Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברכב יש לי בדלתות מקדימה ובדלתות מאחורה 6.5 אינץ של חברת מגנט - סידרה הכי יקרה שלהם.

לאחרונה החלפתי את הקדמיים בסט קומפוננטים של אקסייט עם טוויטרים נפרדים , ההבדל הוא שמיים וארץ למרות שמדובר בסט דיי בסיסי של קומפוננט לעומת רמקול איכותי, בעצם הכי איכותי שהיה שם של מגנט, גם המגנט של הרמקול מגנט הוא ממש ענק לעומת האקסייט, ולמרות זאת האקסייט איכותיים עם הפרדה מעולה.

היו לי גם טוויטרים נפרדים של סוני מחוברים במקביל לקדמיים - מגנט , הסט קומפוננט של האקסייט מחליף שני 6.5 אינץ של מגנט וטוויטרים של סוני ,שרק הטוויטרים עלו לי יותר מכל הסט קומפוננט הזה.

הטוויטרים עלו לי 300 ש"ח לפני כשנה.

עכשיו, חשבתי אם אני מחליף גם מאחורה את ה6.5 של המגנט לסט קומפוננט נוסף, לא חייב של אקסייט...האם השיפור יהיה דרמטי ומורגש כמו השיפור בהחלפת הקדמיים?

האם שווה להשקיע בסט קומפוננטים נוסף מאחורה למרות שהם לא מרשרשים או משהו ומחזיקים ווליום בכייף?

אני מדבר פה על איכות, פשוט עם האקסייט פתאום יש באסים והפרדה של הטוויטרים,פשוט צליל אחר,הרבה יותר טוב ונקי מהמגנט+טוויטרים, למרות שבמחיר המגנט והטוויטרים בייחד עולי כמו 2 סטים של קומפוננטים.

נקודות לציון:

הרמקולים בדלתות מקדימה ומאחורה שהיו לי ברכב זהים בדגם ובניי 5 שנים בערך-ועדיין במצב חדש!!! לפחות ויזואלית.

מאחורה במגש יש לי 6\9 פיוניר סידרה גבוהה, משהו איכותי,בעתיד גם יהיה סאב קטן בבגאג .

ההד יוניט שלי הוא פיוניר דולפינים 50*4

בקיצור, שווה להשקיע בקומפוננט מאחורה? יהיה שינוי מורגש \ הפרדת צלילים ?

תודה לכל העונים.

פורסם

הבמה הקידמית היא החשובה

אתה לא אמור בעיקרון לשמוע את הרמקולים האחוריים !

אז אין צורך !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני מאמין שאם היה לך את הסדרה הכי גבוהה לא היית מתלהב כל כך מההחלפה...

וב. רוב הHU'S של פיוניר מגיע עם סרטון דולפינים.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

עובדה, היו לי את המגנט הכי חזקים שיש ב 6.5 אינץ, עד היום מוכרים אותם והם עולים יותר יקר מכל הסט קומפוננט הזה.

המגנט שלהם הוא ממש גדול יחסית לרמקול ויחסית לכל רמקול 6.5 סטנדרטי, ממש כבדים במשקל.

עובדה!

לגבי הפיוניר הוא 7400mp אם זה עוזר.

פורסם

רגע רגע, שאני יבין היה לך רמקול רגיל ועכשיו החלפת לסט קומפוננט?

אם ככה אז אני חוזר בי, בטח שיהיה הבדל בשמיעה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

היי

היה לי רמקול רגיל 6.5 אינץ 2 way של מגנט ,אבל סידרה גבוהה שלהם, הכי יקרים ב 6.5 אינץ + טוויטרים נפרדים של סוני (300 ש"ח רק הטוויטרים).

הסט (מגנט+סוני)הוחלף בסט קומפוננט פשוט של אקסייט - ההבדל בשמיעה עצום...פתאום שומעים צלילים שלפני בכלל לא היו,באסים וטרבלים...פשוט תענוג.

שאלתי ,אם כדאי לשים גם קומפוננטים בדלתות מאחורה במקום 6.5 2 way שיש לי היום, האם יהיה הבדל רציני בשמיעה?

תודה.

פורסם

היי

האם למשהו יצא להתקין קומפוננטים בדלתות מאחורה במקום רמקול רגיל?

אם כן, אשמח לשמוע מהן התוצאות, האם יש הבדל משמעותי באיכות ....?

תודה ויום טוב.

• תוכן חדש...