Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל ישראלי נוהג להתלונן ובצדק על קומבינת הליסינג שעושים עליו היבואנים: מפציצים במחיר בלי לתת הנחה משמעותית כדי "להגן" על לקוח, ואז מוכרים בהנחה של 20% לחברות הליסינג שכמובן קונות רק רכב בתמחור מוגזם כדי שיוכלו להשתמש בו כבטוחות מול הבנק למימון. לכן הן אינן קונות רכב במחיר אמיתי.

והנה בא יבואן פיאט ואומר: אני לא במשחק. אני מוכר את האוטו ללקוח ולליסינג באותו מחיר אמיתי של הרכב. ומר ישראל ישראלי, שרגיל להתלונן על שדופקים אותו בלי לעשות כלום בנידון, מתעלם! עכשיו נכון שיש בעיות אמינות (גם לפלואנס שרואים בכביש ), נכון שהמנוע מיושן (וכך גם של קורולה ואלנטרה ), אבל אלו לבד לא מסבירים את התעלומה.

אז חשבתי לפנות לפורום הנכבד ולשמוע את דברו. הבמה שלכם

נ.ב.

איני עובד או קשור ליבואן, סתם סקרנות כחובב רכב

פורסם

כי קוראים לה פיאט.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי יכלו להביא את הטורבואים והדיזלים ולהתחרות ברנו ודאצ'יה.

אבל במקום זה בחרו להיכנס לקטגוריה הכי שמרנית במדינה עם מותג שהוא big no no מבחינת מובלי הסטיגמות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רואה מעט מאוד טיפו על הכבישים..וכשאני רואה אחת? רובן המוחלט רכבי ליסינג - כך שהאמירה שהרכב לא יוצא לליסינג היא פשוט לא נכונה, לא יודע לגבי גובה ההנחה אבל הרכב מאוד נפוץ בליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ישראל ישראלי נוהג להתלונן ובצדק על קומבינת הליסינג שעושים עליו היבואנים: מפציצים במחיר בלי לתת הנחה משמעותית כדי "להגן" על לקוח, ואז מוכרים בהנחה של 20% לחברות הליסינג שכמובן קונות רק רכב בתמחור מוגזם כדי שיוכלו להשתמש בו כבטוחות מול הבנק למימון. לכן הן אינן קונות רכב במחיר אמיתי.

והנה בא יבואן פיאט ואומר: אני לא במשחק. אני מוכר את האוטו ללקוח ולליסינג באותו מחיר אמיתי של הרכב. ומר ישראל ישראלי, שרגיל להתלונן על שדופקים אותו בלי לעשות כלום בנידון, מתעלם! עכשיו נכון שיש בעיות אמינות (גם לפלואנס שרואים בכביש ), נכון שהמנוע מיושן (וכך גם של קורולה ואלנטרה ), אבל אלו לבד לא מסבירים את התעלומה.

אז חשבתי לפנות לפורום הנכבד ולשמוע את דברו. הבמה שלכם

נ.ב.

איני עובד או קשור ליבואן, סתם סקרנות כחובב רכב

יבואן פיאט לא סיפר שהוא מוכר לחברות הליסינג ללא הנחה, הוא סיפר שהוא מכוון עם הרכב הזה לשוק הפרטי.

בפועל זה נמצא לא מעט בחברות הליסינג שוודאי רכשו אותו בעשרות אחוזים הנחה (ללא גוזמה).

זה רכב תת משפחתי, לראשונה שאני נוהג על הסגמנט הזה והוא נוראי! ה"שנמוך" מול משפחתית אמיתית פשוט ענק, שווה יותר לשלם ביד 01 את המחיר הזה (כ100 אלף שקל) על רכב יפני משפחתי ונח, (יש לקיה, סובארו ועוד).

פורסם

כבר היה שרשרור בדיוק כזה. מדובר בדוגמה מובהקת למעט מדי, מאוחר מדי. השוק היום נע (יותר נכון דוהר) לג׳יפונים, גם במקום משפחתיות ובזמן האחרון גם בסופרמיני. משפחתומטיות זה יפה לשנת 2005 ומטה במקרה הטוב, וזה כבר לא מה שמחפשים פה. למרות שזו פיאט ולמרות כל הסטיגמות, גם הקוריאניות והיפניות השגרתיות יותר (סדאן, אוטומטי, אטמוספרי) זה כבר לא משהו שקוסם לשוק כיום אז פחות נראה לי שהבעיה היא בסטיגמה. סך הכל רכב נאה, ודווקא מעניין יותר בגרסה הידנית 1.4 המוזלת. מעניין יהיה לראות את ה 5 דלתות המוגדשת שנראית לא רע, אבל ברור לי שתתומחר גבוה ולא תימכר...

• תוכן חדש...