Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערבבתי את שני החומרים ביחס של 1:1.

ריססתי בנדיבות על הרכב ומרחתי עם מגבת מיקרופיבר של cg מקופלת, לאחר מכן באפינג עם מגבת happy end, מי קורה ככה למגבת לעזזל.

בכל מקרה, רכב מיני, הלכו יותר מ 200 מל, מה אני עושה לא נכון?

כמה לרסס ואיך למרוח, מישהו ממליץ כל יחס אחר של החומרים הנל? כדאי להוסיף עוד qd לשם?

פורסם (נערך)

הנדיבות חבר, כאן הבעיה.

נדיבות ודיטיילינג לא הולכים ביחד, שנן את עקרון ה- less is more, ואת עניין ה- little goes a long way.

ביישום נכון, היית מבזבז ה-30 מ״ל, גג.

שני ריסוסים על פאנל קטן (דלת), שלושה וקצת על פאנל גדול (גג/מכסה מנוע).

ריסוס קליל על המטלית איתה תמרח את החומר ותבצע באפינג סופי (מוריד סיכון לסווירלים, מונע מהמגבת ״לשתות״ את החומר), ורק אז ניגוב.

עובדים על פאנל אחד בכל פעם, מרססים, ומנגבים במידית.

ניתן לבצע זאת בתום שטיפת הרכב, כשהרכב עדיין רטוב (תהליך שמכונה drying aid, בצע חיפוש קטן).

נסה, בהצלחה.

עריכה: יש צורך במגבת באפינג אחת, בודדת ואיכותית לכל התהליך.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

בשיטת drying aid (שהיא עדיפה נוחה ובטוחה יותר) כן ניתן לעבור על כל הרכב במכה אחת.

רק חשוב להקפיד על כמה כללים.

1. לרסס ממש מעט חומר ולעבור עם המטלית כמה וכמה פעמים על כל הרכב בצורת ליטוף עדינה.

2. לעשות באפינג עם אותה מטלית שמרחנו חומר כל שהוא - לאחר קיפול המטלית.

3. רק לאחר כל התהליך הנ"ל - לעבור למטלית יבשה/לחה מעט לבאפינג סופי.

פורסם

כשמיישמים על יבש לעיתים יש צורך באפינג.

לא תמיד, אבל רוב הפעמים עם ה-bsd, כן.

העירבוב עם ה-v7 שנוח ליישום בהרבה, בא למנוע את התחושה הסטיקית של הסונקס, ולהפוך את ההסרה לקלה.

כמובן שביישום רטוב הכל מתבטל, ואין שום בעיה, אך משך ההגנה נחלש מעט.

"יאללה בירי".

פורסם

כמו ששיפופו כתב בזבזת הרבה חומר - 200 מ"ל זה מה שאני משתמש ערך ב 4-5 שטיפות וגם זה הרבה כי אני יחסית נדיב, אבל ככל שתשים יותר הרבה ככה הסיכוי שישארו לך סימני מריחות גבוה יותר, וכך גם המגבת תהיה ספוגה בחומר מהר יותר ותצטרך להחליף.

כ drying aid אני פחות אוהב להשתמש והסיבה היחידה היא כי כשהרכב רטוב ואתה משתמש במגבת דיטיילינג / פיניש / happy end (חח שם הזוי) אז הן סופגות ונרטבות מהר מדי וגורמות למעט סימנים, אני משתדל לייבש את הרכב בעדינות עם מגבת ייבוש טובה ומשאיר את הקוויקי לסוף "היבש". כמו שכתבו - 2 שפריצים לדלת (של כימיקל או דומים בעלי ראש מתפזר טוב) + שפריץ קטן על המגבת וניגוב ומריחת החומר. תשתדל שזה יהיה מימין לשמאל ולא במעגלים.

אם נשארים סימנים - להפוך את המגבת ולעבור שוב באותה צורה.

Opel Adam S 2017

פורסם
ב-bsd יש צורך בבאפינג? לא מספיק רק ניגוב עדין?

כל הניגובים האלה סתם יוצרים עוד ועוד סווירלים

סווירלים נגרמים גם בכל בשטיפה לא נכונה. העניין מתחיל ונגמר בטכניקת ניגוב/שטיפה/פיניש. (מטלית רכה ונקייה,מעבר חלק ללא הפעלת כוח,הרטבת המטלית וכד')

בכל אופן גם באפינג ללא שום QD נותן ערך מוסף - אז בוודאי שעם QD

• תוכן חדש...