן יש את הגיר a4l ואני רגיל יטו אבל מישהו שמקיר את שני הרכבים המדוברים יכול להמליץ אל העדיף בטיחותית אמינות תחזוקה תצרוכת דלק וכמובן מכיר.

פורסם

אני עם מגאן 2007 1600 אוטומטית שקניתי מאחותי לפני כחצי שנה. הרכב צורך 1-13/14 ק"ג לליטר בנסיעה משולבת. טיפולים שהיו יקרים (תושבת מנוע תחתונה, רצועת אביזרים ועוד) בוצעו ע"י אחותי. מאז הרכב מגלה אמינות טובה טפו טפו טפו. מרוצה מהרכב סהכ. קנייה טובה ביחס למחיר שקניתי ממנה (10K). אמנם חובב רכב אבל לגיר התרגלתי וגם לחוסר ההתרגשות בנהיגה. מובילה אותי מא' לב' בנינוחות, בבטיחות ובחיסכון וזה מה שאני צריך כרגע.

בהצלחה

פורסם

1:13-1:14 משולב? אין סיכוי שבעולם עם מנוע 1.6 וגיר אוטומטי 4 הילוכים (ועוד רכב כבד כמו מגאן). לא מאמין לזה, זאת כמעט צריכה של קליאו III ידנית 1.2 בנהיגה משולבת. (1:14-1:15)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
1:13-1:14 משולב? אין סיכוי שבעולם עם מנוע 1.6 וגיר אוטומטי 4 הילוכים (ועוד רכב כבד כמו מגאן). לא מאמין לזה, זאת כמעט צריכה של קליאו III ידנית 1.2 בנהיגה משולבת. (1:14-1:15)

אל תאמין. אני סוכן שתול של מגאן II במטרה להעלות את מחיר המחירון שלה בשוק יד שנייה.

נבדק במשאבה

• תוכן חדש...